Τα Διάφανα Κρίνα αποχαιρετούν το Θάνο Ανεστόπουλο με μια συναυλία

16 Νοεμβρίου 2016

Πέρασαν τρεις μήνες περίπου από τότε που ο Θάνος Ανεστόπουλος απεβίωσε και άφησε την ελληνική rock σκηνή λίγο πιο φτωχή. Το 2016 χτυπάει αλύπητα τους μουσικόφιλους και δη τους fan της ελληνικής rock στερώντας τους έναν από τους επιδραστικότερους  καλλιτέχνες. Γιατί ο Ανεστόπουλος δεν είχε απλά τις  ιδιότητες του τραγουδιστή, του στιχουργού και του συνθέτη. Όλα ήταν στοιχεία του χαρακτήρα του και πήγαζαν από μέσα του αβίαστα και φυσικά. Ήταν μια καλλιτεχνική οντότητα, που εκφραζόταν μέσα από την ψυχή του και άγγιζε τις ψυχές των άλλων ανθρώπων.

Τα Διάφανα Κρίνα αυτόν  το Δεκέμβριο θα δώσουν μια συναυλία ως «έναν τρόπο να πουν αντίο» και να τιμήσουν τον Θάνο Ανεστόπουλο . Για όσους τυχερούς θα βρίσκονται στην Αθήνα εκείνη την ημέρα, είναι μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή πρόταση για να τιμήσουν έναν καλλιτέχνη που σημάδεψε τη rock ελληνική σκηνή τα τελευταία 25 χρόνια και το ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα γενικότερα.

Το live θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Piraeus 117 Academy. Ώρα έναρξης 21:30. Μπορείτε να δείτε και το event στο Facebook εδώ.

Η αποκλειστική διάθεση των προσκλήσεων γίνεται από τα Τicket House, Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς και έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

«Ένας τρόπος να πεις αντίο» λοιπόν…

Θάνο Ανεστόπουλο

Διαβάστε επίσης  Οι Warhaus για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

Φοιτήτρια του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενη, εθισμένη στη μουσική, το καλό φαγητό, τη γυμναστική και τις μεταμεσονύχτιες συζητήσεις. Ένθερμη οπαδός της άποψης ότι η ευτυχία κρύβεται στις μικρές στιγμές, ένα παιδί με όνειρα που θέλει να φέρει το μέλλον στα δικά του μέτρα. Δεν περιγράφω άλλο.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Οι τέσσερις μεγάλες κυρίες του ιμπρεσιονισμού

Οι τέσσερις μεγάλες κυρίες του ιμπρεσιονισμού τιμήθηκαν από την Εθνική
Γαμήλιο Ταξίδι

Γαμήλιο Ταξίδι: Πώς να το κάνετε ξεχωριστό

Είναι γεγονός ότι το γαμήλιο ταξίδι ή μήνας του μέλιτος