Τα κατάλληλα πανωφόρια για τη μεταβατική περίοδο

Ξέρουμε πως η άνοιξη έχει φτάσει, ή ακόμη κι αν όχι, θα μας χτυπήσει πολύ απρόοπτα την πόρτα, όπως γίνεται συνήθως. Kαλό θα ήταν να προετοιμάσετε την γκαρνταρόμπα σας με τα κατάλληλα πανωφόρια, ώστε να κάνετε τις ιδανικές επιλογές για τις ασταθείς θερμοκρασίες, που θα προκύψουν. Άλλωστε δεν πιστεύω πως σε κανέναν και καμία απο εσάς, δεν μην έχει τύχει να επιλέξει ένα πανωφόρι που τελικά να μην ήταν κατάλληλο για το outfit του brunch της Κυριακής, ή ακόμη και για το after drinks μετά τη δουλειά.

Leather…is always MUST

Επιλέξτε ένα αγαπημένο σας leather πανωφόρι, το οποίο θα αποτελεί πάντα ένα must και classy κομμάτι για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Δεν είναι ζεστό item, αλλά δε θα σας αφήσει επίσης να κρυώσετε, εάν ο καιρός αλλάξει κέφια. Στην περίπτωση αυτή, συνδυάστε το με ένα ελαφρύ κασκόλ αν είστε λίγο πιο κρυουλιάρες, ή ακόμη με ένα ζιβάγκο.

Advertisements
Ad 14
Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Blazer being all time classic

Κοιμηθήκατε στο αγόρι σας το βράδυ και στην πρωινή σας έξοδο δεν ταιριάζει το πανωφόρι που είχατε μαζί σας; Σίγουρα αν ανοίξετε “καταλάθος” την ντουλάπα θα βρείτε ένα σακάκι του αγαπημένου σας, το οποίο λογικά θα είναι αρκετά μεγαλύτερό. Who cares? Στυλιζάρετε αυτό το oversized σακάκι, δίνοντας μια πιο cool πρόταση στο πρωινό σας look, χρήζοντάς το ως ένα must πανωφόρι για τη μεταβατική περίοδο. 

Extra tip: Προσθέστε ή επιλέξτε σακάκια με έντονες βάτες και ώμους, μιας και αποτελούν ένα hot trend για τη φετινή χρονιά.

Διαβάστε επίσης  Caudalie: Το προϊόν που έχει ξετρελάνει τις Celebrities
πανωφόρι
Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Denim, denim, denim…

Απο τη λίστα, σαφώς και θα ήταν ιεροσυλία αν παραβλέπαμε τη δύναμη και τη διαχρονικότητα που έχει ένα denim jacket. Είναι το σήμα κατατεθέν για τα μεταβατικά πανωφόρια, που εκτός απο την ευκολία στο συνδυασμό τους σε περίεργες καιρικές συνθήκες, μπορείτε άψογα να το συνδυάσετε επίσης απο το πρωί εως και το βράδυ. 

Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

βουνό ή θάλασσα;

Είσαι τύπος του υψομέτρου ή του υγρού στοιχείου;

Ο όρος διακοπές, ανεξαρτήτως διάρκειας, ορίζεται διαφορετικά για τον καθένα.
Ice Cube

Ice Cube: Πρώτα ράπερ, μετά ηθοποιός

Ο Ice Cube είναι Αμερικανός ράπερ, τραγουδοποιός, ηθοποιός και παραγωγός