Ανακοινώθηκε το νέο άλμπουμ των Arctic Monkeys!

Arctic Monkeys

Ανακοινώσεων συνέχεια για τους Arctic Monkeys, οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι τη δημιουργική τους πορεία στο μουσικό στερέωμα. Οι Arcitc Monkeys ανακοίνωσαν την έλευση του επόμενου album τους!

Η νέα κυκλοφορία των Βρετανών θα έχει τίτλο “Tranquility Base Hotel & Casino’” και θα ανέβει στα ράφια των δισκοπωλείων στις 11 Μαΐου του τρέχοντος έτους, ενώ διαθέσιμες είναι και οι προπαραγγελίες (εδώ και εδώ).

Το τελευταίο τους album “ΑΜ” γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας, ενώ οι fans ανυπομονούν να δουν το συγκρότημα από κοντά τον Ιούλιο στο Rockwave Festival.

Μάλιστα, οι Arctic Monkeys, μέσω βίντεο που ανέβασαν, μας έδωσαν και μία πρώτη γεύση από το τι πρόκειται να ακούσουμε. Αναμένουμε να δούμε τη καινούρια κυκλοφορία των Arctic Monkeys και την ανταπόκριση του fanbase στην Ελλάδα, έπειτα από τα ευχάριστα νέα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Διαβάστε επίσης  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΙΑΣ – singles «Νομίζω το αξίζω» και «Πόσο ακόμα»…από τον δίσκο «Έντεκα».

Φοιτήτρια του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενη, εθισμένη στη μουσική, το καλό φαγητό, τη γυμναστική και τις μεταμεσονύχτιες συζητήσεις. Ένθερμη οπαδός της άποψης ότι η ευτυχία κρύβεται στις μικρές στιγμές, ένα παιδί με όνειρα που θέλει να φέρει το μέλλον στα δικά του μέτρα. Δεν περιγράφω άλλο.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Μαδαγασκάρη

Μαδαγασκάρη: Ταξιδεύοντας στην όγδοη ήπειρο

Η Μαδαγασκάρη, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί του κόσμου κι ένας

Φακίδες: Tips για να φαίνονται ρεαλιστικές

Οι φακίδες είναι ένα στοιχείο που κολακεύει την νεανική επιδερμίδα