Ο Χάρι Πότερ επιστρέφει…στα κινητά μας

Μόλις 7 χρόνια μετά την τελευταία ταινία Χάρι Πότερ και 11 χρόνια από τότε που βγήκε το τελευταίο βιβλίο, η νοσταλγία χτυπάει την πόρτα σε πολλούς φαν. Αν και η ταινία “Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται” έφερε λίγη από τη μαγεία του Hogwarts στη ζωή των φαν, κάτι ακόμα έλειπε.

Στις 25 Απριλίου του 2018, η Jam City φέρνει στα κινητά μας το Harry Potter: Hogwarts Mystery σε συνεργασία με την Bros. Interactive Entertainment (Portkey Games).

Ένα αφηγηματικό παιχνίδι ρόλων (Narrative RPG) που μπορεί κανείς να το βρει δωρεάν στο App Store και το Google Play.

Advertisements
Ad 14

Η ιστορία εκτυλίσσεται το 1984, (δηλαδή 4 χρόνια αφού έχει γεννηθεί ο Χάρι) και ο παίκτης, αφού δεχθεί το γράμμα από το Hogwarts, μπορεί να διαμορφώσει όπως θέλει την εμφάνιση του χαρακτήρα του και το όνομά του και να ξεκινήσει το ταξίδι του στην Διαγώνιο Αλέα.

Χάρι Πότερ appearanceappearance2

Έπειτα, ακολουθεί η τελετή επιλογής κοιτώνων, όπου οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν οι ίδιοι τον κοιτώνα που θέλουν να μπουν και το ταξίδι στη μαγεία ξεκινάει επίσημα.

sorting

Συνομιλώντας με άλλα άτομα, ο παίκτης μαθαίνει πως έχει αδέλφια και μάλιστα πως ο μεγαλύτερός του αδελφός αποβλήθηκε από το Hogwarts γιατί έψαχνε τα καταραμένα θησαυροφυλάκια, δηλαδή πέντε θυσαυροφυλάκια που άλλοι λένε ότι δημιουργήθηκαν από τους ίδιους τους ιδρυτές και άλλοι λένε πως τα δημιούργησε ένας τρελός διευθυντής. Όπως και να’ χει, ξέρουμε ότι είναι καταραμένα και έχουν μέσα απίστευτους θησαυρούς όπως χρυσό, προφητείες, κειμήλια κ.λπ.

Διαβάστε επίσης  Έρχεται το Morrowind σε νέο Expansion για το Elder Scrolls Online

Ανάλογα με τις επιλογές που κάνει ο παίκτης μπορεί να γνωρίσει άτομα στο παιχνίδι, να κερδίσει πόντους για τον κοιτώνα του, να μάθει περισσότερα για τα καταραμένα θησαυροφυλάκια και τον αδελφό του, να μάθει ξόρκια, να μονομαχήσει με άλλους παίκτες.

promofight

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ο παίκτης συναντά άτομα που έχουν εμφανιστεί στα βιβλία αλλά και στης ταινίες, όπως η Μαντάμ Χουτς, η Νυμφαδώρα Τονκς, ο Χάγκριντ, ο Μπιλ Ουέσλι αλλά και η Καθηγήτρια Μακ Γκόναγκαλ (στην οποία δίνει για άλλη μία φορά τη φωνή της, η πολυαγαπημένη Μάγκι Σμιθ).

maggie

Αν και σύμφωνα με τις κριτικές που έχει λάβει ως τώρα το παιχνίδι, φαίνεται να έχει αρκετά προβλήματα, οι χρήστες συνεχίζουν να το κατεβάζουν και να το παίζουν, καθώς περιμένουν για την επόμενη ταινία “Φανταστικά Ζώα και πού βρίσκονται” αλλά και για το Harry Potter: Wizards Unite που έχει ανακοινώσει η Niantic (η εταιρεία που μας έφερε το Pokemon Go). Παρόλο που δεν έχει βγει τρέιλερ ακόμα για το Wizards Unite, οι φαν του Χάρι Πότερ είναι τόσο ενθουσιασμένοι που φτιάχνουν δικά τους τρέιλερ με το πώς πιστεύουν ότι θα είναι το παιχνίδι.

Σίγουρα το 2018 είναι μια χρονιά επιστροφής στη μαγεία!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

βουνό ή θάλασσα;

Είσαι τύπος του υψομέτρου ή του υγρού στοιχείου;

Ο όρος διακοπές, ανεξαρτήτως διάρκειας, ορίζεται διαφορετικά για τον καθένα.
Ice Cube

Ice Cube: Πρώτα ράπερ, μετά ηθοποιός

Ο Ice Cube είναι Αμερικανός ράπερ, τραγουδοποιός, ηθοποιός και παραγωγός