Το μέλλον ανήκει στα μοντέλα

FUTURE IS FOR MODELSΕμπνευσμένο από το “I feel like they ‘re blaming my mother.”

Εδώ ζούμε… Στην απεικόνιση μιας στεγνής τηλεοπτικής μοντελίστικης εμφάνισης. Κοίτα να μάθεις στο παιδί σου ό,τι χρειάζεται για τη ζωή μανούλα. Θα κριθεί για το μπούστο, τα χείλια, τον ποπουδάκο της, τις πόζες καθώς περπατάει… Τι θα πει ο κόσμος αν αύριο η γειτόνισσα, η Νίτσα crazy villager που μεγάλωσε στα φίλτρα του Instagram δει την κορούλα σου χωρίς τους επιθυμητούς για την γειτονιά followers; Η απάντηση είναι δύσκολη. Πώς θα ξεχνάς; Έλα να βγούμε μια φιλτραρισμένη  με δημοσκόπηση να δούμε ποια θα support-άρει ο κόσμος; Αγαπούλα μου μάθε να λύνεις τις διαφορές σου ζουμάροντας στα δυνατά σου σημεία. Σούπερ ζουμ ένα πράγμα… Σούπερ κορίτσαρος θα γίνεις. Εξάλλου όλα φτιάχνονται…

Ξεπερασμένη μόδα το στυλ, το ντύσιμο, το λουκ ρε παιδάκι μου είναι άλλο. Το μέλλον ανήκει στα μοντέλα. Τώρα μπορείς να τονώνεσαι διαφορετικά. Κάντο να φαίνεται από μακριά. Δώσε στον κόσμο ένα λόγο για να προχωρήσεις μπροστά του, πάνω του, κάτω του. Μεγάλα πράγματα στη ζωή σου συνοδεύονται και από μεγάλα προσόντα. Το Κυριακάτικο τραπέζι σε περιμένει. Όλοι θα μαζευτούνε να μας προβάρεις τα νέα σου μπούστα. Και να σου πω και κάτι στην τελική; Ένα σώμα για να σκληραγωγηθεί τι χρειάζεται…ποιός χαρακτήρας και ποιά εμπειρία; Να μην νιώθεις αγάπη μου...να μην σε αγγίζει τίποτα και ταυτόχρονα να σε αγγίζουν πάνω από σένα…πάνω από όσα νιώθεις και έχεις φυλαγμένα πίσω από τα όμορφα καλοσχηματισμένα σου ενισχύματα. Αυτά είναι η δύναμη σου, αυτά πρέπει να εμπιστεύεσαι. Ποιό βιογραφικό και ποιά παιδεία ποιά μόρφωση ποιά γνώση αν στο προσωπικό σου ιστολόγιο δεν έχει τουλάχιστον 10k followers; Αυτό θα σε ακολουθεί για όλη σου τη ζωή αυτό  θα είναι για σένα η εξέλιξη και η επένδυση σου. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ , επικεντρώσου.

Διαβάστε επίσης  Οι ατελείωτες απαιτήσεις του "αύριο"

Από την άλλη όμως έχουμε και να οργανωθούμε για τα μελλοντικά σου πλάνα. Λοιπόν, από εδώ και στο εξής θα βάλουμε ένα καθημερινό πρόγραμμα. Δευτέρα, ημέρα εξάσκησης boomerang , Τρίτη ημέρα εξάσκησης με τα φίλτρα σε shelfi , Τετάρτη blog with stories, Πέμπτη photo shooting σε γνωστά μέρη, Παρασκευή- Σάββατο-Κυριακή ενασχόληση με στιλιστικές απόψεις πάνω στην ανάδειξη των προσόντων σου και εύρεση της προσωπικότητας σου μέσα από μία εμφάνιση. TO BE A FUTURE MODEL YOU HAVE TO BEHAVE LIKE A MODEL. Επίσης πολύ σημαντικό πράγμα. Να προσέχεις με ποιούς θα μιλάς κυρίως αγάπη μου. Το «δεν μιλάμε σε αγνώστους» είναι πια ξεπερασμένο. Νομίζω πως αυτό που ταιριάζει στην εποχή μας είναι δεν μιλάμε σε συνηθισμένους. Προσέχουμε αυτούς που βγαίνουμε. Τους γνωρίζουμε καλύτερα. Πώς φαίνονται στη κάμερα, στους followers, στο Facebook;

FUTURE IS FOR MODELS

Είναι αξιοσημείωτο στις μέρες μας να υπάρχει κοινή αποδοχή του φαίνεσθαι κι αυτό θα επιτευχθεί με κάθε μέσο. Παίρνουμε την έγκριση ή την επιβεβαίωση που θέλουμε από τον κόσμο των likes. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε και να δώσουμε έμφαση στη ζωή μας. Εξάλλου ποιος δεν έχει γνώση στα μαγικά των σπουδαίων αυτών social media σήμερα; 2 δισεκατομμύρια ακόλουθοι υπάρχουν πλέον. Δεν θα είμαστε οι άσχημοι σ’ ένα κόσμο γεμάτο ομορφιές. Θα μάθουμε να ζούμε για να βλέπουν αυτό που θέλουμε να δείξουμε και θα πετύχουμε με κάθε τρόπο. Περάσανε τα χρόνια της ανθρωπιάς και της ουσίας… Η κοινωνικότητα έχει περάσει σε άλλα χέρια, η προσωπικότητα σε άλλη διάσταση, ο χαρακτήρας έχει άλλη μορφή. Εδώ δεν μεγαλώνουμε μαθαίνοντας να μοιραζόμαστε τα παιχνίδια, να γνωρίζουμε τον κόσμο για το καλό και το κακό, αλλά πώς θα υπερισχύσουμε εμείς σε αυτόν τον κόσμο με όποιον τρόπο βρούμε. Πρώτα ψεύτικοι άνθρωποι, υποκριτές και μετά ψεύτικα σώματα.

Διαβάστε επίσης  Ελπίδα για το μέλλον η νέα γενιά;

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ομορφιά από την παραπλάνηση, από την ψευδαίσθηση και από αυτό που σου δίνει η «κάβλα» της στιγμής να ξεχωρίζεις από τους άλλους με κάθε τρόπο ως καλύτερος και όχι ως ξεχωριστός, μοναδικός και διαφορετικός. Ζούμε στον κόσμο μιας αρχηγικής επικράτησης και μόνιμης εξωτερικής εμφανίσεως επιβεβαίωσης γιατί το φαίνεσθε έχει προσπεράσει κάθε ουσία του είναι μας. Το μέλλον ανήκει στα μοντέλα εξάλλου, είπαμε… Αλλάζουμε για να αρέσουμε και όχι για να γίνουμε καλύτεροι ως άνθρωποι, σπουδαιότεροι στην κοινωνία, αλληλέγγυοι και ενδιαφέροντα ως άτομα. Η ρίζα έχει πειραχτεί. Μα προς θεού. Το σώμα μας είναι αυτό που αύριο μεθαύριο θα σου δώσει τη ζωή που θες, για αυτό φρόντισε να μάθεις από νωρίς που υστερείς και όλο και κάποιος πλαστικός θα σου δώσει τη στεγνή επιβεβαίωση της ασχήμιας σου χωρίς κανένα ίχνος ατυχήματος παρά μόνο του ότι είσαι η λεία του χωρίς συνείδηση της ομορφιάς σου, γιατί απλά ποτέ δεν ψάχτηκες να τη βρεις παρά μόνο να την δεις. Εμπρός λοιπόν. Γυναίκες και άνδρες πλαστικοποιηθείτε για να ερωτευθείτε. Ο εαυτός μας περιβάλλεται από ένα προφίλ εφαρμογής που συνεχώς προσθέτουμε και αφαιρούμε ότι μας αρέσει ή όχι. Το λέει και η μαμά που θέλει να βλέπει το παιδί της μόνο όμορφο.

Λάτρης του ψαξίματος. Συνεχώς ακούσματα από πολλές μουσικές. Αρέσκεται στο να προβάλλει άφοβα μία άποψη. Εξωστρεφής και κοινωνικός με τις κλειστές του που και που. Φοιτητής Φυσικοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη, γνώστης του σώματος μας εις βάθος. Προσωπικότητα που ακόμα δεν έχει βρει τι θέλει να ασχοληθεί, σίγουρα όμως θέλει να γράφει για όσα βλέπει, ζει, αντιλαμβάνεται και ότι εκφράζει τον όρο "απ ' την ψυχή μου". Γουστάρει να παρακολουθεί επικαιρότητα, να την ταυτίζει με την καλτίλα της Ελληνικότητας που τη διαπρέπει, να βρίσκει σατυρικά σχόλια με νόημα και να εμπνέεται από σοφά λόγια καλλιτεχνών, ανθρώπων θεάτρου, συγγραφείς και άλλους εκφραστές της ζωής , ακόμη και σε απλούς λαϊκούς Λαρισαίους , απ όπου κατάγεται ο Πετράν ή Πετράκης όπως τον ξέρουν οι δικοί του. Πέρα από λόγια έχει μεγαλώσει στη γειτονιά, με όλη τη σημασία της λέξης, φίλους από μικρούς, οικογένεια με αγάπη και κανένα φόβο για την ώρα στην πλατεία.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Νεο-νουάρ: Η εξέλιξη του φιλμ νουάρ

Οι νεο-νουάρ ταινίες είναι ένα υποείδος του φιλμ νουάρ που
Klute

Klute: Ωδή στην ανθρώπινη ψυχή

Μετά από την τραγική είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού