Build advanced payment workflows with the Fusebox Elavon Portal and leverage Elavon’s enterprise infrastructure for global payment operations.

The Conjuring: Το τρέιλερ του τρίτου κεφαλαίου είναι γεγονός

Χθες το βράδυ βγήκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του πολυπόθητου The Conjuring: The Devil Made Me Do It. Η Warner Bros, πιστή στο ραντεβού της, έδωσε στο κοινό τις πρώτες ανατριχιαστικές εικόνες του τρίτου μέρους του πετυχημένου franchise. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά και μέσω της πλατφόρμας του HBO Max, εκτός απροόπτου, τον Ιούνιο.

Conjuring
Πηγή Εικόνας: collider.com

Η τρίτη Conjuring ταινία ακολουθεί για άλλη μια φορά, το ζεύγος των παραφυσικών ερευνητών, Ed (Patrick Wilson) και Lorraine Warren (Vera Farmiga). Η ιστορία που παρουσιάζεται, είναι εμπνεσμένη από την πραγματική υπόθεση του Arne Johnson, του πρώτου ανθρώπου που ισχυρίστηκε ότι τον έχει κυριεύσει κάποιος δαίμονας. Συγκεκριμένα, στην απολογία του για τις ανθρωποκτονίες που είχε διαπράξει, δήλωσε πως ο διάβολος τον ανάγκασε να το κάνει (The Devil Made Me Do It). Η υπόθεση του έμεινε γνωστή ως αυτή του η φράση, και από εκεί προέκυψε και ο τίτλος της ταινίας.

Conjuring
Πηγή Εικόνας: movieweb.com

Ο σκηνοθέτης των υπόλοιπων Conjuring αλλά και Insidious ταινιών, James Wan, παρέμεινε στην παραγωγή, αλλά απομακρύνθηκε από τα ηνία της σκηνοθεσίας, τα οποία ανέλαβε ο Michael Chaves (The Curse of La Llorona). Μία απόφαση η οποία συζητήθηκε και κατακρίθηκε αρκετά, καθώς η προηγούμενη ταινία του αποτελεί την λιγότερο επιτυχημένη μέσα στο σύμπαν του Conjuring. Να θυμίσουμε πως μέσα σε αυτό κατατάσσονται επίσης και οι ταινίες Anabelle, και The Nun.

Conjuring
Πηγή Εικόνας: collider.com

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του The Conjuring: The Devil Made Me Do It, η ταινία είναι η μεγαλύτερη όλου του franchise, καθώς και η πιο σκοτεινή από όλες. Πέρα από τις σκηνές εξορκισμού που όλοι περιμένουν να δουν, ενδεχομένως να υπάρξει και μια δόση δικαστικού δράματος μέσα στον αδιαμφησβήτητο τρόμο της ταινίας.

Όπως και να έχει, το τρέιλερ μας υπόσχεται πολλά!

Περισσότερα από τη στήλη: Κινηματογράφος

Κινηματογράφος

Γυναίκες δημιουργοί λάμπουν στο 9ο Φεστιβάλ WIFT GR!

  Το 9ο Φεστιβάλ WIFT GR, με θέμα «50/50 Ισότητα και στον Κινηματογράφο», επιστρέφει για…

Κινηματογράφος

Bugonia – Ο Λάνθιμος είναι δικαίως αγανακτισμένος

Ο Λάνθιμος στήνει ένα σκοτεινό παραμύθι για τη συντέλεια του κόσμου και την αυτοκαταστροφική φύση…

Κινηματογράφος

Το Black Phone 2 πιο πολύ κουράζει…παρά τρομάζει

Το The Black Phone 2 μιμείται μάλλον αποτυχημένα τη στοιχειωτική ατμόσφαιρα της πρώτης ταινίας, δοκιμάζοντας…

Κινηματογράφος

5 σκηνές αυτοσχεδιασμού που παρέμειναν στη ταινία

Σινεμά χωρίς σενάριο γίνεται; Όχι ακριβώς, αλλά μερικές φορές οι πιο αξέχαστες στιγμές γεννήθηκαν από…

Κινηματογράφος

3 ελληνικά διαμαντάκια στο TIFF66

Το 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (TIFF66) είχε μια ενέργεια περίεργη, σχεδόν χαοτική. Ήταν μια γιορτή…

Κινηματογράφος

The Panic in Needle Park: Η καταθλιπτική πλευρά της ζωής

Το The Panic in Needle Park είναι μια αμερικανική δραματική ταινία του 1971, σε σκηνοθεσία…

Κινηματογράφος

La Chinoise: Όταν ο Godard συναντά Mao, Brecht και Dostoevsky

Το La Chinoise του Jean-Luc Godard αποτελεί μια από τις πιο αμφιλεγόμενες και απαιτητικές ταινίες…