Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Δημήτρη Μυστακίδη

Τo MAXMAG δίνει τη δυνατότητα σε 3 άτομα να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για τον Δημήτρη Μυστακίδη αυτή την Παρασκευή 9/12 στο Kremlino.

Με συνοδοιπόρο του τη λαϊκή κιθάρα, ο Δημήτρης Μυστακίδης θα σας ταξιδέψει σε όμορφους, μουσικούς τόπους από τον τόπο που γεννήθηκε το ρεμπέτικο, τον Πειραιά. με τραγούδια των Τσιτσάνη, Περιστέρη, Τούντα, Σκαρβέλη, Βαμβακάρη, Χιώτη, Μητσάκη, Ρούκουνα, Ριτσιάρδη, Νταλγκά και τόσων άλλων που αφηγούνται, αναπολούν, παραπονιούνται, παρανομούν και ερωτεύονται.

Έναρξη διαγωνισμού:Πέμπτη 8/12

Advertisements
Ad 14

Λήξη διαγωνισμού: Παρασκευή 9/12 14.00.

Οι νικητές είναι:

1.Δημήτρης Παπαθανασίου

2.Έφη Ριχάρδου

3.Μυρτώ Παπά

Μέσα από τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από οπου θα ενημερώνεσαι με e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που επιθυμείς, θα μπορείς να διαγραφείς από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις.Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο Δημήτρης Μυστακίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη τον Μάρτιο του 1970. Σπούδασε θεωρητικά στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης. Επαγγελματικά ασχολείται με την μουσική από το 1986. Από το 1994 ως το 2004 ήταν μέλος του συγκροτήματος «Λοξή Φάλαγγα» του συνθέτη και τραγουδιστή Νίκου Παπάζογλου και από το 2002 συνεργάτης του Θανάση Παπακωνσταντίνου και των «Λαϊκεδέλικα». Από το 1992 άρχισε την δισκογραφική δραστηριότητα παίζοντας σε πάνω από 80 δίσκους.

Διαβάστε επίσης  Καλιγούλας του Άλμπερτ Καμύ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ice Cube

Ice Cube: Πρώτα ράπερ, μετά ηθοποιός

Ο Ice Cube είναι Αμερικανός ράπερ, τραγουδοποιός, ηθοποιός και παραγωγός

Παλαιοευρωπαϊκές γλώσσες

Οι Παλαιοευρωπαϊκές γλώσσες είναι ένα σύνολο γλωσσών που χρησιμοποιούνταν στην