Να ξεχασεις να μεγαλωσεις!

Ανέκαθεν είχα μεγάλη αδυναμία στους ανθρώπους που είναι ακόμα παιδιά ακόμα και αν η ταυτότητά τους λέει 40-50-80..

Ανέκαθεν αγαπούσα αυτούς που κράτησαν το μυαλό τους αναλλοίωτο μέσα στον χρόνο,ακόμα και αν το σώμα τους γέρασε ,ακόμα και αν βίωσαν άσχημες καταστάσεις,δεν έχασαν την παιδική τους αφέλεια. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κάτι σαν πρότυπα για μένα,ινδάλματα,Και δε σου κρύβω ότι ο ανώτερος στόχος που έχω θέσει είναι να μη μεγαλώσω ποτέ .Να μείνω αναλλοίωτος και εγώ μέσα σε αυτόν τον κόσμο,να κρατήσω την παιδικότητα του και να μην με επηρεάσει αυτός ο κόσμος. Να μη μου κόψουν το οξυγόνο τα χρήματα και οι φόροι,να μη πάρουν τα μυαλά μου αέρα στις λιγοστές επιτυχίες που έχει να μου προσφέρει η ζωή και να μην αφήσω τη ζωή να περάσει σαν τρένο από μπροστά μου ενώ θα κρατάω κλειστά τα βλέφαρά μου.

«Είδα πολλούς που ζήσανε για πλάκα
είδα και άλλους που το πήραν σοβαρά
και τραβηχτήκανε και άσχημα τραβιούνται
και το πληρώσανε στο τέλος ακριβά»

Αυτό λένε τα αδέρφια Κατσιμίχα και σε καλούν να σκεφτείς. Τι νόημα έχει να πάρεις τη ζωή στα σοβαρά; Έτσι και αλλιώς για όλους ίδια θα είναι η κατάληξη. Έχει κάποιο νόημα να ζήσεις από τα 15 μέχρι τα 25 σου,μετά να δουλεύεις σαν σκλάβος για 4ο χρόνια μέχρι την σύνταξη και μετά τι; Θα κοιτάξεις πίσω όταν θα φτάσεις στα 70 σου και θα βάλεις τα κλάματα για το πόσα πράγματα δεν έκανες λόγω της δουλειάς. Λόγω του ότι ήθελες να βγάλεις 100 ευρώ παραπάνω για να πάρεις καινούρια φόρμα και αποφάσισες να δουλέψεις εκείνο το Σαββατοκύριακο αντί να πας το 2ημερο με τους φίλους που τόσο ήθελες.

Διαβάστε επίσης  O καλοκαιρινός έρωτας είναι ο απόλυτος έρωτας

 

Σε παροτρύνω να μείνεις παιδί,να αδιαφορήσεις για τα πολλά χρήματα και να ξοδέψεις τη ζωή σου σε στιγμές και όχι σε υλικά αγαθά. Σε παροτρύνω να μη πάρεις τον κόσμο σοβαρά και να κάνεις πάντα αυτό που πραγματικά θέλει η ψυχούλα σου.

Να συναντάς τους φίλους σου και να φέρεσαι λες και τους βλέπεις πρώτη φορά. Να κοιτάς έξω το πρωί και να  αντικρίζεις το ξημέρωμα με τον ίδιο ενθουσιασμό που είχες την 1η φορά. Να ερωτεύεσαι σαν να μην υπήρξαν προηγούμενες φορές και να γελάς σαν να μην υπάρχει αύριο. Να ψάχνεις πάντα το καινούριο και το ευχάριστο.Να σκέφτεσαι ωραία για τους άλλους και να αγαπάς..Τα παιδιά αγαπάνε,τα σκυλάκια,τα γατάκια,τους ανθρώπους..Να ονειρεύεσαι και να προσπαθείς για το ακατόρθωτο.

Ο πλανήτης είναι χάλια επειδή όλοι έχασαν την παιδικότητα τους. Κανένα παιδάκι δε σκέφτεται τα χρήματα ,ούτε τους πολέμους.

Κάθε παιδάκι θέλει να πάρει και να δώσει αγάπη..Οπότε κανε τη χάρη στον εαυτό σου και κράτησε όσο περισσότερο μπορείς αναλλοίωτη την παιδικότητα του.Μη τη προδώσεις. Μη τα πάρεις όλα σοβαρά.

Μη χάσεις τη ζωή σου..!!!

Έχε το νου σου στο παιδί,γιατί αν γλυτώσει το παιδί,υπάρχει ελπίδα!

 

 

 

 

 

22 ετών. ,αθεράπευτος ονειροπόλος( λίγο κλισέ ε;),βιβλιοφάγος και λάτρης της έντεχνης μουσικής. Μήπως υπάρχει και άτεχνη;Μπα!!
Συγγραφέας του βιβλίου «Φθηνές Ιστορίες».
Εύχομαι να απολαύσεις τις ανησυχίες μου στην οθόνη σου!!!
(Και αν κάτι δε σου αρέσει υπάρχει το link από το φβ για να μου στείλεις και να το συζητήσουμε) .

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ναυάγιο Αντικυθήρων: νέα ευρήματα στο φως

Στα Αντικύθηρα νέες έρευνες γύρω από το αρχαίο ναυάγιο έφεραν
Αλ-Ούλα

Αλ-Ούλα: Μία πόλη-όαση στη Σαουδική Αραβία

Ένα ταξίδι στην Αλ-Ούλα είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.