Το βραχιόλια αποτελούσαν ανέκαθεν τα πιο ευκολοφόρετα, αλλά και ταυτόχρονα όμορφα αξεσουάρ. Μπορούν με πολύ απλό τρόπο να απογειώσουν στυλιστικά το κάθε σου look, προσδίδοντας χαρακτήρα στο ντύσιμο σου, προσθέτοντας ταυτόχρονα και τη λεπτομέρεια που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις υπάρχουν αμέτρητοι τύποι βραχιολιών ανάλογα με το στυλ που επιθυμείς, το σχήμα, το υλικό, το χρώμα, το κούμπωμα, και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.
Επίλεξε ίδια υλικά
Είτε προτιμάς τον χρυσό, είτε το ασήμι, είτε το ατσάλι ή ακόμα και το δέρμα, σημαντικό είναι να επιδιώκεις μια σχετική ομοιομορφία όταν κάνεις layering. Όχι δεν σου προτείνουμε να φορέσεις το ίδιο βραχιόλι πολλές φορές ταυτόχρονα, αλλά να έχεις στο νου σου ότι βραχιόλια, που είναι φτιαγμένα από το ίδιο υλικό είναι πιο εύκολο να συνδυαστούν μεταξύ τους.
Σημείο αναφοράς
Σε περίπτωση που σου αρέσει να φοράς βραχιόλια τα οποία είναι διαφορετικά μεταξύ τους θα πρέπει να επιλέξεις ένα σημείο αναφοράς. Όταν μιλάμε για σημείο αναφοράς, αναφερόμαστε στο βραχιόλι εκείνο το οποίο θα κυριαρχεί στη σύνθεσή σου, με τα υπόλοιπα να το πλαισιώνουν. Το βραχιόλι αναφοράς, θα πρέπει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.
Αντίθεση και χρώματα
Το να ακολουθείς τη μονοχρωμία είναι όντως μία safe επιλογή, ωστόσο για να κάνεις την επιλογή σου πιο παιχνιδιάρικη, πρόσθεσε και διάφορα έντονα χρώματα. Οι χρυσές χειροπέδες με μικρές μεταλλικές λεπτομέρειες κάνουν πολύ ωραία αντίθεση με τα χρυσά.
Τι βραχιόλια άραγε μου ταιριάζουν;
Αν έχεις μεγάλους καρπούς και φαρδιές παλάμες, είναι προτιμότερο να επιλέξεις λεπτοκαμωμένα βραχιόλια, ώστε τα άκρα σου να μην δείχνουν τόσο ογκώδη. Από την άλλη, αν έχεις σωματότυπο αχλάδι, απέφυγε τα πολύ μεγάλα βραχιόλια, καθώς τα χέρια σου όταν στέκεσαι όρθια θα φτάνουν στο ύψος των γοφών και αυτό θα τους τονίσει ακόμα περισσότερο. Αν τα βραχιόλια έχουν μόνο ένα κρεμαστό στο κέντρο αφήσε το χαλαρό πάνω στο χέρι σου.