Επιστολή σε εσένα, μελλοντικέ εαυτέ μου

εαυτέ μου
Πηγή: savoirville

Αγαπητέ μελλοντικέ εαυτέ μου  …

Ελπίζω να σε βρίσκω σε ένα ζεστό σπίτι γεμάτο από γέλια και φωνές, με μυρωδιές από σπιτικό φαγητό και στο ραδιόφωνο τζαζ μουσική. Εκτός και αν άλλαξες γούστα τώρα που μεγάλωσες. Στην περίπτωση που αυτό συμβαίνει, να σου θυμίζω ότι έλεγες ότι θα μείνεις πιστός σε ότι αγαπούσες.

Αναρωτιέμαι πως αισθάνεσαι. Ελπίζω να μην έχεις χάσει το νόημα της ζωής σου βουτηγμένος στην δουλειά και στην καθημερινότητα σου.  Έχεις την ίδια αισιοδοξία και πάθος για ζωή; Κατάφερες όσα ήθελες να κάνεις στη ζωή σου; Ακόμα πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα ή δειλιάζεις;  Πραγματοποίησες τα όνειρα σου; Εύχομαι να μη σταμάτησες να παλεύεις για αυτά εαυτέ μου. Μακάρι να μην άφησες κανέναν και καμία συνθήκη να εμποδίσουν να πραγματοποιηθούν όλα αυτά τα οποία ονειρευόσουν. Ελπίζω να έμεινες ανεπηρέαστος από το πέρασμα του χρόνου και να έμειναν αναλλοίωτα τα πιστεύω και τα θέλω σου.

εαυτέ μου
Πηγή: jumpringpring

 

Συγγνώμη αν ντρέπεσαι για εμένα, αλλά εάν δεν τα έκανα όλα αυτά τα λάθη εσύ δεν θα είχες γίνει καλύτερος από εμένα. Έχεις περάσει αρκετά και έχεις απογοητευτεί ξανά και ξανά από ανθρώπους. Σίγουρα είσαι πιο ώριμος από εμένα και έχεις μάθει να χειρίζεσαι καλύτερα τις καταστάσεις . Δεν ξέρω αν αυτά τα εφόδια σε βοήθησαν να αποκτήσεις μια καλή δουλειά και χρήματα. Δεν είναι όμως αυτό που με ενδιαφέρει. Εαυτέ μου με ενδιαφέρει να μη ξεχάσεις τους γονείς σου και αυτά που σου έμαθαν, να πηγαίνεις να τους βλέπεις συχνά τώρα που μένεις σε άλλο σπίτι γιατί έχουν κάνει τα πάντα για εσένα . Και όσο πολυάσχολη κι αν νομίζεις ότι είσαι, πάρε ένα τηλέφωνο τη μαμά σου γιατί σίγουρα, ακόμη και τώρα, θα βρει τον τρόπο να σε κάνει να νιώσεις γαλήνια. Με ενδιαφέρει να μην ξεχάσεις εκείνους τους φίλους που σου στάθηκαν και σου φέρθηκαν καλά. Μην ξεχάσεις πώς να περνάς καλά μαζί τους. Γύρνα στα όνειρα που σου έδιναν ελπίδα για τον κόσμο, αν κάπου στον δρόμο τα έχεις αφήσει πίσω σου.

Διαβάστε επίσης  Αυθορμητισμός: Πάμε να φύγουμε και όπου μας βγάλει

Δεν ξέρω τι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα. Εάν όμως  το βράδυ κοιμάσαι με καθαρή τη συνείδηση σου, εάν περπατάς με ψηλά το κεφάλι και έχεις παραμείνει άνθρωπος τότε είμαι περήφανη για εσένα.

Εαυτέ μου αυτό το γράμμα δεν στο στέλνω ούτε για να σε νουθετήσω, ούτε για να σε συμβουλεύσω. Στο στέλνω απλώς για να σου θυμίσω πώς ξεκίνησες την ενήλικη αυτή ζωή σου, ποιοι είναι αυτοί που αληθινά αγαπάς και ποια είναι τα αυθεντικά και αγνά όνειρά σου. Έτσι, αν καμιά φορά τύχει να χάσεις ξανά τον δρόμο σου, κράτα αυτό το γράμμα σαν οδηγό για ξαναβρείς τον εαυτό σου.

Να σε αγαπάς και να σε προσέχεις,
Ο εικοσάχρονος  εαυτός σου.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Αλ-Ούλα

Αλ-Ούλα: Μία πόλη-όαση στη Σαουδική Αραβία

Ένα ταξίδι στην Αλ-Ούλα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Πόσο γρήγορα μπορεί να διαβάσει ένας άνθρωπος;

Τι είναι η ταχεία ανάγνωση; Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι