Trailer alert: Ο Jeremy Renner στο «Tag» !

 

Για όσους δεν παρακολουθούν τους Avengers της Marvel (και για τους άλλους που δεν έχουν καλή μνήμη) ο τοξοφόρος Hawkeye (Jeremy Renner) απείχε για ένα χρονικό διάστημα από την ομάδα των Εκδικητών, γιατί (νομίζαμε) περνούσε χρόνο με την οικογένειά του. Η αλήθεια όμως ήταν κάπως διαφορετική. Όλα αποκαλύπτονται στο τρέιλερ της νέας ταινίας του αγαπημένου Jeremy Renner («The Hurt Locker», «Wind River») που τον βρίσκει να παίζει ένα ατελείωτο παιχνίδι Tag με την παρέα του, 30 χρόνια μετά που το ξεκίνησαν, όντας ακόμη συμμαθητές.

Βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας αντροπαρέας της δεκαετίας του 80′ το «Tag» υπόσχεται άφθονο τρέξιμο και άλλο τόσο γέλιο τον Ιούνιο που μας έρχεται, όταν δηλαδή θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες. Εκτός από τον Renner, παίζουν οι Jake Johnson («New Girl», «Safety Not Guaranteed»), Ed Helms («The Hangover») και Annabelle Wallis («Peaky Blinders»), καθώς επίσης κι ο Jon Hamm («Mad Men»). Ο τελευταίος είχε ξανασυνεργαστεί με τον Renner πριν 8 χρόνια στο ιδιαίτερα αξιόλογο The Town του Ben Affleck.

Πίσω στην κωμωδία-ντεμπούτο του σκηνοθέτη Jeff Tomsic, να διευκρινίσουμε ότι το Tag είναι ένα παιχνίδι «μαρκαρίσματος» ιδιαίτερα δημοφιλές στις σχολικές αυλές των 80’s. Σύμφωνα με τους βασικούς κανόνες, κάθε μέλος της παρέας προσπαθεί να φτάσει τους υπόλοιπους κι όταν καταφέρει να ακουμπήσει κάποιον μ’ένα χαρακτηριστικό ταπ-ταπ στον ώμο, ο τελευταίος παίρνει αυτόματα τον τίτλο του «αυτού». (Αγγλιστί η πιο συνηθισμένη ατάκα ταγκαρίσματος είναι το «Tag. You’re IT!». Σε κάποιες εκδόσεις του το παιχνίδι έχει πεπερασμένο τέλος, όταν για παράδειγμα όλοι οι παίκτες έχουν ταγκαριστεί από μια φορά.

Διαβάστε επίσης  Mad Men: Κάτι το διαφορετικό

Υπάρχει ωστόσο και η περίπτωση όπου το νέο «αυτό» παίρνει τη θέση του προηγούμενου (που αυτομάτως «ελευθερώνεται») κι έτσι το παιχνίδι είναι δυνατόν να συνεχιστεί επ’ άπειρον. Αυτό συμβαίνει πιθανότατα στην ταινία, με τους πρωταγωνιστές να συνεχίζουν την ίδια παρτίδα κάθε Μάιο, για ολόκληρο τον μήνα και για τρεις δεκαετίες, μεταξύ γάμων, κηδειών, γεννήσεων και άλλων συνταρακτικών γεγονότων της ενήλικης ζωής.

Advertisements
Ad 14

Προλαβαίνετε να ξεκινήσετε κι εσείς ένα παιχνίδι Tag μέχρι τις 14 Ιουνίου που θα ‘ρθει η ώρα να πάρετε ποπκορν και να γελάσετε με τις περιπέτειες των Renner, Hamm και Σία.

Εναλλακτικά, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=HFTY-OyMqB4

Με βλέπετε που σας χαιρετάω? Δεν πειράζει, σημασία έχει που με πιστεύετε! Με λένε Κλειώ και γενικώς δεν ξέρω τι θέλω. (Αν και είναι πολύ πιθανό να θέλω καφέ, μέτριο.) Αγαπώ το σινεμά και κουράζω συχνά τους φίλους μου μιλώντας για ταινίες κι έτσι, για να μη ζηλεύετε, τώρα θα κουράζω κι εσάς. Αν ξυπνήσω δε με όρεξη, μπορεί να σας πω και για ταξίδια, όμορφα μέρη, καλή μουσική και ανθρώπους φίνους και ξενύχτηδες που αγαπούν τον καφέ σαν εμένα.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Το Σύνταγμα της Επιδαύρου

Το Σύνταγμα της Επιδαύρου

Τον Δεκέμβριο του 1821 οι πρωταγωνιστές της επανάστασης και ο
Colourful Eyeliner

Colourful Eyeliner: Το απόλυτο καλοκαιρινό look

Colourful Eyeliner η απόλυτη τάση για εσένα που θες