Η Μουλάν ζωντανεύει και μας περιμένει!

Η Ντίσνεϊ επιστρέφει δυναμικά για άλλη μια φορά και δε μας απογοητεύει. Σαν μέρος ενός ακόμα project στα πλαίσια της μετατροπής όλων των κλασσικών ταινιών της, η εταιρία αποφάσισε να κάνει την Μουλάν live-action. Από κινούμενα σχέδια δηλαδή, σε ταινία με κανονικούς ηθοποιούς.

Το project προχωρά κανονικά και η ταινία αναμένεται να είναι έτοιμη το 2018. Ανακοινώθηκε, ακόμη, πως η Νίκι Κάρο, γνωστή για το «Το Σημάδι της Φάλαινας», θα τη σκηνοθετήσει. Η Κάρο, να σημειώσουμε, είναι η δεύτερη γυναίκα σκηνοθέτης που ανακοινώνεται για μεγάλο έργο του στούντιο, αφού πρόσφατα η Άβα Ντουβερνάι ανέλαβε το «A Wrinkle of Time», επίσης προγραμματισμένο για το 2018.

Πολλές ταινίες κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ έχουν ήδη μετατραπεί στις live-action εκδοχές τους, όπως η «Σταχτοπούτα» του Κένεθ Μπράνα, το «Βιβλίο της Ζούγκλας» του Τζον Φαβρό και οι εμπορικά επιτυχημένες διασκευές των «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Μπάρτον και «Maleficent» με την Αντζελίνα Τζολί. Η Ντίσνεϊ μάλιστα, έχει ήδη ετοιμάσει για κυκλοφορία και παραγωγή την «Πεντάμορφη και το Τέρας», τον «Βασιλιά των Λιονταριών», το σίκουελ του «Βιβλίου της Ζούγκλας», μια διασκευή στα «101 Σκυλιά της Δαλματίας» με τίτλο «Κρουέλα», το σίκουελ του «Maleficent», τα «Ντάμπο», «Τζίμι και το Γιγαντοροδάκινο», «Winnie the Pooh», «Πινόκιο», το «Genies» (διασκευή του «Αλαντίν»), τη «Μικρή Γοργόνα», το «Sword in the Stone», την «Τinker Bell» και μία ταινία εμπνευσμένη από την τελική σεκάνς της κλασικής «Φαντασίας» (τη «Νύχτα στο Φαλακρό Βουνό»). Οπότε πολλές αναμνήσεις περιμένουν για να έρθουν στην επιφάνεια, το οποίο συνεπάγεται και με πάρα πολλές ακόμα συγκινήσεις.

Ξέρω όμως, ότι μια φίλη μου θα έχει ένα μικρό προβληματάκι που στην λίστα αυτή δε βρίσκεται ο Ηρακλής…

Διαβάστε επίσης  Brothers: Ενοχή και συγχώρεση
Advertisements
Ad 14

Όσον αφορά τη Μουλάν, κυκλοφόρησε το 1998 και ήταν εμπνευσμένη από τον αρχαίο κινέζικο θρύλο της Χούα Μουλάν, της θηλυκής πολεμίστριας που μεταμφιέστηκε σε άντρα για να πάρει τη θέση του πατέρα της στον στρατό. Με την χαρακτηριστική φωνή του Έντι Μέρφι στο ρόλο του μικροσκοπικού δράκου Μούσου και τον Πατ Μορίτα («Καράτε Κιντ») στο ρόλο του Αυτοκράτορα, η «Μουλάν» ήταν μία από τις πλέον «σοβαρές» απόπειρες της Ντίσνεϊ τη χρυσή δεκαετία του ’90.

Είστε έτοιμοι να θυμηθείτε όλες τις ταινίες που στιγμάτισαν την παιδική σας ηλικία;

https://www.youtube.com/watch?v=00BZSEWFhTo

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

τρόμος

Ιδιοπαθής τρόμος: τί είναι και πώς θεραπεύεται

Ο Ιδιοπαθής τρόμος αποτελεί νευρολογική πάθηση, που προκαλεί ακούσιο και

“Greedflation” και καπιταλισμός

Καθώς ο πληθωρισμός συνεχίζει να μειώνει το βιοτικό επίπεδο των