Femme Fatale των games μέρος 2ο

7 Φεβρουαρίου 2017

Femme Fatale, μέρος δεύτερο

Ήρθε η ώρα για το δεύτερο μέρος των femme fatale, το πιο σκοτεινό όπως είπα στο προηγούμενο. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας femme fatale; Πονηριά, ομορφιά, ικανότητες! Οι παρακάτω γυναίκες διαθέτουν αυτά τα τρία χαρακτηριστικά στο έπακρο, μαζί με μια ιδιαίτερη έμφυτη θα έλεγε κανείς δίψα για αίμα και για θάνατο.

Sarah Kerrigan / Ghost / Queen of the Blades

Σας παρουσιάζω λοιπόν την αγαπημένη μου χαρακτήρα. Η Κέριγκαν (Starcraft) είναι μια femme fatale με τα όλα της. Πανέμορφη ως άνθρωπος και απόλυτα αποκρουστική ως ζεργκ. Η Κέριγκαν έχει ίσως από τις δραματικότερες ιστορίες. Την εκμεταλλεύτηκαν από την μικρή της ηλικία για τις ψυχικές δυνάμεις που είχε. Εγκαταλείφθηκε για να πεθάνει, μα τελικά η «μορφοποίηση» της,  μας έδωσε μία από τους καλύτερους villains στα games. Vilain ή anti-hero, το όριο είναι πολύ λεπτό για την Κέριγκαν. Η δίψα της για εκδίκηση, η τελική αφομοίωση της από το είδος των ζεργκ και ο ανεκπλήρωτος έρωτας με τον Ράινορ, της δίνουν δραματικότητα και επάξια τον τίτλο της femme fatale.

Mileena

Η Μιλίνα ( Mortal Combat) δεν θα έλειπε ποτέ από ένα τέτοιο άρθρο. Αποπλανητική τόσο εξαιτίας του ντυσίματος της, όσο και των κινήσεων της. Αποκρουστική, αφού αφαιρέσει την μαντίλα του προσώπου της. Απόλυτα αιμοδιψής και σαδίστρια. Αυτή είναι η Μιλίνα! Σκοπός της να σκοτώσει την αδερφή της και να λουστεί με όσο περισσότερο αίμα αντιπάλων στο μεταξύ. Ίσως η πιο αποκρουστική χαρακτήρας που υπάρχει σε game. Εμείς απολαμβάνουμε τα combo της.

Advertisements
Διαβάστε επίσης  Το Beam ενσωματώνεται στο Xbox One για ατέλειωτο live streaming
Ad 14

Rayne

Ρέιν όπως λέμε Bloodrayne. Μπορεί το παιχνίδι να μην είναι τόσο διαδεδομένο, όμως η Ρειν κατέχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά μιας femme fatale. Η Ρειν είναι ένας αντι-ήρωας, που προκειμένου να πετύχει το προσωπικό της συμφέρον δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα. Θα συνεργαστεί με εκείνον που θα της αποφέρει το μεγαλύτερο κέρδος, ενώ την ίδια στιγμή θα σκοτώσει με τον πιο ανελέητο τρόπο. Όντας μισός βρυκόλακας, το αίμα είναι φυσικά το αγαπημένο της αφέψημα, στο οποίο και λούζεται χωρίς δεύτερη σκέψη.

Bayonetta

Μιας και ήδη μιλήσαμε για σαδιστικές τάσεις στις χαρακτήρες μας, δεν πρέπει να ξεχάσουμε και την Μπαγιονέτα. Απίστευτα σέξι, γυναίκα με καμπύλες και με ένστικτα τιμωρίας. Μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό και από τις δυνάμεις της, οι οποίες φέρουν ονόματα τιμωρίας και βασανιστηρίων. Πρωταρχικό της μέλημα να τιμωρήσει και να βασανίσει τους αντιπάλους της. Την ίδια στιγμή το απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο. Το καλό της υπόθεσης, οι δυνάμεις της ακόμα και τα ρούχα της προέρχονται από τα μαλλιά της. Όσα περισσότερα μαλλιά χρειάζονται για ένα combo λοιπόν, με τόσο λιγότερα ρούχα μένει.

Alice

Αυτό το κορίτσι εμένα με τρομάζει πραγματικά. Μιλάω φυσικά για την Αλίκη, στην χώρα των θαυμάτων! Μόνο που θεός δεν υπάρχει και τα θαύματα μας έχουν στερέψει. Έτσι, η Αλίκη στο American Mc Gee’s Alice συνδυάζει την γλυκιά αθωότητα των παιδικών χρόνων με την απόλυτη ανάγκη για αίμα. Η Αλίκη δεν το έχει απλά ανάγκη, παρακαλάει γι αυτό! Το παρουσιαστικό της με το όμορφο μπλε φόρεμα, τον μεγάλο φιόγκο και την άσπρη ποδιά ενίοτε αμαυρώνεται από το χρώμα του αίματος. Ένα εξαίσιο παιχνίδι και μια καταπληκτική χαρακτήρας!

Διαβάστε επίσης  Oddworld: Soulstorm - Νέο teaser

Kaileena

Το Prince of Persia έχει πολύ όμορφες γυναίκες στο δυναμικό του. Και φυσικά έχει την Κειλίνα. Μόνο με το παρουσιαστικό της θα μπορούσε να ρίξει όποιον άντρα ήθελε στο κρεβάτι. Όμως μη κάνετε το λάθος! Πολλάκις χρησιμοποίησε τον Πρίγκιπα για τους δικούς της σκοπούς, παριστάνοντας την αδύναμη, ενώ άλλες τόσες προσπαθούσε να τον σκοτώσει. Η Κειλίνα είναι σίγουρα μια femme fatale και χρησιμοποιεί όλους τους άσους στο μανίκι της.

Yennefer

Ναι! Φυσικά και η Γιένεφερ (Witcher) είναι μια femme fatale. Κανείς δεν μπορεί να της αντισταθεί! Ο τρόπος που μιλάει, ο τρόπος που περπατάει, ο τρόπος που κινείται γενικά. Η Γιένεφερ δεν θα χαϊδέψει τα αυτιά του Γκεραλντ. Πάει κόντρα απλά γιατί, ενώ δεν ξεχνάει το δικό της συμφέρον. Φυσικά η ιστορία της δεν θα μπορούσε από το να είναι τραγική, έχοντας κακοποιηθεί σωματικά και ψυχικά από τον πατέρα της σε μικρή ηλικία. Η Γιένεφερ ισορροπεί ανάμεσα στο σκότος και το φως.

Ahri

Η μοναδική που θα βάλω στη λίστα από το League of Legends. Ο λόγος που κάνει την Άρι μια femme fatale είναι όλη της η ιστορία. Απίστευτα αδηφάγος με την δύναμη, αυτό ήταν που την οδήγησε στο να γίνει εν μέρει ανθρωπόμορφη. Η δίψα της για περισσότερο δύναμη όμως γίνεται μέσω των charms που κάνει. Γυναίκα που χρησιμοποιεί όλο της το είναι για αυτό. Η  χροιά της φωνής της, η κίνηση του κορμιού της και τα μαγικά της, όλα είναι με τρόπο ώστε να αποπλανήσει όσους θελήσει εκείνη.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ευεξία: Σύμμαχος της η παραλία!

Ευεξία: Σύμμαχος της η παραλία

Η ευεξία αποτελεί πηγή ενέργειας για τον οργανισμό. Τόσο η
τρόμος

Ιδιοπαθής τρόμος: τί είναι και πώς θεραπεύεται

Ο Ιδιοπαθής τρόμος αποτελεί νευρολογική πάθηση, που προκαλεί ακούσιο και