Αν ερωτεύτηκες Υδροχόο..την πάτησες!

Θα σου πω εκ πείρας τι να περιμένεις από τον Υδροχόο που είχες την τύχη να συναπαντήσεις στο αισθηματικό σου μονοπάτι!

Αν σε κάποιον ανήκει δικαιωματικά η φράση “έχω ερωτευτεί τη ζωή”, αυτός είναι ο Υδροχόος. Θα ερωτευτεί λοιπόν όπως στις ταινίες, και θα συμβεί αυτό που συμβαίνει στις ταινίες καθώς είναι η εγκεφαλικότητα του έρωτα. Μπορεί να πλησιάσει το θήραμα του αμέσως, με κάτι έξυπνο που θα πει, μπορεί να σκέφτεται για αρκετό καιρό πώς, θα πλησιάσει το θήραμα του για να μην τρομάξει αυτό και φύγει. Είτε στη μία περίπτωση είτε στην άλλη, όταν ερωτεύεται ο Υδροχόος είναι ο καλύτερος Υδροχόος του κόσμου. Και για αυτόν που ερωτεύτηκε και για τους άλλους.

Η εναλλακτική ματιά του Υδροχόου, θα σε κάνει να τον θαυμάσεις και θα σε γοητεύσει. Είναι βλέπεις παιδί του Ουρανού με μποέμικη ψυχή. Τον ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος λόγω των μεγάλων ιδεών που έχει. Βλέπει μπροστά και μπορεί να προνοήσει γι αυτό που θα ‘χει ο κόσμος ανάγκη αρκετά χρόνια αργότερα.

Είναι κτητικός με τους άλλους αλλά δε δέχεται καμία κτητικότητα πάνω του, καμία επιβολή. Πρέπει να αποδεχθείς ότι του αρέσει να διατηρεί μεγάλη αυλή από θαυμαστές και θαυμάστριες με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του.  Think positive, όμως!

Πότε κάποιος δεν μπορεί να είναι βέβαιος μαζί του, καθώς οι αντιδράσεις του δεν είναι ποτέ οι αναμενόμενες. Είναι κοινωνικό ον, αλλά παράλληλα και μοναχικός καθώς η ψυχική του ηρεμία παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα του.

Ο Υδροχόος είναι ένα αιώνιο παιδί  ξέρει να εκτιμά τη φύση,  το χρώμα του ουρανού, το σύμπαν που μας περιβάλει, εν ολίγοις τα πάντα. Η φυσική του περιέργεια τον κάνει να θέλει να εξερευνήσει ό,τι υπάρχει γύρω του και φυσικά να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του και σε σένα αφήνοντας σε  με το στόμα ανοιχτό. Να είσαι βέβαιος πως θα το καταφέρει εγγυημένα, κι εκεί αρχίζεις μαζί του και την πατάς σιγά σιγά.

Διαβάστε επίσης  Τι είναι ευτυχία;

Μαζί του θα ενδιαφερθείς  για το περιβάλλον, τον συνάνθρωπο, τα ανθρώπινα δικαιώματα, να θυμάσαι  όμως πως  δε γουστάρει τα τετριμμένα πάει και τέλειωσε.

Ένας Υδροχόος είναι λάτρης της αλήθειας αυτό κατ΄ έκταση σημαίνει πως θα σου πει την αλήθεια ακόμη κι αν σε σοκάρει. Ή μάλλον θα σου πει την αλήθεια ειδικά αν σε σοκάρει. Φυσικά περιμένει το ίδιο ακριβώς και από εσένα ή και το προκαλεί με κάθε τρόπο.

Σου υπενθυμίζω πως σαν ζώδιο του αέρα αγαπά την πνευματική επαφή επομένως διαθέτει αυτή  τη σπάνια  ικανότητα που θα βασανίσει το μυαλό σου και θα εξάψει τη φαντασία σου. Θα περάσεις απογεύματα που απλά θα σε ακούει να μιλάς, να εκφράζεσαι, να λες την άποψη σου, τις εμπειρίες σου. Άλλες μέρες θα διαπληκτίζεται μαζί σου γιατί διαφωνεί με αυτά που χθες συμφωνούσε. Μετά θα ακούει κάτι καινούργιο με τον ενθουσιασμό του παιδιού που πηγαίνει πρώτη μέρα στο σχολείο.

Μαζί θα γίνετε συνταξιδιώτες σε ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα, εικόνες και ήχους.  Ένα είναι σίγουρο και να το θυμάσαι καλά , θα σε αγγίζει χωρίς να σε ακουμπά και σε αυτό το σημείο αποκτάς  εσύ πρόβλημα και δη μεγάλο..

Όπως καταλαβαίνεις  αν ερωτεύθηκες Υδροχόο.. την πάτησες!

Τι να πω για μένα; Αφού και εγώ ακόμη με ψάχνω.Αυθόρμητη από μικρή με ανήσυχο νου, φύσει ρομαντική,φύσει κυνική.Είμαι από εκείνους τους τσαλακωμένους ανθρώπους που ονειρεύονται ξύπνιοι, που ακόμη πιστεύουν στους ανθρώπους , που δεν φοβούνται να νιώσουν. Δυο πρόσωπα ορίζουν την ζωή μου, ο άνθρωπός μου και ο δεύτερος εαυτός μου που κρύβεται μέσα μου, με τον οποίο έχουμε συχνά τις πιο σκληρές διαμάχες. Μέσω των λέξεων των κειμένων ζωντανεύουν τα όνειρα μου, ταξιδεύω σε μέρη που αγαπά η ψυχή μου με μοναδικό όχημα τις λέξεις και πυξίδα τα συναισθήματα

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Είναι βοηθητικά τα βιβλία για γονείς;

Είναι βοηθητικά τα βιβλία για γονείς;

Το παιδί ήρθε χωρίς manual! Τι κάνουμε; Η βιβλιοθήκη που
γυναίκες εργασία χώρες

Γυναίκες στην εργασία: κορυφαίες και κατώτατες χώρες

Οι γυναίκες στην εργασία αποτελούν ένα σημαντικό δείκτη κοινωνικής και