42 βαθμούς Κελσίου: Η νέα σειρά του Cosmote TV

 

“42 βαθμούς Κελσίου”, η νέα σειρά του Cosmote TV με την οποία σκοπεύει να συνεχίσει το πρόγραμμά του στον τομέα της μυθοπλασίας. Ο πρώτος κύκλος του ”Έτερος εγώ, χαμένες ψυχές” άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε κοινό και κριτικούς. Και για αυτό τον λόγο θα επιστρέψει τον Οκτώβριο με νέα επεισόδια. Το αποτέλεσμα της σειράς χαροποίησε ιδιαίτερα του ιθύνοντες της συνδρομητικής πλατφόρμας. Έτσι, έδωσε το πράσινο φως για μια νέα σειρά ψυχολογικού περιεχομένου. Μετά την επιτυχία του σίριαλ του Σωτήρη Τσαφούλια, το “42 βαθμούς Κελσίου” έρχεται με πολλές υποσχέσεις για ένα ακόμη δυνατό θρίλερ που θα μας καθηλώσει.  Το ”42 βαθμούς Κελσίου”  θα είναι η δεύτερη κατά σειρά παραγωγή θρίλερ του Cosmote TV. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ”ανάψει” ήδη τις μηχανές του και είναι έτοιμο να μας χαρίσει άλλη μια σειρά με κοινό παρανομαστή το έγκλημα.

Ακόμη είναι νωρίς να ενημερωθούμε για περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο μπορούμε να αναφερθούμε σε σημαντικά σημεία που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

42 βαθμούς Κελσίου
Πηγή Εικόνας: athensvoice.gr

H σειρά “42 βαθμούς Κελσίου”

Οι συντελεστές της ιστορίας “42 βαθμούς Κελσίου” θα ταξιδέψουν μέχρι τη μαγευτική Κέρκυρα για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Εκεί, στην αρχόντισσα του Ιουνίου, με φόντο το ελληνικό καλοκαίρι, θα εξελιχθεί ένα οικογενειακό ψυχολογικό δράμα με στοιχεία θρίλερ. Η υπόθεση θα αφορά τη δολοφονία μια κοπέλας.  Η κοπέλα κείτεται νεκρή σε γνώριμο σημείο.  Στο ίδιο σημείο, πριν χρόνια, είχε βρεθεί νεκρή και η μητέρα της. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα και όπως όλα δείχνουν η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2021.

Advertising

Advertisements
Ad 14
42 βαθμούς Κελσίου
Πηγή Εικόνας: tlife.gr

Οι συντελεστές

Για το “42 βαθμούς Κελσίου” έχουν ήδη υπογράψει ο Χρήστος Λούλης, η Κατερίνα Λέχου, η Έμυλι Κολιανδρή, η Μπέτυ Αποστόλου, ο Τέο Αλεξάντερ και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Γιώργος Παπαβασιλείου και το σενάριο ο Σέργιος Κωνσταντινίδης, η Νάταλι Δούκα και η Κάλλια Παπαδάκη. Η εκτέλεση της παραγωγής θα είναι της Tanweer Group.

42 βαθμούς Κελσίου
Πηγή Εικόνας: culturenow.gr

To καστ βασίζεται σε καταξιωμένους ηθοποιούς με αξιόλογη πορεία στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ο Χρήστος Λούλης έχει συμμετάσχει σε πετυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές όπως το ”Κλείσε τα μάτια”, το ”Δύο μέρες μόνο” και ”Η τελευταία παράσταση”. Την Κατερίνα Λέχου και τον Αλέξανδρο Λογοθέτη τους συναντήσαμε στο ”Νησί”. Ο Τέο Αλεξάντερ έρχεται με… αέρα εξωτερικού αφού έχει συμμετάσχει στο ”True Blood”, στο ”CSI: NY” και το ”Major Crimes”. H Μπέτυ Αποστόλου μετρά ίσως τις λιγότερες συμμετοχές στην τηλεοπτική αρένα. Το 2008 μετείχε στις σειρές ”Λόλα” και ”Αληθινοί Έρωτες”.

Στην ομάδα των σεναριογράφων ανήκει και η συγγραφέας Κάλλια Παπαδάκη. Το 2017 κατάφερε να κερδίσει το Ευρωπαϊκό Βραβείο Λογοτεχνίας για το βιβλίο ”Δενδρίτες”.

Με βάση τα παραπάνω, λοιπόν, περιμένουμε άλλη μια αξιόλογη παραγωγή από το Cosmote TV.

Advertising

Κατοικώ στη Δεσκάτη Γρεβενών. Είμαι 28 χρονών. Σπούδασα στο τμήμα ''Μεσογειακών Σπουδών'' με κατεύθυνση τη Γλωσσολογία στο πανεπιστήμιο Αιγαίου (Ρόδος). Συνέχισα τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο ''Διδασκαλία της Ελληνικής ως 2ης ΞΓ'' του πανεπιστημίου της Λευκωσίας (Κύπρος). Λατρεύω τη μουσική, τον κινηματογράφο και τον εθελοντισμό.

Περισσότερα από τη στήλη: Τηλεόραση

Τηλεόραση

Nemesis: Το πρώτο Ολλανδικό θρίλερ του Disney+ που καθηλώνει

Η σειρά Nemesis αποτελεί την πρώτη ολλανδική δραματική παραγωγή του Disney+, προσφέροντας ένα συναρπαστικό θρίλερ…

Τηλεόραση

Μάγοι Πέρα από το Γουέβερλι: Η επιστροφή της μαγείας στο Disney+

Η αγαπημένη σειρά του Disney Channel, Οι Μάγοι του Γουέβερλι (Wizards of Waverly Place), επιστρέφει…

Τηλεόραση

Adolescence: Η σκοτεινή πλευρά της εφηβείας

Η νέα σειρά του Netflix, Adolescence, έχει ήδη καταφέρει να γίνει μία από τις πιο…

Τηλεόραση

Vanity Fair και 3 μύθοι για τη θηλυκότητα

Την Becky Sharp την αγαπάς και τη μισείς ταυτόχρονα Becky Sharp. Η κεντρική ηρωίδα του…

Τηλεόραση

Εφηβεία, σειρές και ταξίδια σε φοβερές πόλεις

Εφηβεία, Λος Άντζελες και Hannah Montana Το Λος Άντζελες δεν είναι απλώς μια πόλη· είναι…

Τηλεόραση

Έρημη Χώρα: Ένα δραματικό διαμάντι της ελληνικής τηλεόρασης

Εισαγωγή Η σειρά Έρημη Χώρα αποτελεί μια από τις πιο αξιόλογες και συγκινητικές παραγωγές της…

Τηλεόραση

Squid Game: Season 2 – Επιστροφή στο παιχνίδι, αλλά με λιγότερη έμπνευση

Το Squid Game και τα θανατηφόρα του παιχνίδια επιστρέφουν Η δεύτερη σεζόν του Squid Game,…