Παρουσίαση του άλμπουμ ”Αρετή” του Παντελή Κυραμαργιού

27 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΆΛΜΠΟΥΜ

“ΑΡΕΤΗ”

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΑΜΑΡΓΙΟΣ

Παντελή ΚυραμαργιούΜε επιτυχία παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο “KREMLINO” η νέα φιλόδοξη δισκογραφική έκδοση του Παντελή Κυραμαργιού με τίτλο “Αρετή”. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο – cd με ένα ολοκληρωμένο διήγημα, η εξιστόρηση του οποίου εναλλάσσεται με τραγούδια που κινούνται στον ίδιο θεματικό άξονα, μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, σε πρόσωπα και αληθινές ιστορίες που διαδραματίστηκαν από την περίοδο του εμφυλίου μέχρι σήμερα. Κεντρικός χαρακτήρας είναι ένας άντρας που γεννήθηκε στην Κρήτη και αφιέρωσε την ζωή του στον αγώνα για ένα πιο δίκαιο κόσμο αναζητώντας την βαθύτερη έννοια της αρετής.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς ο Παντελής Κυραμαργιός ερμήνευσε  κομμάτια που περιέχονται στον δίσκο ενώ ο καταξιωμένος ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος απέδωσε, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, κάποια από τα κείμενα της έκδοσης που έχουν γραφτεί από τον Παντελή σε συνεργασία με την Λίνα Ζαμπετάκη. Μαζί του στη σκηνή συνέπραξαν οι : Μαρία Παπαγεωργίου, Γεωργία Νταγάκη, Βιολέτα Ίκαρη,  Μάγδα Βαρούχα και Δήμητρα Κελεκίδη.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος συμμετέχει ερμηνευτικά στο άλμπουμ, οι Μέλισσες και ο Χρήστος Μάστορας, ο Μύρωνας Στρατής, ο Χρήστος Νινιός,  ο Σταύρος Σιώλας, ο Στάμος Σέμσης, η Φωτεινή Αθερίδη, ο Θανάσης Βασιλόπουλος κ.α.

Advertisements
Ad 14

 

Συμμετείχαν οι :

ΔHMHTPHΣ KAZANHΣ – BIOΛI,

ΓIANNHΣ TAYΛAΣ – HΛEKTPIKH KIΘAPA,

ΛOYKAΣ KAΛANTZAKOΣ – NTPAMΣ,

IOYΛIOΣ KOYTΣOΓEΩPΓIOY MΠAΣO,

NIKOΣ ΣTAΔIATHΣ AKOPNTEON,

NIKOΛAΣ MAYPOΣ MΠOYZOYKI, ΛAOYTO, ΛAΦTA,

ΓIANNHΣ KAPAKATΣANHΣ – KPOYΣTA,

Διαβάστε επίσης  30 days song challenge: Θέμα #9 – Πάντα γελαστοί

ΠENTEΛHΣ KYPAMAPΓIOΣ – AKOYΣTIKH KIΘAPA, ΠΛHKTPA.  KYPIAKOΣ KYPIAKOY KAI ΓIΩPΓOΣ BOYΛΓAPHΣ – HXOΛHΨIA, ΓIANNHΣ XPIΣTOΔOYΛAKHΣ – ΦΩTIΣMOI,

HΘOΠOIOI : APΓYPΩ TAMBAKOY KAI XPHΣTOΣ KAΠENHΣ

Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις : Pure Public Relations Άννα Γιώτη  6946959419giotianna@gmail.com

Mε λένε Αύρα και μου αρέσει να γράφω. Για ό,τι εξάπτει την περιέργειά μου! Από μικρή θεωρούσα πως η αποτύπωση των σκέψεων στο χαρτί είναι η καλύτερη έκφραση του ανθρώπου. Παράλληλα αγαπώ να τραγουδάω και να παίζω κιθάρα. Λατρεύω τη φωτογραφία, τα ταξίδια και το καλό φαγητό. Παρότι έχω αποφοιτήσει από τη Θεολογική Σχολή Αθηνών, οι σπουδές για μένα δεν τελειώνουν ποτέ καθώς συνεχώς προσανατολίζομαι σε κάτι νέο. Τέλος δεν μπορώ να μην αναφέρω την αγάπη μου για την εθελοντική προσφορά!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Το αγόρι που δεν ήξερε τι θα πει φόβος

Το αγόρι που δεν ήξερε τι θα πει φόβος

Είναι ευχή ή κατάρα να μη νιώθεις;  Σού αρέσουν οι
Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη

Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη

Η Περιπατητική Σχολή του Αριστοτέλη, γνωστή και ως «Λύκειον», βρισκόταν