Το «Θείο Τραγί» on demand μέχρι 30 Μαΐου

Το Θείο Τραγί. Πηγή εικόνας: www.poreiatheatre.com

Η εξαιρετική παράσταση το «Θείο Τραγί» του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει με παραστάσεις on demand μέχρι τις 30 Μαΐου 2021, μέσα από το θέατρο Πορεία. Το σενάριο υπογράφει ο Γιάννης Σκαρίμπας.

Υπόθεση: Ένας άνδρας ροκάς και αντιδραστικός επιστρέφει στην γενέτειρα του, εκεί όπου η γυναίκα που αγάπησε μικρός είναι πλέον παντρεμένη με έναν πλούσιο, ζώντας την τέλεια και καλή ζωή. Η παράσταση συνδυάζει θεατρικά και μουσικά στοιχεία και είναι μια ωδή προς την αντιδραστικότητα, την φυσικότητα και την αληθινή αγάπη (από την πλευρά του αντιήρωα) που βίωσε χωρίς δόλο.

Ετοιμαστείτε για ένα μουσικο-θεατρικό ταξίδι γεμάτο αδρεναλίνη!

Οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την on demand παράσταση με ελληνικούς και με αγγλικούς υποτίτλους.

Advertising

Advertisements
Ad 14

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία/ Στίχοι τραγουδιών: Άρης Μπινιάρης
Σύνθεση Μουσικής: Βίκτωρας Κουλουμπής & Πάνος Σαρδέλης
Ενδυματολογική επιμέλεια: Αλέξανδρος Γαρνάβος
Ερμηνεία: Άρης Μπινιάρης
Μπάσο: Βίκτωρας Κουλουμπής
Τύμπανα: Πάνος Σαρδέλης

Τιμή παράστασης: 3,99 ευρώ

Πηγή:

https://poreiatheatre.com/plays/8eio-tragi
https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/to-theio-tragi

Advertising

Διαβάστε επίσης  To σπήλαιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας και νυν φοιτήτρια στον "Ευρωπαϊκό Πολιτισμό" του ΕΑΠ. Μαζί εξερευνούμε θέματα πολιτισμού, όπως το θέατρο, ο κινηματογράφος, το βιβλίο και συζητάμε ακόμα περισσότερα μέσα από συνεντεύξεις. Στάση ζωής: "Rhythm is a dancer....! "

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Πολυγλωσσία και εκτελεστικές λειτουργίες στη ΔΑΦ

Το παρόν άρθρο, με τίτλο Πολυγλωσσία και εκτελεστικές λειτουργίες στη

Χάσμα στα μαθηματικά μεταξύ αγοριών και κοριτσιών

Το παρόν άρθρο, με τίτλο Χάσμα στα μαθηματικά μεταξύ αγοριών