Το Art Book “The Art of Destiny: Volume 2” μέσα στον Νοέμβρη

The Art of Destiny: Volume 2

The Art of Destiny: Volume 2

Μετά την κυκλοφορία του role-playing first person shooter Destiny 2, από τον Σεπτέμβρη του 2017, έχουν υπάρξει ποικίλες κριτικές. Οι πιστοί fans του franchise έχουν ήδη εκφράσει τα παράπονα τους σχετικά με τη βαθύτητα του endgame του παιχνιδιού, καθώς πολλοί θεωρούν ότι δεν επιβραβεύει αρκετά τον gamer. Έχουν υπάρξει και κάποιες άλλες αρνητικές κριτικές οι οποίες αφορούν το περιεχόμενο του παιχνιδιού. Σε ένα από τα εβδομαδιαία updates της, η Bungie ανακοίνωσε πως κατανοεί τα παράπονα των fans και πρόκειται να ληφθούν υπόψη σε μελλοντικές αλλαγές. Περιμένουμε επιπλέον ενημερώσεις σύντομα.The Art of Destiny: Volume 2

Όμως, ανεξάρτητα από τα όποια παράπονα έχουν προκύψει το Destiny 2 είναι ένα οπτικά πανέμορφο παιχνίδι. Όπως φυσικά και πολλοί άλλοι τίτλοι της developer Bungie. Γνωρίζουμε ο κόσμος του Destiny 2 είναι φοβερά εκτεταμένος. Περιλαμβάνει πλανήτες του δικού μας ηλιακού συστήματος αλλά και άλλων. Μας παρουσιάζεται γεμάτος χρώμα και ζωή ενώ ταυτόχρονα πλέκει ένα δυστοπικό αλλά και περίπλοκο μέλλον πολέμου. Επομένως η ανακοίνωση κυκλοφορίας του νέου Destiny 2 Art Book σίγουρα θα ενδιαφέρει τους θαυμαστές του video game art.

 

[punica-heading-pattern style=”h2″]The Art of Destiny: Volume 2[/punica-heading-pattern]

The Art of Destiny: Volume 2

Σύμφωνα με τον εκδότη, στο βιβλίο με τίτλο The Art of Destiny: Volume 2, θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε εκατοντάδες εικόνες concept art. Μέσα σε αυτές πρώιμα σκίτσα και ολοκληρωμένους πίνακες από τοποθεσίες και χαρακτήρες αλλά και εικόνες μέσα από τις οποίες μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από τη διαδικασία του σχεδιασμού του κόσμου του Destiny 2. Πέρα από τα παραπάνω το artbook περιλαμβάνει σχολιασμούς από το δυναμικό της Bungie σχετικά με το σχεδιασμό αλλά και πιο γενικά τα behind the scenes του παιχνιδιού. Επομένως περιμένουμε κείμενα και κυρίως εικόνες, με απόλυτη προσοχή στην λεπτομέρεια. Τέλος έχει ειπωθεί πως στο βιβλίο θα βρούμε οπτικό υλικό το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί.The Art of Destiny: Volume 2

Διαβάστε επίσης  Και Hitman 2 στο 2018

Μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο μερικές από τις σελίδες του βιβλίου ως ένα μικρό δείγμα του περιεχόμενου του.

 

 

 

 

Το 216 σελίδων Art Book με τίτλο, The Art of Destiny: Volume 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει από 28 Νοεμβρίου 2017. Η τιμή που έχει ανακοινωθεί μέχρι τώρα για την Αμερική είναι 45$, ενώ υπάρχει σε πολύ πιο προνομιακό κόστος στο Amazon.

 

Game Publisher: Activision

Game Developer: Bungie

Platforms: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows (Το Destiny 2 έχει κυκλοφωρήσει για το PC από τις 24/10)

Η Ανδριάνα Μουρελάτου πραγματοποίησε τις σπουδές της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Θεατρικών σπουδών. Έχει υπάρξει εθελόντρια αρθρογράφος σε τοπικές εφημερίδες των Νοτίων προαστίων. Το 2015 υπήρξε συντονίστρια σε ένα από τα σεμινάρια θεατρικών διαλόγων που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Anima Εκδοτική. Εργάζεται στον τομέα της θεατρικής επιμέλειας κειμένων. Η συλλογή θεατρικών έργων «Η Συνάντηση» (2017) είναι η πρώτη της συμμετοχή σε εκδοθέν έργο.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Οι τέσσερις μεγάλες κυρίες του ιμπρεσιονισμού

Οι τέσσερις μεγάλες κυρίες του ιμπρεσιονισμού τιμήθηκαν από την Εθνική
Γαμήλιο Ταξίδι

Γαμήλιο Ταξίδι: Πώς να το κάνετε ξεχωριστό

Είναι γεγονός ότι το γαμήλιο ταξίδι ή μήνας του μέλιτος