Πέντε αλλοδαποί μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα συνελήφθησαν στην παλιά εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης να μεταφέρουν οχτώ παράνομους μετανάστες.
Ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης εντοπίστηκαν στην παλιά εθνική Θεσσαλονίκης 2 ύποπτα αυτοκίνητα (όχημα διακίνησης και προπομπός), στα οποία όπως εξακριβώθηκε επέβαιναν οχτώ αλλοδαποί που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο. Αξίζει να σημειωθεί πως τρεις από αυτούς βρίσκονταν στο χώρο των αποσκευών.
Οι οχτώ παράτυποι μετανάστες πέρασαν τα σύνορα με τη βοήθεια άλλου μέλους του κυκλώματος και παρελήφθησαν από τον νομό του Έβρου με τελικό προορισμό την Αθήνα. Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν άμεσα στις αρμόδιες αρχές με τις κατηγορίες για μεταφορά και προώθηση παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας αλλά και παράνομης εισόδου στη χώρα.