Θα Τελειώσει Ποτέ το Supernatural; Έρχεται spin-off σειρά;

 

Οι fan του Supernatural – γνωστοί για τις απαράμιλλες fanfiction ιστορίες τους – έχουν ξοδέψει τα τελευταία δύο χρόνια πιέζοντας για μια σειρά spin-off της κανονικής. Πρωταγωνίστριες αυτής θα ήταν οι γνωστές Σερίφης Jody Mills (Kim Rhodes), οι δύο υιοθετημένες κόρες της Claire Novak (Kathryn Newton) & Alex Jones (Katherine Ramdeen) και η συνάδελφός της, Donna Hanscum (Briana Buckmaster). Φαίνεται πως το CW θα εκπληρώσει εν μέρει τις ευχές τους.

Το Deadline ανακοίνωσε ότι το φινάλε της 13ης σεζόν του Supernatural θα λειτουργήσει και ως τον πιλότο (pilot) της δεύτερης spin-off σειράς, Wayward Sisters. Μέχρι στιγμής, η Rhodes είναι η μόνη ηθοποιός που θα συμμετέχει στo Wayward Sisters, στo οποίo μάλιστα θα πρωταγωνιστεί. Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά θα ακολουθεί την Σερίφη Mills, καθώς αυτή θα εκπαιδεύει μια ομάδα από θετές κόρες να γίνουν μια «απόλυτη πολεμική δύναμη κατά των τεράτων». Στην παραγωγή του Wayward Sisters θα συμμετέχουν οι «παλιοί» showrunner Andrew Dabb και Robert Singer, ο παραγωγός / σκηνοθέτης Phil Sgriccia και ο συγγραφέας Robert Berens.

Advertisements
Ad 14

Ακόμη και ο τίτλος είναι ένα «κόλλα πέντε» στους fan

Η fanfiction σειρά είχε τον τίτλο «Wayward Daughters», μια αναφορά στο τραγούδι των Kansas «Carry On My Wayward Son», το οποίο ακούγεται σε κάθε φινάλε σεζόν, και θα πρωταγωνιστούσαν τέσσερις γυναίκες που είχαν αξιομνημόνευτες πορείες στο Supernatural. Οι fan της σειράς υποστήριζαν ότι οι γυναίκες σπάνια είχαν μεγάλο προσδόκιμο ζωής και δεν έπαιρναν αυτό που τους αξίζει στην κύρια ιστορία. Το πρώτο spin-off, το Bloodlines, έκανε την πρεμιέρα του σε επεισόδιο στο τέλος της ένατης σεζόν του Supernatural και επικρίθηκε για το γεγονός ότι δεν περιελάμβανε κανέναν από τους αγαπητούς χαρακτήρες της original σειράς.

Διαβάστε επίσης  Τοπ ξένων σειρών που... "ξέμειναν" από πρωταγωνιστή!

Η καμπάνια των fan για το Wayward Daughters τρέχει εδώ και δύο χρόνια και έχει πάρει την υποστήριξη ακόμη και από μερικούς από το cast του Supernatural. Ούτε το CW ούτε οι Warner Bros. έχουν ακόμη σχολιάσει για τη νέα σειρά, αλλά φαίνεται προφανές ότι ο ενθουσιασμός των fan λήφθηκε σοβαρά υπόψη, μέχρι το σημείο των σχεδόν όμοιων τίτλων. Χαρούμενα νέα, λοιπόν, για τους fan του Supernatural, οι οποίοι για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι σύγχρονοι fan!

 

Σπουδάζει Πολιτική Επιστήμη και Διεθνείς Σχέσεις και ταυτόχρονα εργάζεται ως καθηγητής της Αγγλικής Γλώσσας. Λατρεύει τις τηλεοπτικές σειρές, την πολιτική και την τεχνολογία.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ο λευκός ελέφαντας, η αληθινή ιστορία της Αγνής Ιωάννου

«Ο λευκός ελέφαντας» είναι το πιο αληθινό βιβλίο που θα
Φρύδια

Φρύδια: 5 tips για ένα άψογο αποτέλεσμα

Φρύδια, ή αλλιώς ο καμβάς του προσώπου μας και αυτό διότι