Χωρίστρα στο πλάι: Το trend που θα μισήσει η genZ

Χωρίστρα στο πλάι
Πηγή εικόνας:pinterest.com

Τελευταία, φαίνεται πως ένα από αυτά που απασχόλησε πολλούς, είναι η χωρίστρα στο πλάι. Κι όμως, πολλοί πιστεύουν ότι μας μεγαλώνει και είναι ξεπερασμένη. H Gen Z περνά άπειρες ώρες στο TikTok κάνοντας βιντεάκια για διάφορα θέματα. Τελευταία, φαίνεται πως ένα από αυτά που απασχόλησε πολλούς, είναι η χωρίστρα στο πλάι.

Οι τάσεις της ομορφιάς, κάνουν κύκλους. Ανά δεκαετίες βλέπουμε hair trends να επιστρέφουν πολύ δυναμικά, όπως συμβαίνει και στον χώρο της μόδας. Νομίζω ότι η χωρίστρα στο πλάι δεν ήταν in εδώ και καιρό, ωστόσο, το κάθε trend δεν είναι για όλους και τελικά, ο,τι κάνεις με το στυλ σου πρέπει να σε κάνει να νιώθεις καλά. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ακολουθείς ένα trend αν δεν θεωρείς ότι δεν είναι για εσένα. Η Gen Z ήταν αυτή που έχει ακυρώσει την πλαϊνή χωρίστρα μέσα από το TikTok, προτείνοντας την χωρίστρα στη μέση ως τη μόνη επιλογή. 

Χωρίστρα στο πλάι
Πηγή εικόνας:pinterest.com

Millennials vs Generation Z

Μέχρι τώρα η χωρίστρα στη μέση θεωρούνταν φυσική και πιο αυθόρμητη, δημιουργώντας ένα πιο φρέσκο look. Αντίθετα η γενιά Z έκρινε πως η πλαϊνή χωρίστρα ταιριάζει μόνο σε μεγαλύτερες ηλικίες, δηλαδή στους Millennials, έχοντας απορρίψει αυτό το στυλ. Ανεξάρτητα φυσικά από την Gen Z, η χωρίστρα στη μέση είναι αυτή που κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου, από στρογγυλό μέχρι οβάλ αλλά και κάθε μήκος μαλλιών. Γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά ακόμα και όταν το πρόσωπο έχει έντονες γωνίες, ενώ χαρίζει όγκο και κίνηση στα μαλλιά. Η πλαϊνή χωρίστρα ανάλογα με την θέση της μπορεί να διαμορφώσει πολλά στυλ και να δώσει ένταση στο πρόσωπο. Ταιριάζει σε ολόισια μαλλιά, αλλά και σε curly ή σε μαλλιά με ανάλαφρα waves.

Διαβάστε επίσης  NBA: Αυτοί είναι οι πιο καλοντυμένοι άντρες του αμερικάνικου μπάσκετ
Πηγή εικόνας:pinterest.com

Η πλαϊνή χωρίστρα υπάρχει φυσικά και στα catwalks, ιδιαίτερα σε πολλές από τις συλλογές του οίκου Chanel, καθώς έχει μια ανεπιτήδευτη κομψότητα. Φυσικά το πιο σημαντικό είναι να επιλέξεις αυτή τη χωρίστρα που σε κολακεύει και θα αναδείξει καλύτερα το πρόσωπό σου, τα χαρακτηριστικά και τις γωνίες σου, ανεξάρτητα από τις τάσεις.

Advertisements
Ad 14

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

20 παράξενα γεγονότα από την ιστορία

Υπάρχουν κάποια ιστορικά γεγονότα που δεν είναι γνωστά σε όλους

Indie Films: Είναι overrated ο ανεξάρτητος κινηματογράφος;

Οι indie ταινίες, aka ο ανεξάρτητος κινηματογράφος, έχουν πολλά χαρακτηριστικά