Γνωστές ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου (2);

γνωστές ατάκες
Για άλλη μια φορά  η “χρυσή” εποχή του ελληνικού κινηματογράφου είναι το βασικό θέμα του κουίζ μας. Πως άλλωστε να μην είναι! Αφού οι ταινίες του, μας σημάδεψαν, μας συγκίνησαν και κυρίως, μας έκαναν να γελάσουμε! Γελάσαμε με το ύφος των ηθοποιών, την πλοκή της ταινίας αλλά κυρίως με τις απίστευτες ατάκες τους! Γνωστές ατάκες Ατάκες που μας στιγμάτισαν τόσο πολύ, ώστε να τις χρησιμοποιούμε μέχρι και σήμερα! Άλλωστε, ποιος μπορεί να ξεχάσει το “φσστ, μποινγκ” του Κώστα Βουτσά ή το ναζιάρικο “Γυρίσατεεε;”, της Τζένη Καρέζη;
Από παιδί, πάντα αγαπούσα τις παλιές, καλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου! Όπως κατάλαβα από το πρώτο μέρος του κουίζ, παίξε εδώ το ίδιο με μένα το αγαπάτε κι’εσείς! Άλλοι το βρήκατε δύσκολο και άλλοι βατό. Άραγε σε αυτό πως θα τα πάτε; Περιμένω τα σκορ σας, στα σχόλια του κειμένου. Καλή επιτυχία!

Ευχαριστώ την Ανδριάνα Μακρή και την Κατερίνα Παρασύρη για την συνεργασία!

https://www.playbuzz.com/maxmag10/5-2-2017-3-58-31-pm2

 

Διαβάστε επίσης  Πόσο καλά γνωρίζεις την ελληνική μυθολογία;

Εγωίστρια, ονειροπόλα και νευρική, λατρεύω τη Σαμοθράκη, το μπέργκερ, τις νεράιδες και το τσίπουρο. Ζω για να τραγουδάω και να ζωγραφίζω και παθιάζομαι με τα βιβλία, φτάνοντας σε σημείο εθισμού!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Τ3 Ημέρες επανάστασης των ηλεκτρονίων από τις εκδόσεις Αγγελάκη

Χιούμορ, άπειρες γνώσεις και διασκέδαση σε ένα βιβλίο; Και όμως

Τα πέντε κορυφαία αρώματα που θυμίζουν καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που η φρεσκάδα και η