Septicflesh x Συμφωνική Ορχήστρα: “Σκάει” DVD από το Mexico

Οι Septicflesh μας απασχολούν για ακόμη μια φορά. Για ακόμη έναν καλό λόγο, όπως και κάθε άλλη φορά που μας απασχόλησαν. Η κυκλοφορία του επερχόμενου DVD της μπάντας με τίτλο ‘Infernus Sinfonica MMXIX’ είναι κοντά. Θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου. Πολλοί θυμόμαστε την παραπάνω συναυλία από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Ήταν ίσως και η πρώτη φορά που ασχολήθηκαν τόσο πολύ με την (ελληνική) metal σκηνή. Οι Scepticflesh, μία μπάντα από την Ελλάδα, κατάφεραν να γεμίσουν το συναυλιακό χώρο στον οποίο είχαν προγραμματίσει την εμφάνιση τους. Αλλιώς, σε τέτοια γεγονότα, μουσικά και καλλιτεχνικά, τηρείται νεκρική σιγή.

Ας επιστρέψουμε στην κυκλοφορία του DVD

Πρόκειται για τη ζωντανή εμφάνιση των Septicflesh στην πόλη του Mexico με συνοδεία χορωδίας και συμφωνικής ορχήστρας. Έτσι, λοιπόν, κυκλοφόρησε στο youtube ένα από τα κομμάτια που επιλέχτηκαν να παιχτούν ζωντανά. Το κομμάτι ‘Vampire From Nazareth’ μας έδωσε μια γεύση για την πρωτότυπη συνεργασία της μπάντας. Περιλαμβάνεται στο όγδοο άλμπουμ της με τίτλο ‘The Great Mass‘.

Ας πάρουμε μια μικρή ιδέα από τη ζωντανή εμφάνιση των Septicflesh και τη συνεργασία τους με τους υπόλοιπους μουσικούς επάνω στη σκηνή:

Septicflesh – The Vampire from Nazareth

Από την πρώτη στιγμή που ακούς να παντρεύονται μια συμφωνική ορχήστρα με μια metal μπάντα ερωτεύεσαι. Αυτό ακριβώς ισχύει κι εδώ. Ο βαρύς ήχος των Septicflesh δένει τόσο άρτια με τους κλασικούς ήχους της ορχήστρας, ενώ η παιδική χορωδία δίνει μια απόκοσμη ομορφιά στο ηχόχρωμα.

Να δούμε και λίγο την ιστορία της μπάντας. Όσο μπορούμε και για όσα πρέπει να θίξουμε.

Οι Septicflesh δημιουργήθηκαν το 1990. Γεννήτορες της ιδέας ήταν οι: Spiros “Seth Siro Anton” Antoniou, Christos Antoniou και Sotiris Vayenas. Χρησιμοποιούν την αγγλική εκδοχή των ονομάτων τους μιας και τα παιδιά το πάνε για διεθνή καριέρα. Και κάνουν, μεγαλύτερη από πολλές μπάντες και πολλούς καλλιτέχνες που διαφημίζονται και στηρίζονται χωρίς λόγο. Τα αρχικά αυτά μέλη συνεχίζουν στη μπάντα ακόμη και σήμερα. Μετά από μια μικρή (ή μεγάλη για άλλους) διακοπή. Στα τύμπανα βρίσκεται ο Kerim “Krimh” Lechner.
Οι Septicflesh  έχουν πλέον στο ενεργητικό τους δέκα studio albums. Το τελευταίο, μάλιστα, το  Codex Omega’, αποτελεί ίσως και το καλύτερο τους. Πλέον έχουν υπογράψει με την τεράστια Nuclear Blast Records. Είναι μια εταιρεία που έχει κάτω από την προστασία και τις φτερούγες της τα μεγαλύτερα ονόματα της metal μουσικής.
Αναμένουμε το καινούργιο DVD της μπάντας με τεράστια ανυπομονησία.
Διαβάστε επίσης  Ιωάννης Αποστολίδης – άλμπουμ “Eastern Wind” και “The turning point"

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη όπου μένω μέχρι και τώρα, σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολούμαι με την αρθρογραφία - κειμενογραφία αρκετά χρόνια. Αγαπώ το gaming, τις ταινίες, τα βιβλία και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Klute

Klute: Ωδή στην ανθρώπινη ψυχή

Μετά από την τραγική είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού

Οι ψάθινες τσάντες είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ.

Οι ψάθινες τσάντες, ιδιαίτερα δημοφιλείς τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελούν