Αυστραλία, Σίδνευ: MJolner

MJolnerΑυστραλία, Σίδνευ: MJolner

Εάν ποτέ θελήσετε να ταξιδέψετε στην Αυστραλία, εάν έχετε φίλους ή συγγενείς τότε σίγουρα πρέπει να επισκεφτείτε ή να προτείνετε το MJolner, το σκανδιναβικής θεματολογίας μπαρ στο Σίδνευ. Μπορεί η απόσταση που χωρίζει την Αυστραλία απο την Σκανδιναβία εν γένει να είναι μεγάλη, η φήμη του Όντιν ή του Θορ όμως προπορεύεται.

MJolner

Το όνομα του μπαρ είναι φυσικά η σφύρα του Θορ, ενώ το κατάστημα βρίσκεται σε ένα παλιό εργοστάσιο καπνού, διαθέτοντας έναν υπόγειο χώρο μπαρ και εστιατορίου.

MJolner

Advertisements
Ad 14

Μενού

Aυτό που σίγουρα θα σας αρέσει είναι ο σχεδιασμός του μενού, μιας και τα ονόματα των ποτών, των κόκτειλ ή ακόμα και των φαγητών είναι δανεισμένα απο το πάνθεον της σκανδιναβικής μυθολογίας.

MJolnerMJolner

Το κατάστημα διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από μπύρες, ποτά, κοκτέιλ και φυσικά φαγητά.

MJolner

Ατμόσφαιρα

Το μαγαζί, εμπνευσμένο από την σκανδιναβική μυθολογία και τους Θεούς της, έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Προβιές, δερμάτινα καλύματα, ξύλινα διακοσμητικά, κέρατα, ασπίδες εμπνευσμένα απο τους Βίκινγκ καθώς και άλλα πολλά που σας τα αφήνουμε για εσάς τους ίδιους. Τα λόγια είναι λίγα για το συγκεκριμένο μαγαζί, οπότε ας αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν για το ίδιο.

MJolner

MJolner

Κριτικές:

Οι κριτικές τόσο για την ατμόσφαιρα, όσο και για το φαί είναι παραπάνω απο θετικές, καθώς οι περισσότεροι δηλώνουν απίστευτα ενθουσιασμένοι με το μαγαζί και το εγχείρημα των ιδιοκτητών. Το ζητούμενο ήταν η δημιουργία ενός πολύ καλού χώρου, για όλα τα γούστα. Η επιτυχία ήταν αναπόφευκτη.

Διαβάστε επίσης  Γευστικές προτάσεις από την «Παλιά Αγορά» της Αθήνας

MJolner

Η πρότασή μας:

Μπορεί ίσως να είναι ακριβό, αλλά η ατμόσφαιρα, ο χώρος και η εξυπηρέτηση σίγουρα αξίζει. Εάν ποτέ τύχει να βρεθείτε στο Σύδνευ ΜΗ χάσετε αυτήν την εμπειρία! Θα θέλαμε να ακούσουμε και τα σχόλια σας!

Περισσότερες πληροφορίες στο site του καταστήματος: https://www.mjolner.com.au/

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Το Σύνταγμα της Επιδαύρου

Το Σύνταγμα της Επιδαύρου

Τον Δεκέμβριο του 1821 οι πρωταγωνιστές της επανάστασης και ο
Colourful Eyeliner

Colourful Eyeliner: Το απόλυτο καλοκαιρινό look

Colourful Eyeliner η απόλυτη τάση για εσένα που θες