10 χρόνια από την κυκλοφορία του Witcher γιορτάζει η CD Project Red

15 Σεπτεμβρίου 2017

Η CD Project Red γιόρτασε στα πλαίσια του PAX West τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του Witcher, τον τίτλο που είναι βασισμένος στα ομώνυμα βιβλία του Andrzej Sapkowski. Το πρώτο παιχνίδι αποτέλεσε την αρχή για μια επική ιστορία στο χώρο του gaming, αποκτώντας χιλιάδες θαυμαστές.

ίδρυση του Witcher

Παράλληλα, αρκετοί ήταν αυτοί που γνώριζαν ήδη από τα βιβλία του Sapkowski, το μαγικό κόσμο του Witcher και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με την μεταφορά τους στο gaming περιβάλλον. Οι εταιρία ανάπτυξης μίλησε για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας της τριλογίας (προς το παρόν) του Witcher, για το πάθος και γενικότερα το ταξίδι ολόκληρης της παραγωγής.

Σε συνεργασία με τη NoClip, πραγματοποίησαν μια συγκινητική εισαγωγή, με τον Geralt και όλους τους βασικούς ήρωες να είναι μαζεμένοι, μιλώντας στον ακροατή για τις περιπέτειες που πέρασαν μαζί.

ίδρυση του Witcher

Επιπλέον, η NoClip έδειξε ορισμένα στιγμιότυπα από το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τη CD Project Red, σχετικά με την άνοδο και την καθιέρωση της στο χώρο του gaming.

Όσον αφορά τα βιβλία, ήταν ήδη γνωστά στους φαν τέτοιου είδους λογοτεχνίας. Το πρώτο game του Witcher boostαρε απίστευτα την εν λόγω σειρά βιβλίων, κάνοντας τη γνωστή σε όλο τον κόσμο. και αποτέλεσε πύλη για την εισαγωγή χιλιάδων ακόμα θαυμαστών στο μαγικό κόσμο και στις περιπέτειες του Geralt.

Τα απίστευτα γραμμένα βιβλία και η φανταστική δουλειά που έγινε στα παιχνίδια, αποτέλεσαν επίσης πύλη για την είσοδο του Witcher  και σε άλλες βιομηχανίες, όπως πχ comics και της τηλεόρασης, όπου το Netflix έχει ανακοινώσει ήδη ότι η σειρά είναι υπό δημιουργία. 

Διαβάστε επίσης  Playstation Plus: Τα παιχνίδια του Νοεμβρίου

Απόφοιτος τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης και προπτυχιακός φοιτητής στο μεταπτυχιακό τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής. Μ' αρέσει να ταξιδεύω στην ιστορία με όλους τους διαθέσιμους τρόπους(βιβλία, ντοκιμαντέρ, ταινίες ακόμα και να γράφω για αυτή) ενώ τα games και τα βιβλία επίσης γεμίζουν το χρόνο μου!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αλ-Ούλα

Αλ-Ούλα: Μία πόλη-όαση στη Σαουδική Αραβία

Ένα ταξίδι στην Αλ-Ούλα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Πόσο γρήγορα μπορεί να διαβάσει ένας άνθρωπος;

Τι είναι η ταχεία ανάγνωση; Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι