Pyramid και ένταση στο Max

3 χρόνια, 4 δίσκοι. Ένα super-group από Αμερική. Όνομα Pyramid και ένταση στο Max!

Αυτές είναι κάποιες από τις λέξεις που μας έμειναν όταν πήραμε στα χέρια μας το νέο album των Pyramid με τίτλο “Rage”. Ένα album που κυκλοφόρησε από την Sleaszy Rider και συμπληρώνει το Νοέμβριο ένα χρόνο έχοντας διακριθεί κατά πολύ μεταξύ των album του προηγούμενου έτους και πιστέψετε με όχι άδικα!

Με δύο CD να χωρίζουν τα τραγούδια σε 8 και 1 αντίστοιχα, οι Pyramid πατάνε γκάζι και προσφέρουν στον ακροατή μουσικές βγαλμένες από τις παλιές καλές εποχές του progressive metal, το οποίο έχει περάσει τώρα από τα χέρια των τωρινών μουσικών ταλέντων που βρίσκονται στους Pyramid με αποτέλεσμα να φτιάχνεται ένα σύνολο εντυπωσιακό. Αυτά τα ταλέντα που αναφέραμε, είναι ο Lance Sawyer, ο οποίος είναι το κεφάλι του συγκεκριμένου super-group και διάφορα μεγάλα ονόματα όπως ο Tim Ripper Owens (πρώην Judas Priest, ex-IcedEarth, μεταξύ άλλων), η Andry Lagiou (The Harps), ο Harry. Conklin “The Tyrant” (Jag Panzer) στα φωνητικά, ο Mike Abdow (Fates Warning) στις κιθάρες και ο Chris Quirarte (Redemption) στα ντραμς ο, Adam Bentley (Arch Echo) κιθάρες και μηχανικός μίξης, ο Joey Izzo (Arch Echo) ο κύριος στα πλήκτρα και η Perrine Missemer στο καταπληκτικό βιολί.

Όλοι μαζί λοιπόν συνδυάζονται προσφέροντας ο καθένας το πικ της εμφάνισης τους και φτάνουν σε επίπεδα που θα λέγαμε ότι σπάνια έχουμε ξανά συναντήσει από τους συγκεκριμένους. Ξέραμε για τι ήταν ικανοί και όταν είδαμε αυτά τα ονόματα στους Pyramid είχαμε μεγάλες προσδοκίες, αλλά να πω την αλήθεια μου δεν περιμέναμε τόσο μεγαλειώδης απόδοση και μας διέψευσαν ευχάριστα. Έβγαλαν από μέσα τους τις γνώσεις τους για την progressive metal μουσική και πρόσθεσαν την αγάπη τους για τη symphonic metal και για τη metal γενικότερα κάνοντας το δίσκο “Rage” έναν από τα καλύτερα album των Pyramid στην έως τώρα δισκογραφική τους πορεία.

Διαβάστε επίσης  Ο Δημήτρης Νέζης διώχνει την κακή μας διάθεση τραγουδώντας "Φύγε"
Advertisements
Ad 14

Όσοι παίζετε μουσική ή όσοι αγαπάτε τα παραπάνω είδη, θα λατρέψετε τις κιθάρες και το ηχόχρωμα στα φωνητικά, ενώ θα ενθουσιαστείτε με την άρτια δόμηση που υπάρχει μεταξύ του μπάσου, των τυμπάνων και των λοιπών μουσικών οργάνων που πετάγονται από εδώ και από εκεί.

Όσον αφορά τώρα τα κομμάτια πραγματικά δεν μπορώ να διαλέξω. Οι Pyramid τα έχουν κυκλοφορήσει τα περισσότερα και σε video στο YouTube και αν τα ακούσετε θα συμφωνήσετε και εσείς μαζί μου.

Είναι απλά δισκάρα το νέο album των Pyramid με τίτλο “Rage” και αν δεν το ακούσετε μόνο χαμένοι μπορείτε να βγείτε! Μην το χάσετε!

 

 

 

Βασιλική Ευαγγέλου- Παπαθανασίου
Γεννήθηκα ένα φθινόπωρο στην πιο καυτή πόλη της Κεντρικής Ελλάδας. Πρώτος μου έρωτας ήταν τα 24 γράμματα της αλφαβήτας. Από τότε, δε σταμάτησα να σχηματίζω μ' αυτά λέξεις, προτάσεις, δίνοντας δύναμη και ψυχή στο άδειο χαρτί. Τη γλώσσα μου δώσανε ελληνική κι αυτή θα κρατήσω.
Φιλόλογος και αρθρογράφος σε ηλεκτρονικά περιοδικά στην πραγματική ζωή, αλλά στα όνειρα μου ζωγράφος στη Μονμάρτη.
Σε ένα καλό βιβλίο και στη θέα της θάλασσας βρίσκω την απόλυτη γαλήνη.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αίγυπτος

Η καθημερινή ζωή στην αρχαία Αίγυπτο

Η καθημερινή ζωή στην αρχαία Αίγυπτο ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Για
bikini

Coquette bikini: Tο απόλυτο καλοκαιρινό item

Έχεις αρχίσει ήδη να ψάχνεις τα look σου για το