Τα συγχαρητήρια των πανελληνίων δίνονται τώρα

Έχοντας κάνει το ταξίδι των πανελληνίων για 2η φορά πλέον είμαι καθαρά της άποψης ότι Τα συγχαρητήρια των πανελληνίων δίνονται τώρα!! Πριν καν βγουν οι βαθμοί,πριν καν βγουν οι βάσεις τον Αύγουστο! Γιατί; μα είναι πολύ απλό!

Αμέσως μόλις δώσεις το τελευταίο μάθημα ταυτόχρονα τελειώνεις το πιο δύσκολο μέρος της προσπάθειας σου,του ταξιδιού σου.Το τελευταίο σου μάθημα σηματοδοτεί την λήξη της οδύσσειας σου. Μετά το τελευταίο μάθημα νιώθεις ένα αίσθημα χαράς,ανακούφισης,ότι όλα τελείωσαν,ότι θα αρχίσεις να ξαναζείς. Και τα συγχαρητήρια δίνονται τώρα,αμέσως μετά το τελευταίο μάθημα επειδή είχες τα κότσια είτε για 1η είτε για 2η είτε για 3η φορά να κάνεις αυτό το ταξίδι,το ψυχοφθόρο,να στερηθείς πολλά και να βάλεις πλώρη προς την Ιθάκη.

Advertisements
Ad 14

Αν περιμένεις στις 29 Ιουνίου η τον Αύγουστο να ακούσεις συγχαρητήρια..άστο..εκείνα τα συγχαρητήρια είναι ψεύτικα γεμάτα κριτική. Άλλα γεμάτα ζήλεια, άλλα γεμάτα μίσος και ελάχιστα λέγονται από καρδιάς .Εκείνη την μέρα(29 Ιουνίου) μέχρι και τα τέλη Αυγούστου γίνεσαι ένας αριθμός..12.00 15 19 η 7..Αμέσως μετά τις 29 Ιουνίου θα χαρούν λίγοι για σένα,λίγοι θα σου συμπαρασταθούν, ΠΟΛΛΟΙ θα σε κρίνουν.
«σιγά που διάβαζε αυτός,σας τα έλεγα εγώ,όλη μέρα στις καφετερίες» η «ναι είδαμε τι μυαλό είχε και αυτός,χαράς τον βαθμό»

Μέτα τις 24 Αυγούστου γίνεσαι μια σχολή..Ένα πολυτεχνείο,μια ιατρική,ένα φυσικό,ένα ΤΕΦΑA,ένα ΤΕΙ..και σιγοψυθιρίζουν οι σκατόψυχοι «χαράς την σχολή που έπιασε,στόκος ήταν»
«μα καλά τι σχολή αυτή,δε πρόσεξε το μηχανογραφικό του;»
και άλλα πολλά που θα τα λένε όσοι δεν έκαναν ποτέ αυτό το ταξίδι η όσοι απλά είναι μαύροι στην ψυχή..

Διαβάστε επίσης  Ό,τι δεν χρειαζόμαστε στη ζωή μας το "πετάμε"

 

Για μένα φίλε,είσαι μαχητής από τη μέρα που αποφάσισες να δώσεις πανελλήνιες,και κέρδισες την μέρα που έδωσες το τελευταίο μάθημα..
Σαφώς όλοι λένε ότι σκοπός είναι να φτάσεις στην Ιθάκη..Αν δεν φτάσεις το ξέρω θα απογοητευτείς και λογικό είναι..Όμως τελικά άξια δεν έχει η Ιθάκη..Άξια έχει το ταξίδι ,πόσα σου προσέφερε και πόσα κατάφερες να πάρεις από αυτό.

«Πάντα στον νου σου να΄ χεις την Ιθάκη.
Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου.
Aλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.
Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει·
και γέρος πια ν’ αράξεις στο νησί,
πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο,
μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.

Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.
Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.
Κ.Π. Καβάφης»

Συγχαρητήρια λοιπόν,.ανεξάρτητα αν θα φτάσεις στην Ιθάκη σου,η αν θα ναυαγήσεις σε κάποιο άλλο νησί. Γύρνα πίσω και κοίτα πόσο ωρίμασες και πόσα κέρδισες..Συγχαρητήρια φίλε!!!

ΥΓ : ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΣΑΛΠΑΡΕΙΣ!

22 ετών. ,αθεράπευτος ονειροπόλος( λίγο κλισέ ε;),βιβλιοφάγος και λάτρης της έντεχνης μουσικής. Μήπως υπάρχει και άτεχνη;Μπα!!
Συγγραφέας του βιβλίου «Φθηνές Ιστορίες».
Εύχομαι να απολαύσεις τις ανησυχίες μου στην οθόνη σου!!!
(Και αν κάτι δε σου αρέσει υπάρχει το link από το φβ για να μου στείλεις και να το συζητήσουμε) .

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

look

Πως να αναβαθμίσεις τα basic καλοκαιρινά look!

Καλοκαιράκι…και καλοκαιρινά look, επιτέλους! Αέρινα ρούχα, όχι πολλά items και

Νίκος Μαντάς: «Δεν μπορώ να φανταστώ έναν έρωτα να μοιράζεται»

Ο Νίκος Μαντάς με τη γραφή του εκπλήσσει, προβάλλει το