Raising Dion: Ένα νέο Superhero Drama στο Netflix

Ακόμα μια super-hero σειρά ετοιμάζει το Netflix! Αυτή τη φορά πρόκειται για μια διαφορετική δουλειά σε σχέση με τις υπόλοιπες του δίσκου, συγκεκριμένα για ένα δράμα. Η ιστορία βασίζεται στην ομώνυμη ταινία μικρού μήκους και το κόμικ του Dennis Liu. Η Carol Barbee (Judging Amy, Jericho, Touch) θα είναι ο παραγωγός της σειράς, ενώ η ίδια είναι υπεύθυνη για το σενάριο του πρώτου επεισοδίου της σειράς, το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Liu. 


Dion

Η σειρά ακολουθεί την ιστορία μιας γυναίκας ονόματι  Nicole Reese, η οποία αναγκάζεται να μεγαλώσει μόνη της το γιo της, Dion, μετά το θάνατο του άντρα της, Mark. Η ζωή τους αλλάζει όταν ο Dion αναπτύσσει συνεχώς μεταβαλλόμενες υπερηρωικές δυνάμεις. Η Nicole καλείται να κρατήσει μυστικές τις δυνάμεις του γιου της με τη βοήθεια ενός οικογενειακού φίλου, του Pat. Εκτός, λοιπόν, από την κλασική δραματική αύρα μιας τέτοιας ιστορίας, η σειρά θα περιλαμβάνει τον ανεξάντλητο αγώνα μητέρας και υιού για την απόκρυψη της μυστικής ταυτότητας του δεύτερου. Η πρώτη σαιζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Ποια είναι όμως η διαφορά του Raising Dion σε σχέση με τις υπόλοιπες super-hero σειρές;

Advertisements
Ad 14

“Δεν έχουμε ξαναδεί το συγκεκριμένο τύπο super-hero ιστορίας μέχρι τώρα, ένα πρωτότυπο μύθο γεμάτο με φαντασία, έκπληξη και περιπέτεια, όλα προσαρμοσμένα στη ζωή μιας ανεξάρτητης μητέρας” εξηγεί η Cindy Holland, επικεφαλής του τμήματος των Original Stories του Netflix.
Raising Dion Comic Book

Ο ιθύνων νους της σειράς David Liu δηλώνει: “Ξεκίνησα αυτό το project πολλά χρόνια πριν επειδή ήθελα να δω μια μεγαλύτερου εύρους εκπροσώπηση στην τηλεόραση και είμαι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία με Netflix και MACRO, που από όσο ξέρω συμμερίζονται αυτή την αφοσίωση“.

Διαβάστε επίσης  Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Πώς η σειρά ξαναγίνεται επίκαιρη;

Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς εδώ:

 

Είμαι πρωτοετής φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που ανήκει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ζω για τον αθλητισμό, και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο, για το οποίο ξοδεύω αρκετές ώρες την εβδομάδα στην προπόνηση, ενώ συμμετέχω ενεργά στο Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου. Αν και είναι νωρίς ακόμα για οποιαδήποτε απόφαση, με ελκύει η δημοσιογραφία, και ιδιαίτερα το κομμάτι της στρατιωτικής ειδησεογραφίας. Κάθε εμπειρία που αποκτάται αποτελεί εφόδιο για την πιο σφαιρική και συνειδητοποιημένη αντίληψη της πραγματικότητας, οπότε είναι πολύτιμο προσόν το να αξιοποιεί κανείς σωστά το χρόνο του.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ice Cube

Ice Cube: Πρώτα ράπερ, μετά ηθοποιός

Ο Ice Cube είναι Αμερικανός ράπερ, τραγουδοποιός, ηθοποιός και παραγωγός

Παλαιοευρωπαϊκές γλώσσες

Οι Παλαιοευρωπαϊκές γλώσσες είναι ένα σύνολο γλωσσών που χρησιμοποιούνταν στην