Μοναδικά DIY δώρα για την ημέρα της μητέρας.

δώραΦτιάξτε μόνοι σας υπέροχα και μοναδικά DIY δώραγια να χαρίσετε στη μητέρα σας την ημέρα της γιορτής της.

Αντί να επιλέξετε και φέτος λουλούδια, γλάστρες με φυτά, γλυκά και άλλα κοινότυπα δώρα τολμήστε να φτιάξετε μία κατασκευή και χαρίστε την στη μητέρα σας. Να είστε σίγουροι πως θα το εκτιμήσει … και με το παραπάνω.

Βρήκαμε τις πιο όμορφες και απλές κατασκευές που μπορείτε να κάνετε και σας τις παρουσιάζουμε.

ΔΩΡΑ DIY

Advertisements
Ad 14

Είναι τα δώρα που θα δημιουργηθούν αποκλειστικά από τα χεράκια σας.

Κλασική αξία είναι η κάρτα από χαρτόνι, μέσα στην οποία μπορείτε να γράψετε όσα νιώθετε και δε λέτε πολύ συχνά στη μητέρα σας. Μία ξεχωριστή ιδέα που σας προτείνουμε είναι να φτιάξετε αρκετές κάρτες έξω από τις οποίες θα γράψετε συγκεκριμένα τη στιγμή που θέλετε να ανοιχτεί από τη μητέρα σας. Για παράδειγμα, όταν θα έχετε μαλώσει, όταν θα θέλει να μάθει πόσο πολύ την αγαπάτε ή σε κάποια σημαντική για εσάς στιγμή (πτυχίο, γάμος …)

δώρα

ΔΩΡΑ DIY +

Είναι τα δώρα που θα φτιάξετε μόνοι σας με προϊόντα που θα αγοράσετε.

Αυτές τις ημέρες αλλά και όλη τη διάρκεια του χρόνου υπάρχουν στα καταστήματα διάφορα σετ περιποίησης για πρόσωπο και σώμα. Τι θα λέγατε αν αγοράζατε τα αγαπημένα της προϊόντα και τα κάνατε τούρτα; Μπερδευτήκατε; Δείτε την παρακάτω φωτογραφία με την τούρτα περιποίησης και θα καταλάβετε τι εννοώ. Αν πάλι θέλετε να της χαρίσετε κάτι πιο απλό αντί για τούρτα περιποίησης βάλτε τα προϊόντα σε ένα καλαθάκι.

Διαβάστε επίσης  DIY: Περιποίηση προσώπου με φυσικά υλικά.

ΔΩΡΑ DIY KIDS

Είναι τα δώρα που μπορούν να φτιάξουν τα παιδάκια.

Μία γλάστρα είναι το συνηθέστερο δώρο για την ημέρα της μητέρας. Αν όμως πάνω υπάρχουν αποτυπωμένα τα πατουσάκια ή τα χεράκια των παιδιών της τότε το δώρο αποκτά άλλη αξία. Μία ακόμα εύκολη κατασκευή είναι οι φωτογραφίες με μικρά στιχάκια πάνω σε ξυλάκια χειροτεχνίας.

δώρα

δώρα

Ό,τι κι αν επιλέξετε να χαρίσετε φέτος στη μανούλα σας για την ημέρα της μητέρας μη ξεχνάτε να της λέτε συχνά πόσο την αγαπάτε!

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Το αγόρι που δεν ήξερε τι θα πει φόβος

Το αγόρι που δεν ήξερε τι θα πει φόβος

Είναι ευχή ή κατάρα να μη νιώθεις;  Σού αρέσουν οι
Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη

Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη

Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη, γνωστή και ως «Λύκειον», βρισκόταν