Ο επαναστάτης και πάντα ανεξάρτητος Υδροχόος

11 Φεβρουαρίου 2018

Πρόκειται ίσως για τους πιο επαναστάτες του ζωδιακού κύκλου. Η ανεξαρτησία είναι το Α και το Ω για τη ψυχική τους ηρεμία. Σε περίπτωση που αρχίζουν να νιώθουν ότι πνίγονται από μια κατάσταση ή συμπεριφορά, έχουν ήδη φύγει… Τρέχοντας!

Υδροχόος: Βασικά χαρακτηριστικά

Εκτός από επαναστάτες, οι Υδροχόοι είναι και γεμάτοι πείσμα. Μπορεί να μιλάμε για αρκετά έξυπνους ανθρώπους, παρ’ όλα αυτά θέλουν πάντα να περνάει το δικό τους. Το καλό είναι πως έχουν σταθερές απόψεις για τη ζωή, τα ιδανικά και τις σχέσεις. Ένα άλλο βασικό αποτελεί το γεγονός πως αν και πεισματάρηδες, σέβονται πάντα την άποψη του άλλου, ακόμα και αν είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από τη δική τους.

Στα άδυτα της ψυχής τους

Αναζητώντας πάντα τη γνώση και έχοντας ανεξάντλητη δίψα για τη σοφία της ζωής, οι Υδροχόοι προσπαθούν να είναι πολύ παρατηρητικοί, φτάνοντας σε σημεία να αποκόπτονται από συναισθηματισμούς, που θα τους κάνουν αδύναμους. Αυτό βέβαια, δε δηλώνει πως πρόκειται για αναίσθητους ανθρώπους. Ναι μεν είναι απόμακροι, αλλά δε θα μπορούσε να ισχύει και κάτι διαφορετικό για τους πιο λογικούς του ζωδιακού.

Advertisements
Ad 14

Οραματιστές, αντισυμβατικοί, ανεξάρτητοι πνευματικά. Τα τρία κυριότερα γνωρίσματα τους. Είναι οι άνθρωποι που θα παρεκκλίνουν από το πλήθος, για να ακολουθήσουν το δρόμο τους. Βρίσκονται πάντα σε πνευματική διέγερση, συνεχώς ανακαλύπτουν κάτι καινούργιο, διαμορφώνουν νέες απόψεις και ταξιδεύουν πεισματικά με το δικό τους τρόπο, ανεξάρτητα με το τι πιστεύουν οι άλλοι. Ένα ακόμη οξύμωρο είναι πως ενώ απολαμβάνουν τη μοναξιά, καταφέρνουν να είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί, πιθανόν γιατί τους αρέσει να ζουν και στις 2 πλευρές της ζωής. Βάζουν πάνω από όλα την προσωπική τους ελευθερία, αλλά παράλληλα σέβονται και την ελευθερία του διπλανού τους. Τέλος, ξέρουν να χειρίζονται άριστα το λόγο και φέρνουν κάποιον σε σύμπλευση απόψεων, μόνο και μόνο με την κατοχή της δεξιότητας αυτής.

Διαβάστε επίσης  Αν ερωτεύτηκες Υδροχόο..την πάτησες!

Spicy facts!

Θέλεις να αποπλανήσεις τον άνδρα Υδροχόο; Ε, θα πρέπει να διεγείρεις πάνω από όλα το μυαλό του! Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική γι’ αυτόν. Αποζητά την αγάπη, αλλά  θα πρέπει να είσαι αρκετά υπομονετική μαζί του. Το μόνο κακό είναι πως ερωτεύεται εύκολα, ενώ παράλληλα χάνει και πάρα πολύ εύκολα το ερωτικό του ενδιαφέρον. Χρειάζεται δίπλα του μια γυναίκα που θα λατρεύει την περιπέτεια και δε θα τον πιέζει. Σε διαφορετική περίπτωση, έχει φύγει!

Περισσότερες πικάντικες λεπτομέρειες

Η ερωτογενής ζώνη ενός Υδροχόου είναι οι γάμπες και οι αστράγαλοι, καθώς πρόκειται για τα πιο ευαίσθητα σημεία τους. Θα απολαύσουν ένα μασάζ στις γάμπες και το ελαφρύ ξύσιμο με τα νύχια σας στους αστράγαλους και τα πόδια τους θα τους διεγείρει. Στο σεξ του αρέσει η δημιουργικότητα και η καινοτομία, θέλει πάθος και δεν είναι λάτρης του συναισθηματικού σεξ. Του αρέσουν οι γρήγορες και αυθόρμητες συνευρέσεις, ενώ αντιμετωπίζει το σεξ σαν ένα ευχάριστο παιχνίδι ανάμεσα στο ζευγάρι.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

«Όλα θα πάνε καλά, Άλφονς!» από τις εκδόσεις Μάρτης

Το βιβλίο «Όλα θα πάνε καλά, Άλφονς!» είναι η τελευταία
Δεν υπάρχει αγάπη μόνο στα εύκολα...

Δεν υπάρχει αγάπη μόνο στα εύκολα…

Λένε πως η αγάπη κατείχε την μεγαλύτερη σημασία και αξία