Θα είσαι το άλλο μου μισό ή καλύτερα, το άλλο μου εγώ

Σε συζητήσεις ανάμεσα σε γνωστούς και φίλους όταν άκουγα για το «άλλο τους μισό», τους κοροϊδούσαν, θεωρούσαν όλα αυτά τα μπούρδες. Ποιο άλλο μισό και αύδρια έλεγα, γεννήθηκαν ολόκληρα όχι μισοί. Και ήρθε εσείς να διαψεύσει αυτόν τον κανόνα. Με μαγεψες ..

Δεν μου πήρε πολύ χρόνο να παραδεχτώ στον ίδιο μου τον εαυτό ότι είσαι διαφορετική την γνώριζα από την πρώτη στιγμή. Είσαι μοναδικά φτιαγμένη και το βλέπω καθαρά.

Δεν μπορώ να μην σας μιλάω, μου είναι αδύνατο να μην ακούω τη φωνή σου. Μεταξύ μας, θα βρούμε πάντα χαζές αφορμές, μόνο και μόνο για να ακούσω. Δεν χρειάζεται λόγια χιλιοειτωμένα. Μόλις φτάνει μόνο που θα ακούσω. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι μια φωνή θα έχει τόσο μεγάλη δύναμη και να έχει όμως που έχει ..

Ο, τι πιο αληθινό μπορώ να σου προσφέρω είναι η αλήθεια της καρδιάς μου και αυτή στην καταθέτω γράφοντας …

Σ’αγαπάω..τώρα πια καταλαβαίνω την σπουδαιότητα αυτής της λέξης, ίσως είναι πολυφορεμένη διαφέρει όμως από στόμα σε στόμα. Εσύ την έκανες να μοιάζει μοναδική, μου δίδαξε την έννοια της. Την χρωμάτισες  με το χρώμα που εσύ διάλεξες και την έκανες τόσο ξεχωριστή και μοναδική που σου μοιάζει..

Σ’αγαπάω σαν παιδί, απόλυτα και αληθινά, φοβάμαι όμως και σαν μικρό παιδί.Το μόνο που σου ζητώ σαν χάρη είναι να μ’αγαπάς και κυρίως όταν θα σου δίνω την εντύπωση ότι δεν σε έχω καμία ανάγκη, τότε είναι που θα σε χρειάζομαι πολύ περισσότερο. Να με αγαπάς γιατί το έχω ανάγκη. Είσαι ο άνθρωπος μου …

Είσαι ο άνθρωπος εκείνος που με μια σου λέξη βρισκόμουν και θα βρίσκομαι δίπλα σου. Είσαι αυτή που δεν ντρέπομαι να της πω το οτιδήποτε, από τα πιο τρελά μου όνειρα μέχρι τα πιο μεγάλα μου πάθη. Είμαι ειλικρινής μαζί σου ακόμη και τις φορές που δεν είναι απαραίτητο. Κάνω μαζί σου πράγματα που δεν θα μπορούσα να κάνω με άλλη. Μπορώ να σ’ ακούω και να σε κοιτώ για ώρες ολόκληρες.. Όπως διαπιστώνεις σου μιλώ για κάτι βαθύτερο από το εφημέριο που ίσως φοβάσαι μιας και όλα αυτά για μένα είναι πρωτόγνωρα. Σου μιλώ για αγάπη αληθινή, άφθαρτη..
Η ευτυχία μου βρίσκεται κοντά σου παρόλο που στην δικιά μας περίπτωση εκτός των άλλων το κοντά είναι χιλιόμετρα μακριά. Οι στιγμές μας ακόμη και αν είναι λίγες είναι μοναδικές και σπάνιες. Έτσι μου έμαθες λοιπόν και κάτι ακόμη,να εκτιμώ το χρόνο παραπάνω από ότι οι υπόλοιποι γιατί για μας είναι ελάχιστος ενώ για τους άλλους άπειρος. Δεν φαντάζεσαι πόσο γλυκιά είναι η αναμονή που βιώνω όταν ξέρω πως έρχεσαι ή έρχομαι..είναι η πιο γλυκιά αναμονή που έχω βιώσει ποτέ στην ζωή μου. Για να μην αναφερθώ στις αγκαλιές μας. Αυτές που σε κλείνουν ολόκληρο μέσα και δηλώνουν κτητικά και ανυπόμονα «Μου έλειψες».

Διαβάστε επίσης  Με ποια κριτήρια επιλέγουμε ανθρώπους;

Είχα την τύχη να γνωρίσεις, να σε αγαπάς και να αγαπάς γι ‘αυτό, πέρα ​​από αυτό, το μεγαλύτερο και πολυτιμότερο δώρο που η ζωή μου έδωσε ποτέ, δεν θα σου ζητήσω τίποτα άλλο. Θα ήθελα μόνο να με αγαπάς και εσύ και να ελπίζω στο χρόνο. Τα μακρύ χρόνια που ακολουθούν είναι γεμάτα από σένα. Όσο για εμένα, τόσο καιρό και αν περνάω, ακόμα κι αν αλλάξω, και αν σκέφτομαι διαφορετικά, πάλι θα σε αγαπάω και πάλι θα είσαι το άλλο μου μισό ή καλύτερα, το άλλο εγώ …

Σύνταξη κειμένου:  Μαριλένα Αθηνιού

Επιμέλεια κειμένου:  Μπράιτ Κλεοπάτρα

Τι να πω για μένα; Αφού και εγώ ακόμη με ψάχνω.Αυθόρμητη από μικρή με ανήσυχο νου, φύσει ρομαντική,φύσει κυνική.Είμαι από εκείνους τους τσαλακωμένους ανθρώπους που ονειρεύονται ξύπνιοι, που ακόμη πιστεύουν στους ανθρώπους , που δεν φοβούνται να νιώσουν. Δυο πρόσωπα ορίζουν την ζωή μου, ο άνθρωπός μου και ο δεύτερος εαυτός μου που κρύβεται μέσα μου, με τον οποίο έχουμε συχνά τις πιο σκληρές διαμάχες. Μέσω των λέξεων των κειμένων ζωντανεύουν τα όνειρα μου, ταξιδεύω σε μέρη που αγαπά η ψυχή μου με μοναδικό όχημα τις λέξεις και πυξίδα τα συναισθήματα

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Μαδαγασκάρη

Μαδαγασκάρη: Ταξιδεύοντας στην όγδοη ήπειρο

Η Μαδαγασκάρη, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί του κόσμου κι ένας

Φακίδες: Tips για να φαίνονται ρεαλιστικές

Οι φακίδες είναι ένα στοιχείο που κολακεύει την νεανική επιδερμίδα