Το The President Is Missing για τον Bill Clinton γίνεται σειρά

Το εξώφυλλο του επερχόμενου βιβλίου

Στα τέλη Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε από την Showtime ότι η νουβέλα για τον Bill Clinton “The President Is Missing” θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη. Το πολυαναμενόμενο μυθιστόρημα θα εκδοθεί μέσα στο 2018, και μέσα στις σελίδες του εξιστορείται η εξαφάνιση ενός προέδρου των Η.Π.Α. κατά τη διάρκεια της θητείας του, με λεπτομέρειες που μόνο κάποιος συχνός θαμώνας του Λευκού Οίκου θα γνώριζε. Προκύπτει έτσι ένα πρώτης τάξεως θρίλερ (με την έννοια της αγωνίας και όχι του τρόμου), μέσω του οποίου αναδύονται οι ευθύνες και η πίεση που συνεπάγεται η πιο σημαντική θέση στον κόσμο.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, James Patterson, δηλώνει: “Ο Λευκός Οίκος είναι ένα συναρπαστικό μέρος για να εξερευνήσει κανείς, ιδιαίτερα με την έμπειρη εκ των έσω ματιά ενός πρώην προέδρου. Επίσης προκύπτουν πολλές διαθέσιμες ιστορίες για τη σειρά“.


James Patterson
Είναι τιμή μου να δουλεύω μαζί με τον Jim και απολαμβάνω τη δημιουργία αυτού του βιβλίου και ανυπομονώ για τη στιγμή που η Showtime θα μεταφέρει τους χαρακτήρες του στη μικρή οθόνη ” αποκαλύπτει ο Bill Clinton.

Από την πλευρά της, η Showtime ανακοίνωσε ότι η μεταφορά της νουβέλας είναι μια κίνηση προτεραιότητας, καθώς ” η συνεργασία του Clinton με τον πιο ξεχωριστό συγγραφέα θα γεννήσει μια άκρως απολαυστική εμπειρία, την οποία οι φανατικοί των βιβλίων προσμένουν με λαχτάρα εδώ και καιρό, και που θα συνδεθεί τέλεια με μια άκρως ενδιαφέρουσα παραγωγή“.

Advertisements
Ad 14
Διαβάστε επίσης  Wilderness: Όταν το παραμύθι γίνεται… Εφιάλτης!

Ο 42ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Bill Clinton έχει συγγράψει κάποια non-fiction best-sellers:   My LifeBack to Work: Why We Need Smart Government for a Strong EconomyBetween Hope and HistoryGiving: How Each of Us Can Change the World,  Putting People First: How We Can All Change America. Το The President is Missing αποτελεί το πρώτο του μυθιστόρημα.

Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, ο James Patterson έχει θέσει το ρεκόρ για το νούμερο ένα της λίστας των New York Times για τα παγκόσμια best-sellers, με πάνω από 380.000.000 πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ γράφει και μυθιστορήματα για παιδιά, αποτελώντας έτσι το πρώτο άτομο που έχει καταλάβει το νούμερο 1 της λίστας των New York Times ως συγγραφέας για παιδιά, αλλά και ως συγγραφέας για ενήλικες!

 

Είμαι πρωτοετής φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που ανήκει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ζω για τον αθλητισμό, και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο, για το οποίο ξοδεύω αρκετές ώρες την εβδομάδα στην προπόνηση, ενώ συμμετέχω ενεργά στο Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου. Αν και είναι νωρίς ακόμα για οποιαδήποτε απόφαση, με ελκύει η δημοσιογραφία, και ιδιαίτερα το κομμάτι της στρατιωτικής ειδησεογραφίας. Κάθε εμπειρία που αποκτάται αποτελεί εφόδιο για την πιο σφαιρική και συνειδητοποιημένη αντίληψη της πραγματικότητας, οπότε είναι πολύτιμο προσόν το να αξιοποιεί κανείς σωστά το χρόνο του.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Φρύδια

Φρύδια: 5 tips για ένα άψογο αποτέλεσμα

Φρύδια, ή αλλιώς ο καμβάς του προσώπου μας και αυτό διότι

Космобет – Нове ліцензійне онлайн казино Cosmobet.ua

Рік заснування 2024 Мінімальний депозит 100 грн Advertisements Мінімальний вивод