Ήταν η στιγμή

Ήταν η στιγμή

Ήταν εκείνη η στιγμή, που αναπολούσα τον παλιό μου εαυτό και τις παλιές μου συνήθειες. Που δεχόμουνα τα πάντα και δεν περίμενα τίποτα. Η στιγμή που με γνώρισα, που συστήθηκα στον εαυτό μου για πρώτη φορά.

Ήταν εκείνο το συναίσθημα. Που ένιωσα όταν σε πρωτογνώρισα κι όταν σε είδα από το παράθυρο να φεύγεις για τελευταία φορά. Το ξεχωριστό συναίσθημα που κρύβουμε για τον κάθε άνθρωπο και που μας εγκαταλείπει όταν φεύγει κι εκείνος.

Ήταν εκείνο το λεπτό. Που έζησα σαν τέλειος άνθρωπος και που εξαφανίστηκε σε μια τόση δα στιγμή. Που αγάπησα όλο τον κόσμο και πέταξα το ρούχο της μιζέριας από πάνω μου, μαζί και την κακία όλων των ανθρώπων.

Advertisements
Ad 14

Ήταν εκείνο το δάκρυ. Που άφησα εκείνο το πρωί να τρέξει από τα μάτια μου και κρατώντας σου το χέρι σε αποχαιρέτησα, και τότε άνοιξαν οι ουρανοί κι έπεσε μια βροχή που όμοιά της δεν έχω ξαναδεί.

Ήταν εκείνο το φιλί. Που πήρα από τους ανθρώπους. Το πιο γλυκό φιλί, που σου θυμίζει το νόημα της ύπαρξής σου και σου δίνει ένα κομμάτι απ’ αυτούς που αγαπάς και σ’ αγαπούν. Για να το κουβαλάς μαζί σου και να τους θυμάσαι.

Ήταν εκείνο το βράδυ. Που έμεινα ξάγρυπνη για να περιμένω να πέσει κάποιο αστέρι απ’ τον ουρανό και να φωτίσει εκείνο το βράδυ και να του δώσει μια πιο ρομαντική πνοή, για να μην ξεχνάμε πως είναι ωραίο να κάνουμε ευχές και να περιμένουμε να πραγματοποιηθούν.

Διαβάστε επίσης  Ο πρωινός περίπατος, οι σκέψεις και τα συναισθήματα

Ήταν εκείνο το τραύμα. Που έγινε όταν έπαιζα μικρή με τα υπόλοιπα παιδιά στη παιδική χαρά. Που γυρνώντας σπίτι μου φρόντισες και μου είπες να μην ανησυχώ και πως θα κλείσει. Που ξανάνοιξε μετά από καιρό κι εσύ δεν ήσουνα εδώ να μου το γιάνεις.

Ήταν η στιγμή. Ναι, ήταν εκείνη η στιγμή. Που είπα πως δε θ’ αναλογιστώ τα πάθη μου. Που έκρυψα όλα μου τα μυστικά και τα έθαψα βαθιά μέσα μου κι ήλπιζα πως κάποια στιγμή θα πεθάνουν και θα γαληνέψω ακούγοντας την τελευταία τους πνοή. Μα, σαν ήρθε εκείνη η στιγμή ένιωσα τη μεγαλύτερη δυστυχία του κόσμου.

Ήταν η στιγμή

Είναι από τη Θεσσαλονίκη και είναι ζωγράφος και δύτης. Επίσης ασχολείται με τον κινηματογράφο και το θέατρο. Βρίσκεται εδώ για να σας κάνει παρέα με ωραία άρθρα που θα σας κάνουν να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε για πολλά τα οποία πιστεύατε!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Απωθημένα ή εμμονές;

Απωθημένα ή εμμονές;

Το θες ή το νοσταλγείς; Όλοι έχουμε το δικό μας
Τζιμ Θορπ

Τζιμ Θορπ: Ένας υπεραθλητής με ινδιάνικες ρίζες

Ο Τζιμ Θορπ ήταν Αμερικανός αθλητής και Χρυσός Ολυμπιονίκης. Κέρδισε