Γιορτή του Σινεμά: εισιτήριο 2€ σε όλες τις αίθουσες!

Πηγή εικόνας: https://giortitoucinema.gr/

Μόνο 2 ημέρες έμειναν για τη «Γιορτή του Σινεμά». Είναι η δεύτερη χρονιά που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και την μετατρέπει σε ένα μεγάλο σινεμά για όλους τους λάτρεις και όχι μόνο. Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου έχουμε, λοιπόν, την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε όποιον κινηματογράφο επιθυμούμε και σε όποια πόλη βρισκόμαστε, όλες τις προβολές ταινιών με ενιαίο εισιτήριο 2€. Δίνεται στο κοινό αυτή η δυνατότητα για μια ημέρα, την ημέρα, όπου το Σινεμά γιορτάζει.

Η δράση αυτή υλοποιείται από τα γραφεία διανομής σε συνεργασία με τις κινηματογραφικές αίθουσες, προσκαλεί το σινεφίλ κοινό να επιλέξει την ταινία που θέλει να παρακολουθήσει και να ζήσει μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.

Έχει ήδη ανακοινωθεί η λίστα με τις ταινίες που θα προβληθούν και μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας!

Πηγή εικόνας: https://cinemahellas.blogspot.com/

Μπορεί το αντίτιμο για τους φίλους του σινεμά να μην αποτελεί, συχνά, εμπόδιο να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες, αλλά ας δούμε αυτή τη ήμερα ως ένα δώρο για όλους μας για μια ακόμη κινηματογραφική εμπειρία!

Advertisements
Ad 14

Όπως τονίζει και η σχετική ανακοίνωση: «Πάρτε τους Δημήτρηδες, τις Δήμητρες, τους φίλους, τους γονείς ή και τους συναδέλφους σας και γιορτάστε το σινεμά στον φυσικό του χώρο, αυτόν της μεγάλης οθόνης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε την ταινία που θέλετε να δείτε, να πάρετε τα ποπ κορν (ή και τα νάτσος) σας και να ετοιμαστείτε για μία επική κινηματογραφική εμπειρία. Ένα είναι σίγουρο, φεύγοντας θα πείτε , “Ας το κάνουμε ξανά του χρόνου!”».

Διαβάστε επίσης  5+1 ταινίες για την ψυχική ασθένεια

Με λένε Δήμητρα και είμαι φιλόλογος! Ακούω ραδιόφωνο κάθε πρωί, παρακολουθώ ταινίες και σειρές σχεδόν καθημερινά, μου αρέσουν τα ταξίδια και το διάβασμα και τώρα αρθρογραφώ εδώ!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε

Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε

Τίποτα δεν είναι όπως δείχνει. Τίποτα δεν είναι όπως πιστεύουμε.
«Για την καρδιά και το συκώτι του», Λένα Διβάνη

«Για την καρδιά και το συκώτι του»: Η νέα σπαρταριστή νουβέλα της Λένας Διβάνη

Στην τελευταία της νουβέλα με τίτλο «Για την καρδιά και