Τα μεγάλα γυαλιά ηλίου κάνουν δυναμικό come back

Στην Ελλάδα χρειαζόμαστε γυαλιά ηλίου χειμώνα καλοκαίρι. Ωστόσο, την εποχή αυτή η ζήτηση τους αυξάνεται με τεράστιους ρυθμούς. Οι λόγοι συνήθως είναι ότι έχουμε βαρεθεί τα παλιά μας γυαλιά ή απλώς θέλουμε να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας με τις καινούργιες τάσεις. Πέρσι σχεδόν παντού βλέπαμε tiny ή cat-eye sunglasses. Φέτος, έρχονται νέες τάσεις που κυριολεκτικά είναι αντίθετες με ότι βλέπαμε ως τώρα. Τα μεγάλα γυαλιά ηλίου τα οποία καλύπτουν τα μάτια είναι η νέα τάση και ήδη έχουμε αρχίσει να τα βλέπουμε παντού.  Αυτό δεν σημαίνει πως θα πετάξουμε τα παλιά γυαλιά μας ή ότι δεν θα τα ξανά φορέσουμε. Αυτό που όμως θα κυριαρχήσει φέτος είναι τα μεγάλα γυαλιά ηλίου. 

60’s vibes 

Την εποχή των 60’s οι μεγάλες σταρ του Hollywood δεν πήγαιναν πουθενά χωρίς τα γυαλιά τους. Μεγάλα γυαλιά ηλίου με μαύρους φακούς ώστε να μην τις αναγνωρίζουν εύκολα. Ήταν και σίγουρα παραμένουν ακόμα η επιτομή της κομψότητας. Αυτά τα γυαλιά είναι ότι πρέπει για τις ημέρες που έχουμε ξενυχτήσει ή δεν αισθανόμαστε πολύ καλά. 

μεγάλα γυαλιά ηλίου
na-kd.com

Retro Cat-eye

Τα cat-eye sunglasses βγαίνουν σε πολλά μεγέθη. Μέχρι τώρα βλέπαμε την κλασσική version τους, ωστόσο το καλοκαίρι θα δούμε ιδιαίτερα την μεγαλύτερη εκδοχή τους. Με κάποιες παραλλαγές από τα κλασσικά, όπως οι πιο έντονες γωνίες αλλά και τα πιο ιδιαίτερα χρώματα, είναι αυτά που θα τα ξεχωρίσουν. 

μεγάλα γυαλιά ηλίου
popsugar.com

Sporty 

Για τις πιο αθλητικές γυναίκες αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή. Συνδυάζουν  άνεση και στυλ ενώ ταυτόχρονα το σύγχρονο design τους προστατεύει απόλυτα από τον ήλιο. Βέβαια, μπορούν να φορεθούν και στην βόλτα με ένα πιο athlesure style. Ένας χρωματιστός φακός ή ένας πιο ιδιαίτερος σκελετός θα δώσουν ένα πιο μοντέρνο ύφος στα μεγάλα γυαλιά ηλίου. 

Διαβάστε επίσης  Yves Saint Laurent: Ο μικρός πρίγκιπας της μόδας
μεγάλα γυαλιά ηλίου
popsugar.com

Red Lens

Κάτι πιο τολμηρό είναι τα μεγάλα γυαλιά ηλίου με κόκκινους φακούς. Μπορείς να διαλέξεις κάτι σε total red δηλαδή κόκκινος φακός και κόκκινος σκελετός ή να προτιμήσεις σκελετό με διαφορετικό χρώμα. Επίσης μπορείς να παίξεις με την ένταση του κόκκινου στον φακό ώστε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. 

 μεγάλα γυαλιά ηλίου
piiiink.com

Ανήσυχο πνέυμα και υπεραναλυτική. Η πραγματική ομορφιά πηγάζει από τη διαφορετικότητα του καθένος και πως πραγματικά αυτή εκφράζεται μέσα από το στυλ μας. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζεις για εμένα είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν ξέρω τι μου γίνεται.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Οι τέσσερις μεγάλες κυρίες του ιμπρεσιονισμού

Οι τέσσερις μεγάλες κυρίες του ιμπρεσιονισμού τιμήθηκαν από την Εθνική
Γαμήλιο Ταξίδι

Γαμήλιο Ταξίδι: Πώς να το κάνετε ξεχωριστό

Είναι γεγονός ότι το γαμήλιο ταξίδι ή μήνας του μέλιτος