Η επιστροφή του Into the Badlands!

Η σειρά του AMC “Into the Badlands” προβλήθηκε πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2015 με τη δεύτερη σεζόν να ακολουθεί στις  19 Μαρτίου του 2017.  Δημιουργοί  είναι οι Alfred Gough και Miles Millar (Smallville, The Shannara Chronicles).

Πλοκή


Into the Badlands

Σε ένα μετά-αποκαλυπτικό κόσμο όπου την εξουσία ασκούν βαρόνοι, o Sunny (Daniel Wu), πιστός  πολεμιστής, ειδήμων στις πολεμικές τέχνες,  υποτακτικός  του βαρόνου Quinn (Marton Csokas), ανακαλύπτει τυχαία τον νεαρό M.K. (Aramis Knight), ο οποίος και είναι αυτός που στην πορεία θα αλλάξει τα πάντα. Οι δυο τους αναζητούν τη γνώση σε ένα φεουδαρχικό κόσμο. Βασικά χαρακτηριστικά της σειράς, είναι οι  δυναμικοί χαρακτήρες όπως ο The Widow (Emily Beecham), οι μάχες -εσωτερικές και μη- του πρωταγωνιστή Sunny καθώς  και ο πολύ καλός -οριακά  ψυχοπαθής- “κακός”  βαρόνος Quinn, ο οποίος είναι ο χαρακτήρας-κλειδί της ιστορίας.

Τα θετικά

Το σκηνικό είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και δημιουργεί ατμόσφαιρα αρκετά πετυχημένα, δίνοντας την αίσθηση του  επικού και του καινούργιου αλλά ταυτόχρονα και του οικείου. Οι δολοπλοκίες και  οι ανατροπές δε λείπουν καθώς  και  το όσο πρέπει συναίσθημα, το οποίο σε αυτό το περιβάλλον είναι ρητά απαγορευμένο, ενώ σε κάθε επεισόδιο υπάρχει καλή ισορροπία μεταξύ πλοκής και χορογραφημένων σκηνών μάχης, τις οποίες χορταίνει κανείς χωρίς να κουράζουν.


Into the Badlands


Τα αρνητικά


Η πλοκή είναι στον πυρήνα της αρκετά βασική: φαινομενικά ασύμβατοι χαρακτήρες, ενώνουν δυνάμεις για να πετύχουν τον κοινό τους σκοπό. Οι χαρακτήρες δυστυχώς δεν είναι οι πιο πολύπλευροι  και οι κάπως προβλέψιμοι διάλογοι θυμίζουν πολλές φορές δραματοποίηση κόμικ  με μερικά αναπόφευκτα κλισέ, χωρίς  βέβαια να είναι το τελευταίο απαραίτητα κακό για κάποιον που δίνει προτεραιότητα στην δράση αντί του ρεαλισμού.

Διαβάστε επίσης  Σειρές του Μανουσάκη που όλοι βλέπαμε και «ντρεπόμαστε» γι' αυτό

Γενικότερα, οι οπαδοί πολεμικών τεχνών και ηρώων με σκοτεινό παρελθόν στην πορεία προς τη λύτρωση, θα θεωρήσουν το “Into the Badlands”  μία εξαιρετικά ψυχαγωγική και ενδιαφέρουσα σειρά και τώρα που βγήκε η δεύτερη σεζόν θα τη δουν, όχι μόνο για να μάθουν τη συνέχεια, αλλά και επειδή πέρασαν καλά στην πρώτη.

Είμαι πρωτοετής φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που ανήκει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ζω για τον αθλητισμό, και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο, για το οποίο ξοδεύω αρκετές ώρες την εβδομάδα στην προπόνηση, ενώ συμμετέχω ενεργά στο Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου. Αν και είναι νωρίς ακόμα για οποιαδήποτε απόφαση, με ελκύει η δημοσιογραφία, και ιδιαίτερα το κομμάτι της στρατιωτικής ειδησεογραφίας. Κάθε εμπειρία που αποκτάται αποτελεί εφόδιο για την πιο σφαιρική και συνειδητοποιημένη αντίληψη της πραγματικότητας, οπότε είναι πολύτιμο προσόν το να αξιοποιεί κανείς σωστά το χρόνο του.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Μαρια Λεντζου: Η ομορφιά του να είσαι γυναίκα μέσω της Αυθεντικής Κίνησης

Τι σημαίνει άραγε «να είμαστε εντάξει με τον εαυτό μας»

Best Roulette Internet Sites In 2022 Where To Play Online Roulette Games Enterprise Insider Afric

Best Roulette Internet Sites In 2022 Where To Play Online