Apps για τους λάτρεις των σειρών

Είστε από εκείνους που έχετε ξεκινήσει αμέτρητες σειρές χωρίς να τις τελειώσετε;  Είστε αναποφάσιστοι ως προς το ποια σειρά να ξεκινήσετε χωρίς να μετανιώσετε για τον χαμένο χρόνο σας; Το παρόν άρθρο θα σας βοηθήσει, παρουσιάζοντας μερικές εφαρμογές και ιστοσελίδες που κάνουν τη ζωή του τηλεοπτικού κοινού πιο εύκολη σχετικά με το κομμάτι της οργάνωσης, αλλά και ψυχαγωγώντας το με quiz και λοιπά extras!

#1 TV Series [Your shows manager]

( Τρέχουσα βαθμολογία: 4,2/5)

H εφαρμογή TV Series, έρχεται να λύσει τα χέρια όλων των μανιακών, που μπορεί να βλέπουν ακόμα και δέκα σειρές που τρέχουν ταυτόχρονα. Όταν την ανοίγεις πρώτη φορά, κάνεις add τις σειρές που παρακολουθείς ή πιθανώς να θες να παρακολουθήσεις στο μέλλον.

Όταν κάνεις add μια σειρά, περνά στην καρτέλα Series, όπου και είναι συγκεντρωμένες όλες οι σειρές σου. Με παρατεταμένο άγγιγμα πάνω στο τίτλο μιας σειράς εμφανίζεται μια νέα οθόνη με επιπλέον πληροφορίες γι’ αυτή όπως φωτογραφίες, ηθοποιοί, βαθμολογίες και σχόλια. Η εφαρμογή παρακολουθεί τις σειρές που βρίσκονται στη συλλογή σου και σε ενημερώνει για το πότε βγαίνει νέο επεισόδιο,καθώς και για τον τίτλο του, μαζί με μια περίληψη της πλοκής του και κάποιες φωτογραφίες.

Στην καρτέλα My Agenda, μπορείς να βλέπεις συνολικά και για ένα αρκετά μεγάλο βάθος χρόνου όλα τα επεισόδια που σε αφορούν, για να ξέρεις πότε ακριβώς οι σειρές κάνουν διαλείμματα μέσα στη σεζόν, ώστε να ρυθμίζεις το πρόγραμμα σου ανάλογα.


#2 IMDB Movies and TV

(Τρέχουσα βαθμολογία: 4,3/5)


Εντάξει, σίγουρα δεν πρωτοτυπούμε με αυτή την εφαρμογή, καθώς είναι πασίγνωστη, αλλά πραγματικά η μη αναφορά της θα αποτελούσε παράλειψη! Με μία τεράστια βάση δεδομένων γεμάτη ασφυκτικά από σειρές, οι πιθανότητες να μη βρεις κάτι του γούστου σου είναι μηδαμινές. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο για το IMDB. Κάθε πληροφορία που δίνεται εντός της εφαρμογής σε συνδέει σε μια άλλη σελίδα, και αυτή σε μια άλλη κ.ο.κ. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείς να διαβάζεις και να βλέπεις ενδιαφέροντα πράγματα όσες ώρες και αν περάσεις κολλημένος πάνω στην εφαρμογή. Trivias, quotes, trailers, soundtracks, filming locations, forums, λεπτομερειακή καταγραφή του cast κάθε σειράς. Όταν λέω τεράστιος όγκος πληροφοριών, εννοώ τεράστιος! Σίγουρα είναι must για εκείνους που θέλουν να γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την αγαπημένη τους σειρά!

Διαβάστε επίσης  Οι Ινδιάνοι στη σύγχρονη εποχή μέσα από 5+1 σειρές

#3 Guess the TV show : Pic Quiz

(Τρέχουσα Βαθμολογία: 4,6/5)

Μια εφαρμογή για να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας πάνω στις αγαπημένες σας σειρές! Τα quiz βασίζονται στην παρατήρηση των σκίτσων και στην αναγνώριση των χαρακτήρων της εκάστοτε σειράς. Παρόμοιες εφαρμογές είναι το I Know the TV Series και το Guess TV Series.

 

 


#4 Televisor.comΤο site televisor.com κάνει κάτι πολύ καλό, μιας και δεν στηρίζεται τόσο σε βαθμολογίες και κριτικές αλλά σας βάζει να γράψετε τις αγαπημένες σας σειρές (ή επίσης κάποιες σχετικές με το είδος που σας αρέσει) και μετέπειτα προτείνει μια παρόμοια σειρά που αξίζει να δείτε, μέχρι να βρεθεί κάτι που σας ενδιαφέρει.

 

 

Είμαι πρωτοετής φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που ανήκει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ζω για τον αθλητισμό, και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο, για το οποίο ξοδεύω αρκετές ώρες την εβδομάδα στην προπόνηση, ενώ συμμετέχω ενεργά στο Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου. Αν και είναι νωρίς ακόμα για οποιαδήποτε απόφαση, με ελκύει η δημοσιογραφία, και ιδιαίτερα το κομμάτι της στρατιωτικής ειδησεογραφίας. Κάθε εμπειρία που αποκτάται αποτελεί εφόδιο για την πιο σφαιρική και συνειδητοποιημένη αντίληψη της πραγματικότητας, οπότε είναι πολύτιμο προσόν το να αξιοποιεί κανείς σωστά το χρόνο του.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Η Κίνα απαγορεύει την επίδειξη πλούτου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο πλούτος Τα social media
Σκέψεις αφιερωμένες στον εαυτό μας...

Σκέψεις αφιερωμένες στον εαυτό μας…

Ας πάρουμε μια ανάσα. Ας αφιερώσουμε και λίγο χρόνο σε