Κοκτέιλ στο χέρι και βόλτα στην όμορφη Αθήνα

Οι βραδιές γίνονται όλο και πιο γλυκές στην Αθήνα. Ο καιρός της καραντίνας πέρασε και μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Κάποιες συνήθειες όμως μας άρεσαν και θα τις υιοθετήσουμε. Η άσκηση σε εξωτερικό χώρο και οι βόλτες με την παρέα ήταν κάτι που είχε ίσως ξεχαστεί. Πλέον, τα μαγαζιά είναι ανοιχτά και θα αρχίσουμε σιγά σιγά να πίνουμε το ποτό μας όπως παλιά. Για όσους όμως θέλουν ακόμα κοκτέιλ σε πλαστικό ποτήρι και βόλτες, υπάρχουν αρκετές επιλογές. Παρακάτω θα βρείτε τρία απο τα αγαπημένα μαγαζιά των Αθηναίων για κοκτέιλ στο χέρι και βόλτα στην πόλη.

TYCO, κοκτειλ

TYCO

Με το έξυπνο όνομα, που σημαίνει “Take your cocktail out”, γεννήθηκε το μαγαζί που προμηθεύει τους λάτρεις του ποτού και της βόλτας με κοκτέιλ take away. Το TYCO αποτελείται από ένα μικρό φυσικό χώρο, σε τετραγωνικά, αλλά μεγάλο σε αρώματα και γεύσεις. Στον κατάλογο θα βρεις τις κλασικές γεύσεις κοκτέιλ σε περίπτωση που δεν αλλάζεις εύκολα συνήθειες και επιλογές, αλλά και νέες signature γεύσεις που μπορούν να σου αποδείξουν πως κάποιες αλλαγές γίνονται για καλό. Ο κατάλογος ανανεώνεται συχνά απο τους έμπειρους bartenders που ξέρουν καλά να αναμειγνύουν γεύσεις.

Ρόμβης 11, Αθήνα
Ηρακλείου 3, Χαλάνδρι

AlcoHole, Αθήνα, κοκτέιλ

AlcoHole

Σε πολυσύχναστο σημείο στην Αγία Παρασκευή, το AlcoHole είναι αγαπημένο στέκι των κατοίκων της βορειοανατολικής Αττική, και όχι μόνο. Κάθε χρόνο περιμένουν υπομονετικά τον νέο κατάλογο με τις καινούριες κοκτέιλ και την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας. Ένας μικρός χώρος, όμορφος, γεμάτος κόσμο, με χρώματα και συζητήσεις. Λόγω των συνθηκών αλλά και της μεγάλης ζήτησης, φέτος το AlcoHole λειτουργεί με buzzer, αλλά και QR code για να μένουμε ασφαλείς. Με την παραλαβή των κοκτέιλ σου take away, μπορείς είτε να κάτσεις στα σκαλάκια του μαγαζιού (η καλύτερη θέση) είτε να κάνεις τη βόλτα σου στην πλατεία. 

Διαβάστε επίσης  Rous live @ FAUST (1 Ιουνίου)

Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή

Flask, κοκτέιλ

House of flask

Το flask cocktails app, που μας προμήθευε με κοκτειλ take away εν καιρώ καραντίνας, έχει ανοίξει τις πόρτες του στην Κηφισιά με το όνομα House of flask. Εάν η ποιότητα και η γεύση του κοκτέιλ που έφτανε σπίτι σου ήταν από τις αγαπημένες σου και δεν μπορείς να την αλλάξεις, αλλά σου λείπει και το κοκτειλ σε μαγαζί, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς το House of flask. Κοκτέιλ σε πακέτο, για τη βόλτα σου στην γύρω περιοχή ή σε γυάλινο ποτήρι για αλλαγή. Το app που αγαπήθηκε, μάλλον, όσο τίποτε άλλο τους προηγούμενους μήνες.

Πλατεία Αγίου Δημητρίου 13, Κηφισιά 

Όταν έρθει η ώρα για κοκτέιλ και βόλτα στην Αθήνα, έχεις τις επιλογές σου. Οι τιμές των κοκτέιλ είναι κάτι παραπάνω από προσιτές. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μελετήσεις τους καταλόγους και να επιλέξεις τη γεύση που σου ταιριάζει καλύτερα. Το σίγουρο είναι πως καμία από τις παραπάνω προτάσεις δε θα σε απογοητεύσει με το αποτέλεσμα.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Σκέψεις αφιερωμένες στον εαυτό μας...

Σκέψεις αφιερωμένες στον εαυτό μας…

Ας πάρουμε μια ανάσα. Ας αφιερώσουμε και λίγο χρόνο σε
Πήλιο

Πήλιο: Ένα Σαββατοκύριακο στα παραμυθένια χωριά του

Πήλιο, το βουνό των Κενταύρων, το θέρετρο των θεών του