Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «ΠΡΟΙΚΑ», στο θέατρο Αλκμήνη

18 Νοεμβρίου 2016
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «ΠΡΟΙΚΑ», στο θέατρο Αλκμήνη
Ευχαριστούμε θερμά την Ελισάβετ Παρασκευοπούλου για το σχεδιασμό της αφίσας του διαγωνισμού.

Το MAXMAG σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε από δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «ΠΡΟΙΚΑ», στο θέατρο Αλκμήνη. Οι προσκλήσεις είναι για Δεύτερα 21/11 & Τρίτη 22/11 στις 19:00.

Έναρξη διαγωνισμού: 18 Νοεμβρίου
Λήξη διαγωνισμού: 21 Νοεμβρίου, στις 13:00

Οι νικητές για την παράσταση στις 21/11 είναι:

  1. Αριστοτέλης Σεβεντικίδης

2. Ματίνα Δαρεμά

Advertising

Advertisements
Ad 14

Οι νικητές για την παρασταση στις 22/11 είναι:

  1. Αθηνά Θράβαλου
  2. Θεμιστοκλής Καμηλάρης

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφθείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς θέλετε.



Λίγα λόγια για την παράσταση

Advertising

Mια γυναίκα, η Αρετή. Η χρονική στιγμή: μια μαρτιάτικη μέρα, τη δεκαετία του ‘70, ημέρα των γενεθλίων της. Ένα μπαούλο, γεμάτο κιτρινισμένα από το χρόνο προικιά, οδηγεί το νου της σε μια (Αναδρομή) επιστροφή σε όσα έχουν παρέλθει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το σκηνικό έχει μελαγχολική σφραγίδα ή η συναισθηματική φόρτιση βαραίνει το προσκήνιο. Εξάλλου νοσταλγία είναι να αναπολείς την ευχαρίστηση χωρίς να ξαναζείς τον πόνο. Γι’ αυτό και η ουσία έχει βάση το χιούμορ. Οι θεατές θα γελάσουν γιατί θα ταυτιστούν, θα συμβιώσουν, για πενήντα λεπτά, με την Αρετή. Μια αφήγηση , με τις θύμησες μιας έντονης ζωής να πλημμυρίζουν τη σκηνή με αλήθεια, χαρά ,  λύπη, έρωτες, χιούμορ, μοναξιά και ελπίδα. Στο τέλος της παράστασης, μόλις ανάψουν τα φώτα της  πλατείας, θ’ ακουστούν ψίθυροι του τύπου …«μην αφήσεις το χθες να ξοδέψει πάρα πολύ από το σήμερα»… και μετά οι μισοί και παραπάνω θεατές θα τρέξουν να γνωρίσουν την Αρετή. Στα παρασκήνια.

Διαβάστε επίσης  Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Mellonia για την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Οι συντελεστές

Kείμενο: Μπέτυ Μαγρίζου

Σκηνοθεσία / Φωτισμοί : Φώτης Μακρής

Advertising

Σκηνικά – Κοστούμια : Κούλα Γαλιώνη

Στο ρόλο της Αρετής η Στέλλα Παπαδημητρίου.

Διάρκεια 60’

 

Κράτα το

Advertising

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Advertising

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Advertising

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Λιντς!

Η οικογένεια του Ντέιβιντ Λιντς με ανάρτησή της ανακοίνωσε το
προσωπική αντωνυμία

Η προσωπική αντωνυμία στις ευρωπαϊκές γλώσσες

Η προσωπική αντωνυμία, το «εγώ», αποτελεί τη θεμελιώδη έκφραση της