Ο ένας έχει ψηλά ρεβέρ και ο άλλος μακριά μαλλιά!
Ο Λάκης Παπαδόπουλος (με τα ρεβέρ του πάντα ψηλά) και ο Γιάννης Γιοκαρίνης, καταλαμβάνουν τη σκηνή του Kremlino, για δύο Παρασκευές, 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου. Νοσταλγοί του rock’n’roll και οι δύο φέρνουν στον Πειραιά τραγούδια από την πολύχρονη πορεία τους, γεμάτα humour, ευαισθησία, ανατροπές και μια διάθεση αν όχι εφηβική, σίγουρα νεανική.
Από τις πιο κλασικές φυσιογνωμίες της ελληνικής μουσικής σκηνής, ετοίμασαν ένα πρόγραμμα με όσα τραγούδια μπόρεσαν να χωρέσουν, όπως: «Το παλιό μου παλτό», «Για να σ’ εκδικηθώ», «Πάρε πασά μου», « Τα ήσυχα βράδια», «Ελα γοριλάκι», «Ο Κουρσάρος», «Γυριστρούλα», «Μενεξεδιά», «Νοσταλγός Του Rock‘N‘Roll», «Ευλαμπία», «Τσικαμπούμ» και πολλά ακόμα, αναμενόμενα και μη.
Σε αυτές τις δύο βραδιές, υπόσχονται να μας παρασύρουν με την τρέλα και τις νότες τους προσκαλώντας μας να γίνουμε μέρος της πιο απρόβλεπτης, ευχάριστης, συγκινητικής, χορευτικής, ασόβαρης-σοβαρής παράστασης της φετινής season.
Λάκης Παπαδόπουλος & Γιάννης Γιοκαρίνης
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου & 2 Δεκεμβρίου
Kremlino: Καραίσκου 119, Πειραιάς
Τηλ. 210 410 0010
Είσοδος: 12€ με μπύρα ή κρασί
Φοιτητικά & ανέργων: 10€
Ωρα έναρξης: 22:30