Ηρωίδες των κόμικ που πρέπει να δούμε στον κινηματογράφο (Fancast)

Έχουμε χιλιοαναφέρει, πως στο κινηματογραφικό τοπίο πλέον κυριαρχούν τα ενωμένα superhero σύμπαντα της Marvel και της DC. Σε ετήσια βάση το ευρύ κοινό γνωρίζει ολοένα και περισσότερους χαρακτήρες των κόμικ,.Η αναλογία ανδρών-γυναικών όμως, είναι εξαιρετικά άνιση. Οι ήδη υπάρχουσες ηρωίδες είναι μεν ζωτικής σημασίας στην πλοκή αλλά δεν έχουν το ρόλο και τη σημαντικότητα των αντίστοιχων ανδρικών ηρώων. Δεδομένης της πληθώρας δυναμικών ηρωίδων στο χώρο των κόμικ, δε θεωρείτε και εσείς ότι ήρθε η ώρα, να δούμε περισσότερες γυναίκες στο προσκήνιο;

Η DC έκανε ήδη την αρχή με την εισαγωγή της Wonder Woman (Gal Gadot) στο Batman vs Superman, με την δικιά της σόλο ταινία να έρχεται φέτος. Αντίστοιχα, στο «Infinity War» της Marvel θα δούμε το ντεμπούτο της Captain Marvel, με την οσκαρική Brie Larson να πρωταγωνιστεί το 2019 στην δικιά της παραγωγή.

Με αφορμή τα παραπάνω, σήμερα θα ασχοληθούμε με ηρωίδες των κόμικ που θέλουμε να δούμε στη μεγάλη οθόνη και μπορούν να κυριαρχήσουν, ενώ παράλληλα θα προτείνουμε ηθοποιούς που μπορούν να ενσαρκώσουν καταπληκτικά τους χαρακτήρες.

Advertisements
Ad 14

(Σημείωση: Μιλάμε αποκλειστικά για τα extended universes και όχι για τις τηλεοπτικές σειρές που δεν ανήκουν στο ίδιο σύμπαν, ενώ το Fancast αποτελεί καθαρά προσωπική επιλογή)


Catwoman (Haley Bennett- Eva Green)

                              

Ανά τα χρόνια έχουμε δει αρκετές εκδοχές της αγαπημένης Catwoman. Άλλες ήταν εξαιρετικές (Michelle Pfeiffer), άλλες αξιοπρεπείς (Anne Hathaway, Camren Bicondonova) και άλλες απαίσιες (Halle Berry). Στο εγχείρημα που λέγεται DCEU όμως, δεν μπορεί να λείψει η μυστηριώδης, φονική αντί-ηρωίδα, καθώς αποτελεί κορμό πολλών Batman ιστοριών είτε βρίσκεται στο πλευρό του σκοτεινού ιππότη, είτε απέναντι του. Φήμες έχουν γεμίσει το διαδίκτυο, πως η Haley Bennett είναι πολύ κοντά στο αναλάβει το ρόλο. Η δικιά μας επιλογή  όμως είναι η μοναδική Eva Green. Ταιριάζει γάντι στο σκοτεινό στοιχείο που διακατέχει τις ταινίες της DC αλλά και ηλικιακά με τον Batman                                              (Ben Affleck), ενώ έχει αποδείξει ότι μπορεί να αποδώσει χαρακτήρες δράσης.

Διαβάστε επίσης  DCTV: Όλα τα φινάλε, τι να περιμένουμε στο μέλλον

Supergirl (Daisy Ridley)


Μπορεί η Melissa Benoist να είναι μια καταπληκτική τηλεοπτική Supergirl, η ξαδέρφη του Superman όμως πρέπει να κάνει και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Έχοντας τις ίδιες ικανότητες με τον Superman, η Supergirl πάντα αποτελεί μια τεράστια χείρα βοηθείας στην υπεράσπιση της Γης.  Η πρότασή  μας για το ρόλο είναι η Daisy Ridley που έλαμψε στο «Star Wars» και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό. Η Ridley μπορεί να μεταφέρει αυτή τη θετική αύρα και στον χαρακτήρα της Supergirl, συν το πολλά υποσχόμενο ταλέντο της.

 

Batgirl/Oracle (Emma Stone)

Ένα από τα δεξιά χέρια του Batman, η κόρη του αρχηγού της αστυνομίας Barbara Gordon, γίνεται η Batgirl πολεμώντας το έγκλημα. Όταν όμως ο Joker την πυροβολεί, αυτή καθηλώνεται σε αναπηρικό καροτσάκι και παίρνει το όνομα Oracle  βοηθώντας τον Batman και άλλους ήρωες με τις γνώσεις της. Μιας και η Batgirl αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες, η Emma Stone θα ήταν μια ιδανική επιλογή καθώς της μοιάζει σωματοδομικά και φατσικά, ενώ το κύρος της ηθοποιού θα έδινε στην ηρωίδα την αντιμετώπιση που της αναλογεί μετά την αποτυχία του χαρακτήρα στο «Batman & Robin».

 

Black Canary ( Katheryn Winnick)

Η κινηματογραφική Justice League αρχίζει σιγά σιγά να συγκροτείται με τα βασικά μέλη της. Στα επόμενα χρόνια δηλαδή, μπορούμε με σχετική σιγουριά να πούμε πως έρχεται η εμφάνιση της Black Canary. Μαζί με τον Green Arrow αποτελούν ένα από τα πιο δυναμικά δίδυμα των κόμικ. Η Black Canary κατέχει άριστη γνώση των πολεμικών τεχνών καθιστώντας την σχεδόν ανίκητη στις σώμα με σώμα μάχες. Τον δυναμισμό του χαρακτήρα αλλά και την σπιρτάδα του, θα μπορούσε να παρουσιάσει με τελειότητα η Katheryn Winnick. Με το ρόλο της Lagertha, στο ιστορικό έπος «Vikings», η Winnick μας έκανε να τη ζητάμε ως Black Canary απελπισμένα.

Διαβάστε επίσης  Trailer «Roma»: O Alfonso Cuaron επιστρέφει στις ρίζες του

 

Zatanna (Alexandra Daddario, Emilia Clarke)

O Doctor Strange φέτος εισήγαγε το μαγικό στοιχείο στο σύμπαν της Marvel. Όσον αφορά την DC τώρα, ο χαρακτήρας που μπορεί να το κάνει επιτυχημένα αυτό δεν είναι άλλος από την Zatanna Zatara. Κληρονομώντας τις μαγικές δυνάμεις από τον πατέρα της, η Zatanna έγινε μια από τις πιο δυνατές μάγισσες του σύμπαντος. Την Zatanna μπορούν να ενσαρκώσουν επιτυχία τόσο η Alexandra Daddario, όσο και η αγαπημένη μας από το «Game of Thrones», Emilia Clarke.

 

She-Hulk (Olivia Wilde)

H ξαδέρφη του Bruce  Banner (Hulk), Jennifer Walters όταν δέχεται, για να σώσει τη ζωή της, μετάγγιση αίματος από τον ξάδερφό της, αποκτά τις δυνάμεις του Hulk. Σε αντίθεση με τον Hulk όμως, εκείνη μπορεί να ελέγξει τον εαυτό της όταν μεταμορφώνεται σε She-Hulk. Επιλογή μας για τον χαρακτήρα είναι η Olivia Wilde, καθώς μοιάζει και εμφανισιακά με τον χαρακτήρα και μπορεί να αποδώσει την δυναμικότητά του. 

 

Raven (Rooney Mara)

H Raven αποτελεί μια εκ των δυνατότερων οντοτήτων της DC, μπορεί να τηλεμεταφερθεί, έχει μαγικές ικανότητες αλλά και ανεπτυγμένες αισθήσεις. Κόρη ενός δαίμονα πατέρα και ανθρώπου μητέρας, η Raven ελέγχει και τις δύο μορφές της, αποτελώντας έναν παντοδύναμο σύμμαχο. Η Rooney Mara φαίνεται να ταιριάζει γάντι στο ρόλο. Η Mara μπορεί με απόλυτη επιτυχία να μεταφέρει το σκοτεινό στοιχείο του χαρακτήρα, ενώ η φυσιογνωμία της Raven είναι πανομοιότυπη με αυτή της γνωστής ηθοποιού.

 

Hawkgirl (Jessica Chastain)

H Hawkgirl είναι μια από τις πρώτες γυναίκες ηρωίδες στα κόμικ και χρησιμοποιήθηκε ως βάση για τη δημιουργία πολλών χαρακτήρων. Προέρχεται από μια συγκεκριμένη φυλή πολεμιστών και κατέχει τεράστιες πολεμικές γνώσεις, κάνοντάς την έτσι αναπόσπαστο κομμάτι της Justice League. Για το ρόλο της Hawkgirl, επιλέξαμε την Jessica Chastain. Το ταλέντο της είναι μεγάλο, η παρουσία της πληθωρική και το κύρος της μεγάλο για αυτόν τον τόσο σημαντικό χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης  Όταν το σενάριο θυσιάζεται στο βωμό της κακής σκηνοθεσίας...!

 

Spider-Gwen (Elle Fanning, Chloe Grace-Moretz)

O Spiderman (Tom Holland) αφότου μας συστήθηκε στο «Civil War» θα έχει φέτος τη δικιά του ταινία. Μελλοντικά η σειρά ταινιών μπορεί να μας εισάγει το Spiderverse, την ύπαρξη δηλαδή πολλαπλών διαστάσεων όπου σε κάθε μια υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές του Spiderman. Μια από αυτές, λοιπόν, είναι και η Spider-Gwen. Σε αυτή τη διάσταση αντί για τον Peter Parker, η Gwen Stacy δαγκώνεται από τη ραδιενεργή αράχνη και αποκτάει τις δυνάμεις του Spiderman. Αν θέλουμε μια πιο ήρεμη και ανθρώπινη εκδοχή του χαρακτήρα, η Elle Fanning είναι η επιλογή μας, από την άλλη αν θέλουμε μια δυναμική Spider-Gwen επιλέγουμε την Chloe Grace-Moretz.

 

Batwoman (Evan Rachel Wood)

H Kathy Kane είναι μια πάμπλουτη κληρονόμος, που εμπνέεται από τον Batman και αποφασίζει να διαθέσει την παρουσία της για να πολεμήσει το έγκλημα. Η Batwoman αποτελεί μια από τις πιο υποτιμημένους χαρακτήρες, ενώ είναι ο κατάλληλος εκπρόσωπος για πρώτη φορά στις superhero ταινίες της LGBT κοινότητας. Η Evan Rachel Wood μοιάζει ιδανική για το ρόλο. Στο «Westworld» ήταν απολαυστική και γενικά το παρουσιαστικό της και ο χαρακτήρας της μας εμπνέουν.

Βάλε στη ζωή σου αυτά που σε γεμίζουν. Δες πολλές ταινίες, άκου μουσική συνέχεια, υποστήριξε την ομάδα σου, βγες με τους φίλους σου. Βολιώτης, προσπαθεί να βγάλει τη Δημοσιογραφία, θα με βρεις στο Maxmag, αλλιώς θα είμαι κάπου βλέποντας ταινίες και διαβάζοντας ατέλειωτες Marvel θεωρίες και γεγονότα.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

bikini

Coquette bikini: Tο απόλυτο καλοκαιρινό item

Έχεις αρχίσει ήδη να ψάχνεις τα look σου για το
The Fall Guy

The Fall Guy: Ο κασκαντέρ που με αγάπησε

Στις αίθουσες έφτασε η νέα κωμωδία δράσης από τον σκηνοθέτη