Το «Believer» των Imagine Dragons θα το λατρέψεις

10 Φεβρουαρίου 2017

Έχοντας να βγάλουν δίσκο από το 2015, ελπίζεις να είναι κάτι καλό, τουλάχιστον. Ο τελευταίος δίσκος των Imagine Dragons ήταν το «Smoke + Mirrors» που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2015. Δημοσιεύουν λοιπόν τώρα ένα νέο κομμάτι από τον πολλά υποσχόμενο καινούριο τους δίσκο. Και ο τίτλος αυτού; «Believer».

Ποια είναι η σχέση που αναπτύσσεις με το κομμάτι; Εκείνη του εθισμού. Μπορεί να παίξει σε λούπα άπειρες φορές. Πατάς το κουμπί της επανάληψης και τέλος. Καταλήγεις να ερωτεύεσαι το κομμάτι. Για το οποίο αδίκως δεν έχουν γραφτεί άρθρα ιδιαίτερα.

Η αμερικανική rock μπάντα από το Las Vegas αποτελείται τώρα από τους Dan Reynolds, Wayne Sermon (κιθαρίστα), Ben McKee (μπασίστα) και Daniel Platzman (drummer). To συγκρότημα γνώρισε μεγάλης απήχησης από το 2012 με την κυκλοφορία του debut studio album τους «Night Visions». Το ingle αυτού του δίσκου ήταν το «It’s Time».

Advertisements
Ad 14

Μπορεί κανείς το κατεβάσει από iTunes, Apple Music, Google Play και Amazon.

«Believer», λοιπόν.

Διαβάστε επίσης  Η επιστροφή των Slowdive - Mετά από 22 χρόνια κυκλοφορούν νέο album

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Βόρεια Ιταλία

Βόρεια Ιταλία: Ένα ταξίδι με άρωμα των Άλπεων

Στη Βόρεια Ιταλία υπάρχουν πολλές πόλεις και αξιοθέατα που δεν

Το Μουσείο Σοσιαλιστικής Τέχνης στην Βουλγαρία

Το Μουσείο Σοσιαλιστικής Τέχνης: Μία Ανασκόπηση της Κομμουνιστικής Περιόδου στη