Συνήθειες που σε εμποδίζουν να ξεδιπλώσεις τα fashion potential σου

Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Συχνά αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που τελικά κάνει κάποιον style icon. Οι πιο συχνές απαντήσεις είναι φυσικό ταλέντο ή το γεγονός ότι μπορεί να προέρχεται από ένα περιβάλλον με background στο χώρο της μόδας. Οι πραγματικές απαντήσεις, όμως είναι πιο απλές από ότι φαίνται. Σίγουρα το ταλέντο και το background παίζουν σημαντικό ρόλο, όμως πολλές φορές είμαστε εμείς οι ίδιες που δεν αφήνουμε τις δυνατότητες μας να ξεδιπλωθούν στο μέγιστο. Πάμε να δούμε κάποιες συνήθειες, που σε εμποδίζουν τα ξεδιπλώσεις τα μέγιστα fashion potential, ώστε να τις αποφεύγεις στο εξής. 

Συγκρίνεσαι με τους άλλους 

Μια από τις πιο τοξικές συμπεριφορές, που επηρεάζουν βαθιά την αυτοπεποίθηση σου είναι το να συγκρίνεσαι με άλλους. Συχνά θέλουμε αυτά που δεν έχουμε, ξεχνώντα ή παραβλέποντας πως οι άλλοι μπορεί να θέλουν αυτό που έχουμε εμείς. Ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη και αισθητική και αυτό είναι που μας ξεχωρίζει στο τέλος της ημέρας. Μάθε να συγκρίνεσαι μόνο με τον ίδιο σου τον εαυτό και πάντα να θες να γίνεσαι η καλύτερη version σου, ώστε να πετύχει τα μέγιστα fashion potential σου. 

Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Φοβάσαι να πειραματιστείς 

Advertisements
Ad 14

Μια ακόμη συνήθεια, που δεν σου επιτρέπει να ξεδιπλώσεις τις δυνατότητες σου, είναι ο φόβος σου να πειραματιστείς και τελικά να αποτύχεις. Μέσα από τις αποτυχίες μας, δημιουργούνται τα μεγαλύτερα μαθήματα και θα μπορούσαμε ακόμα να πούμε και θαύματα. Τα περισσότερα πράγματα για να τελειοποιηθούν απαιτούν εξάσκηση, άρα μην φοβάσαι να κάνεις και μερικά λαθάκια. Δεν θα βλάψουν κανέναν. 

Διαβάστε επίσης  Μαυρισμένη επιδερμίδα: 3+1 tips για να διατηρήσεις το χρώμα σου
fashion potential
Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Επιλέγεις trend που δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία σου 

Φυσικα και τα trends είναι πολύ βοηθητικά, αλλά μπορεί ταυτόχρονα να γίνουν και καταστροφικά. Ο μόνος κανόνας όσον αφορά τα trend είναι να υιοθετούμε μόνο ότι μας ταιριάζει, χωρίς να παρασυρόμαστε από εφήμερες τάσεις, που δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία και την αισθητική μας. 

fashion potential
Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Δεν ακους το ένστικτο σου

Ένα από τα πιο σημαντικά μας χαρίσματα, είναι το ένστικτο μας. Βέβαια, πολλές φορές το αγνοούμε και τελικά δεν το ακολουθούμε. Την επόμενη φορά, που θα ακούσεις αυτή τη φωνούλα μέσα σου να σου λέει να ακολουθήσεις κάτι που φαινομενικά δεν σου ακούγεται λογικό, δοκίμασε να την ακούσεις. Θα δεις πως θα πετύχεις τα καλύτερα και πιο ανεπιτήδευτα αποτελέσματα, ξεδιπλώνοντας σιγά σιγά τα fashion potential σου.

Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Και μην ξεχνάς ότι αυτό που πραγματικά μας ξεχωρίζει είναι η μοναδικότητα μας!

Ανήσυχο πνέυμα και υπεραναλυτική. Η πραγματική ομορφιά πηγάζει από τη διαφορετικότητα του καθένος και πως πραγματικά αυτή εκφράζεται μέσα από το στυλ μας. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζεις για εμένα είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν ξέρω τι μου γίνεται.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Βόρεια Ιταλία

Βόρεια Ιταλία: Ένα ταξίδι με άρωμα των Άλπεων

Στη Βόρεια Ιταλία υπάρχουν πολλές πόλεις και αξιοθέατα που δεν

Το Μουσείο Σοσιαλιστικής Τέχνης στην Βουλγαρία

Το Μουσείο Σοσιαλιστικής Τέχνης: Μία Ανασκόπηση της Κομμουνιστικής Περιόδου στη