Ο Riley Gale, τραγουδιστής των Power Trip, πέθανε στα 34.

29 Αυγούστου 2020

Ένα απο τα ανερχόμενα αστέρια στο χώρο του μέταλ,ο Riley Gale, μας άφησε πολύ νωρίς.

Πηγή εικόνας: Angela Owens

Ο frontman των Power TripRiley Gale, ένα απο τα υποσχόμενα πρόσωπα στον σκληρό ήχο, μας άφησε στα 34 του. Ο τραγουδιστής ήταν γνωστός για την τρομερή ενέργειά του πάνω στη σκηνή ( ο Ice-T του είχε δώσει το παρατσούκλι ”Lil Jumpy Mane” ),  τους πολιτικά δυνατούς στίχους και την σοβαρή στάση του στα μέσα κοινωνικά κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός σκηνής, τον χαρακτηρίζουν καλόκαρδο και προσγειωμένο. Πάντα υποστηρικτικός στούς συναδέλφους του και ανοικτός στους φάνς της μπάντας. Απο την ώρα που μαθεύτηκε το άσχημο νέο, δεν αποκαλύφθηκε καμία αιτία θανάτου, παρά μόνο η ακόλουθη ανακοίνωση, απο τα μέλη της μπάντας και την οικογένεια του.

 

«Αγαπητοί φίλοι των Power Trip ανά τον κόσμο,

Με μεγάλη μας λύπη σας ανακοινώνουμε πως ο τραγουδιστής μας και αδελφός μας Riley Gale έφυγε από τη ζωή το προηγούμενο βράδυ.

Ο Riley, ήταν φίλος, αδερφός και γιός. Είχε μια προσωπικότητα που θύμιζε ταυτόχρονα έναν ρόκσταρ αλλά ήταν και τρομερά ταπεινή.  Άγγιξε τόσες πολλές ζωές με τους στίχους του και με την τεράστια καρδιά του. Συμπεριφερόταν σε όποιον γνώριζε ως φίλο και πάντα πρόσεχε τους φίλους του. Θα γιορτάσουμε τη ζωή του Ράϊλι και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη μουσική, τις φιλανθρωπίες και της αγάπης που άφησε πίσω. Όλοι εσείς, οι φάνς, σημαίνατε πάρα πολλά γι’αυτόν. Να ξέρετε πως είστε ξεχωριστοί.

Αν έχετε κάποια ανάμνηση του Riley παρακαλώ μοιραστείτε την, καθώς τον ενθυμούμαστε.

Παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας για διαφύλαξη της ιδιωτικότητας αυτή τη περίοδο. Αντί λουλουδιών, παρακαλούμε στείλετε τις δωρεές σας στο Dallas Hope Charities  στον παρακατω σύνδεσμο.

https://www.paypal.com/donate/?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=AK9W3T88DRJSC&source=url

 

Υπογραφή,

Η αγαπημένη οικογένεια του Riley Gale .

 

Διαβάστε επίσης  Όταν ο Lou Reed άφηνε τη μουσική για την ποίηση

R.I.P Riley Gale.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Μαδαγασκάρη

Μαδαγασκάρη: Ταξιδεύοντας στην όγδοη ήπειρο

Η Μαδαγασκάρη, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί του κόσμου κι ένας

Φακίδες: Tips για να φαίνονται ρεαλιστικές

Οι φακίδες είναι ένα στοιχείο που κολακεύει την νεανική επιδερμίδα