Εστιατόριο και Cocktail Bar ‘Barozzi’ στη Νάξο: Απαράμιλλη ποιότητα υψηλής γαστρονομίας στο Αιγαίο

22 Μαΐου 2019

Barozzi

«Η Νάξος καλωσόρισε την εξαίσια γαστριμαργική εμπειρία που προσφέρει το Barozzi Εστιατόριο και Cocktail bar για το 2019»

Στο μαγευτικό Αιγαιοπελαγίτικο νησί της Νάξου, το Barozzi Restaurant and Cocktail Bar άνοιξε τις πόρτες του και το 2019, παρέχοντας μια ιδιαίτερη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας, συνεργαζόμενο ξανά με κορυφαίους Chef.

Το εστιατόριο ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία του με το σεφ Γκίκα Ξενάκη (Χρυσός Σκούφος 2019 για το εστιατόριο «Aleria») ο οποίος έχει αναλάβει ως consulting chef.

Με την έναρξη λειτουργίας του το 2017, το εστιατόριο Barozzi καθιέρωσε τη φήμη του ως χώρος που παρέχει απαράμιλλες γευστικές εμπειρίες. Αυτή η φήμη καθιέρωσε το εστιατόριο ως έναν επιλεγμένο προορισμό γαστρονομικών εμπειριών για τους ταξιδιώτες αλλά και τους κατοίκους της Νάξου. Μοναδικό στο είδος του, το Barozzi υπερήφανα βάζει σε πρώτη θέση την υψηλής ποιότητας υπηρεσία, το εξέχον φαγητό και το ιδιαίτερο περιβάλλον. Έτσι αναδεικνύει ένα βραδινό γεύμα σε μία γευστική εμπειρία.

Έχοντας επιλέξει να συνεργάζεται με κορυφαίους σεφ, ο ιδρυτής του Barozzi, Διονύσης Αλιμπέρτης, είναι περήφανος που το Barozzi θεωρείται ένας από τους επιλεγμένους χώρους για δείπνο και cocktails στη Νάξο. Με την ποιότητα να είναι στο επίκεντρο όλων όσων παρέχει το εστιατόριο, έχει καθιερωθεί η πρακτική του να χρησιμοποιούνται μόνο τοπικά προϊόντα, στη λογική που διέπει τα εστιατόρια υψηλής ποιότητας: Από τη φάρμα στο τραπέζι (Farm To Table) μέσα σε μερικές ώρες. Έτσι, στηρίζονται και οι τοπικοί παραγωγoοί αλλά και διασφαλίζεται η αυθεντική, γνήσια και εντυπωσιακή παρουσίαση των νόστιμων πιάτων.

Barozzi

Ο ιδιοκτήτης του Barozzi – Διονύσης Αλιμπέρτης- σχολίασε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι να παρέχουμε στους ταξιδιώτες και τους κατοίκους της Νάξου μια έξοχη εμπειρία. Οι σεφ μας διακρίνονται από το πάθος τους να εντοπίσουν τα πιο φρέσκα, τοπικά υλικά ώστε να εξασφαλίσουν ότι οι φιλοξενούμενοί μας θα έχουν μια ιδιαίτερη εμπειρία φαγητού».

Διαβάστε επίσης  Πίτσα από αλλού!

Ο Διονύσης Αλιμπέρτης συμπληρώνοντας δήλωσε: «Το σκεπτικό μας είναι απλό. Η μαγειρική αριστεία «δεμένη» με μια μοναδική εμπειρία δείπνου, που θα συνοδεύσει τους πελάτες μας για καιρό ως μια υπέροχη ανάμνηση. Η επιθυμία μας να δημιουργούμε συνεχώς συναρπαστικά, εντυπωσιακά και οπτικά ελκυστικά πιάτα, αποδεικνύει ότι υπάρχει πάντα κάτι νέο να ζήσετε στο Barozzi”.

Το εστιατόριο διαθέτει και ενημερωμένο cocktail bar, με τον επαγγελματία mixologist Χρήστο Χουσέα να συμπληρώνει τη συνολική πολυτελή γκουρμέ εμπειρία.

Και φέτος, όπως κάθε χρονιά, το Barozzi θα φιλοξενήσει σειρά εκδηλώσεων για τη γαστρονομία και την τέχνη, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του.

Για ερωτήματα κρατήσεων και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκευθείτε τον ιστότοπο: https://www.barozzinaxos.com

Barozzi

Σχετικά με το Barozzi Restaurant & Cocktail Bar:

To Barozzi Restaurant & Cocktail Bar ξεκίνησε το 2017. Βρίσκεται στην καρδιά της Χώρας της Νάξου και στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό ανακαινισμένο κτίριο του 1930. Το κτίριο ανακαινίστηκε από την Aliberti Projects σε συνεργασία με την GFRA Architecture. Το εστιατόριο έλαβε την πιστοποίηση «Aegean Cuisine», ενώ χαίρει πλήθους θετικών σχολίων από όσους δοκίμασαν την κουζίνα του. Η φιλοσοφία του είναι να προωθήσει την κουζίνα των Κυκλάδων και της Μεσογείου με εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, δημιουργώντας Ελληνικές γεύσεις με μια μοντέρνα προοπτική.

Υπεύθυνος για θέματα Επικοινωνίας:
Πρόσωπο επαφής:  Χρήστος Βασιλόπουλος
Email: marketing@barozzinaxos.com
Tel: +30 2285 027 672

Web: https://www.barozzinaxos.com
Insta: https://www.instagram.com/barozzinaxos
Facebook: https://www.facebook.com/Barozzi.Naxos

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Βήμα βήμα

Μουσικές ανησυχίες με κρατούν ξάγρυπνο απόψε, καθώς ένα αρκετά υποφερτό

Khara-Khoto, η «μαύρη πόλη»

Κατά κοινή ομολογία η ιστορία της πόλης του Khara-Khoto γνωστή