9+1 εφηβικά δωμάτια για αγόρια

εφηβικά δωμάτια

Αυτά είναι τα 9+1 εφηβικά δωμάτια για αγόρια που θα ζηλέψεις. Σου έχω ήδη προτείνει εφηβικά δωμάτια για κορίτσια, δεν θα μπορούσα λοιπόν να αφήσω παραπονεμένα τα αγόρια. Σε αυτό το άρθρο σου δείχνω ιδέες για τη διαμόρφωση του εφηβικού δωματίου για αγόρια και σε συμβουλεύω για να το κρατήσεις καθαρό, οργανωμένο και τακτοποιημένο.

Στο προηγούμενο άρθρο «8+1 εφηβικά δωμάτια για κορίτσια», αναλύω το πώς θα κάνεις εύκολα τη μετάβαση από το παιδικό στο εφηβικό δωμάτιο. Τα ίδια βήματα ακολουθείς και για την αλλαγή του παιδικού δωματίου του αγοριού σε εφηβικό. Αφού κάνεις την ανακαίνιση, το θέμα είναι να διατηρηθεί το δωμάτιο σε καλή κατάσταση.

Σίγουρα τα παιδικά δωμάτια των αγοριών δεν είναι πάντα τακτοποιημένα και σχεδόν ποτέ οργανωμένα σωστά ώστε να μπορούν να τα διατηρήσουν εύκολα συμμαζεμένα. Τα εφηβικά δωμάτια όμως έχουν λιγότερα παιχνίδια ή και καθόλου, οπότε τα πράγματα γίνονται καλύτερα μιας και υπάρχει αρκετός χώρος για άλλα αντικείμενα.

Advertisements
Ad 14

Έτσι θα διατηρήσεις τα εφηβικά δωμάτια για αγόρια στην πένα:

  • Ξεκινάς από την αρχή, αυτό σημαίνει ότι έχεις κάνει και τα έξι βήματα που διάβασες στο άρθρο «8+1 εφηβικά δωμάτια για κορίτσια», το δωμάτιο δεν θυμίζει σε τίποτα το παλιό παιδικό και είσαι ικανοποιημένος από την αλλαγή.
  • Τα βασικά τα ξέρεις: σκούπισμα, σφουγγάρισμα και ξεσκόνισμα του δωματίου είναι απαραίτητα τόσο για την υγεία του εφήβου όσο και για την καλή εμφάνιση του δωματίου.
  • Βάλε ένα πρόγραμμα και ενημέρωσε τον έφηβο για το πότε πρέπει να κάνει συμμάζεμα στο δωμάτιο του. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάντε μαζί ένα ξεσκαρτάρισμα στα συρτάρια του γραφείου και τη ντουλάπα του.
  • Επίσης θυμήσου να στρώνεις καθημερινά το κρεβάτι γιατί έτσι ολόκληρο το δωμάτιο θα φαίνεται συμμαζεμένο ακόμη κι αν δεν είναι στην εντέλεια.
  • Στο γραφείο και στα ράφια με τα βιβλία και τα διακοσμητικά φρόντισε να υπάρχουν μόνο όσα πραγματικά χρειάζεται ο έφηβος διότι διαφορετικά δεν θα υπάρχει ελεύθερος χώρος για να διαβάζει.
Διαβάστε επίσης  Ιδέες για να φαίνεται μεγαλύτερος ο χώρος σας

εφηβικό δωμάτιο

TIP: Αν κάνεις ένα μίνι συμμάζεμα κάθε μέρα και ένα μεγαλύτερο κάθε εβδομάδα, τότε το δωμάτιο θα μοιάζει με αυτά των παραπάνω φωτογραφιών.

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Γουατεμάλα

Γουατεμάλα: Απόδραση στην εξωτική γη των Μάγιας

Γουατεμάλα, το λίκνο του θαυμαστού πολιτισμού των Μάγιας, η γη
Η αποστολή Φράνκλιν

Η καταστροφή της αποστολής Φράνκλιν

Το 1845 δύο βρετανικά πλοία ξεκίνησαν τον απόπλου με προορισμό