Γκαρνταρόμπα: Τρόποι οργάνωσης για να φτιάχνεις εύκολα fashionable looks

γκαρνταρόμπα
Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Πόσες είναι οι φορές που δε βρίσκουμε τίποτα να φορέσουμε και μας πιάνει απελπισία; Ναι ναι, σας νιώθω κι εγώ. Ξέρετε, λοιπόν, ποιο είναι το βασικό συστατικό στο πρόβλημά μας; Ναι, εκτός απο το shopping therapy, εννοώ και την οργάνωση της γκαρνταρόμπας μας. Εκτός απο αγαπημένα items που χρειάζεται να έχουμε στον ιερό αυτό χώρο, είναι βασικό να έχουμε τακτοποιήσει και ό,τι δε μας εκφράζει και τελικά να τα ανακυκλώσουμε. ‘Ετσι, δημιουργείται μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχουμε, χωρίς να μας πιάνει η γνωστή τρέλα όταν χρειάζεται να ετοιμαστούμε για το night out του Σαββάτου. Δε χρειάζεται να έχουμε τη ντουλάπα της Carrie Bradshaw για να φτιάξουμε μια fashionable γκαρνταρόμπα. Σας προτείνω, λοιπόν, μερικές απο τις δικές μου συμβουλές, που ήρθαν και έδωσαν λύση και ανακούφιση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζα.

Τάξη

Η σημαντικότερη λύση σε κάθε πρόβλημα, είναι να υπάρχει μια τάξη. Ξεκαθαρίστε και ξεχωρίστε όλα τα items στη γκαρνταρόμπα σας, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν. Καλό θα ήταν επίσης, τα κομμάτια που δεν επιλέγετε να φοράτε πολύ συχνά, να τα τοποθετήσετε σε ένα μέρος, το οποίο χρησιμοποιείτε το ίδιο σπάνια. Το οπτικό σας πεδίο θα βλέπει απευθείας τα αγαπημένα σας ρούχα, τα οποία σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα και δε θα σας πιάνει απελπισία. Απο την άλλη ένα μικρό tip είναι να κρεμάσετε τις ζώνες στην πόρτα της ντουλάπας σας εξοικονομώντας περισσότερο χώρο. Επίσης, αν έχετε μικρή ντουλάπα, προσπαθήστε να προμηθευτείτε κουτιά/ συρτάρια αποθήκευσης. 

Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Λίγα και καλά

Advertisements
Διαβάστε επίσης  Ποιο ρολόι σου ταιριάζει;
Ad 14

Ξέρω πως είναι δύσκολο να αντισταθείς στο τέλειο γυαλιστερό σακάκι που κοιτούσες παγωμένη στη βιτρίνα του μαγαζιού, κρατώντας το cappuccino στο ένα χέρι και στο άλλο το ζεστό κρουασάν. Ας σκεφτούμε λίγο λογικά τα πράγματα. Θα το φορέσεις καμιά φορά άραγε; Ταιριάζει με τα υπόλοιπα διαμάντια της γκαρνταρόμπας σου; Ή θα το δοκιμάσεις σε ένα πάρτι και μετά απλά θα το ξεχάσεις; Δοκίμασε λοιπόν να επιλέγεις κομμάτια τα οποία και συνδυάζονται εύκολα, και είναι επίσης κοντά στο δικό σου στιλ. Σκεφτείτε επίσης πόσα χρήματα σας γλύτωσα.

Ντουλάπα…ατελείωτη

Μπορείτε στο κάτω μέρος της ντουλάπας/ γκαρνταρόμπας, να δημιουργήσετε μικρά ράφια, που θα τοποθετήσετε τσάντες και παπούτσια. Πολύ πιο εύκολα θα τα συνδυάσετε και θα πάρετε έμπνευση. Τώρα, θα έχετε στο οπτικό σας πεδίο να κρέμεται το ciel φόρεμα που σας έκανε δώρο η μαμά στα γενέθλιά σας και την πορτοκαλί tote bag απο κάτω, που τόσο καιρό πιστεύατε πως ειναι αταίριαστα μεταξύ τους. Πόσο πιο εύκολα θα δημιουργήσετε αμέτρητα fashionable looks, έτσι; Επίσης, σίγουρα θα έχετε μια αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα! 

γκαρνταρόμπα
Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Λιθουανία

Λιθουανία: Ταξιδεύουμε στην κορώνα της Βαλτικής

Προορισμός μας αυτή τη φορά είναι η Λιθουανία, η μεγαλύτερη

Ριπίδια: η σημασία και η χρήση τους στην αρχαία Ελλάδα

Τα ριπίδια στην αρχαία Ελλάδα, ή αλλιώς βεντάλιες, ήταν