«Βαθιές Αναπνοές» από τον Μύρωνα Στρατή (video clip)

23 Δεκεμβρίου 2016

 

Ο Μύρωνας Στρατής, ένας από τους πιο δημοφιλείς εκφραστές της σύγχρονης hipsterκουλτούρας με μια πολύπλευρη προσωπικότητα που αφομοιώνει τις πιο σύγχρονες τάσεις στην τέχνη, στην πολιτική, στη… μαγειρική, είναι από τους ελάχιστους Έλληνες καλλιτέχνες, που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν & να πείσουν σε ένα τόσο cool video clip concept με λιτή σύγχρονη αισθητική-όαση.

Το ολοκαίνουργιο video clip για το ομότιτλο του άλμπουμ & αγαπημένο των fan τραγούδι «Βαθιές Αναπνοές», αναπαριστά έξυπνα τις φάσεις μιας ερωτικής σχέσης, τη γλύκα της αρχής, τις συγκρούσεις & τον αναπόφευκτο χωρισμό, όλα μέσα από μεταφορικές εικόνες που διαδραματίζονται σε ένα στούντιο. Η σκηνοθεσία είναι του Sherif Francis.

Το «Βαθιές Αναπνοές», σε μουσική και στίχους του ίδιου του Μύρωνα είναι, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, το πιο προσωπικό τραγούδι που έχει γράψει μέχρι σήμερα για τον εαυτό του, αφού είναι βασισμένο σε αληθινά βιώματα σχετικά με τη δυσκολία και την αγωνία του να πεις… «χωρίζουμε».

Advertisements
Ad 14

Το single «Βαθιές Αναπνοές», όπως και το ομότιτλο album, κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Διαβάστε επίσης  Hidden in the Basement "Η έμπνευση μας προέρχεται μέσα από την καθημερινότητα, αλλά και από την ανάγκη που έχουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας μέσω της μουσικής"

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

LGBTQ+

Προσωπικότητες που συνέβαλαν στην ιστορία της LGBTQ+ κοινότητας

Η LGBTQ+ κοινότητα έχει μια πλούσια ιστορία διεκδίκησης κοινωνικών αλλά

Outfits εμπνευσμένα από τις αγαπημένες μας ταινίες.

Μόδα και Κινηματόγραφος. Δύο από τις μεγαλύτερες τέχνες και πήγες