Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Inside στο Nintendo Switch

To Inside, ένα φοβερό game που δημιούργησε η εταιρία Playdead  όπως και το εξίσου φοβερό Limbo, ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει το Inside στο Nintendo Switch. 

Inside στο Nintendo Switch

Οι δημιουργοί του συγκεκριμένου παιχνιδιού ταξίδεψαν στην Ιαπωνία, όπου επιτεύχθηκε και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο μεριές. Δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για αυτή την είδηση, παρ’ όλα αυτά έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες δημιουργίας του. To Inside αποτελεί το πρώτο game της εταιρίας που θα μεταφερθεί στο Nintendo Switch, ενώ υπάρχει και πιθανότητα να ακολουθήσει το Limbo, μιας και το development δεν έχει μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα δύο παιχνίδια. 

Όπως αναφέρουν και οι Unboxhoilics  πρόκειται για έναν αριστουργηματικό τίτλο που απέσπασε αναρίθμητα βραβεία και έχει βαθμολογία 93/100 στο Metacritic. Παράλληλα, η ομάδα εργάζεται σκληρά για να μεταφέρει το παιχνίδι πέρα από την υβριδική κονσόλα της Nintendo και στις iOS συσκευές της Apple.

To Inside, περιγράφει την ιστορία ενός παιδιού, που βρίσκεται στο εσωτερικό μιας βιομηχανίας, όπου οι επιστήμονες και η τεχνολογία έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και πραγματοποιούν φρικιαστικά πειράματα πάνω σε ανθρώπινα σώματα, όπου το κλίμα και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται πραγματικά σε καθηλώνουν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Inside, μπορείτε να διαβάσετε το Review στο MaxMag εδώ.

Διαβάστε επίσης  Η Ώρα του Μυστηρίου #2

Απόφοιτος τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης και προπτυχιακός φοιτητής στο μεταπτυχιακό τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής. Μ' αρέσει να ταξιδεύω στην ιστορία με όλους τους διαθέσιμους τρόπους(βιβλία, ντοκιμαντέρ, ταινίες ακόμα και να γράφω για αυτή) ενώ τα games και τα βιβλία επίσης γεμίζουν το χρόνο μου!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Οι τέσσερις μεγάλες κυρίες του ιμπρεσιονισμού

Οι τέσσερις μεγάλες κυρίες του ιμπρεσιονισμού τιμήθηκαν από την Εθνική
Γαμήλιο Ταξίδι

Γαμήλιο Ταξίδι: Πώς να το κάνετε ξεχωριστό

Είναι γεγονός ότι το γαμήλιο ταξίδι ή μήνας του μέλιτος