WedMyWay: Μια έμπιστη μηχανή αναζήτησης γάμου

Η οργάνωση του γάμου πλέον γίνεται εύκολη με το WedMyWay. Πρόκειται για έναν νέο ιστότοπο που σκοπό έχει να βοηθήσει τα ζευγάρια στην οργάνωση του γάμου τους. Με πολλά ολοκληρωμένα, διασκεδαστικά και δημιουργικά ψηφιακά εργαλεία, το ζευγάρι μπορεί να οργανώσει έναν ονειρικό γάμο. Ατζέντα γάμου, budget, λίστα καλεσμένων, πλάνο τραπεζιών και μουσική τραπεζιών είναι κάποια από τα πράγματα που μπορείτε να βρείτε, ενώ πολύ σύντομα θα προστεθεί και η υπηρεσία ηλεκτρονικού προσκλητηρίου.

Επιμέλεια συνέντευξης: Γκουτή Χριστίνα

Σας ευχαριστούμε για την συνέντευξη που μας παραχωρείτε. Πείτε μας λίγα λόγια για την σελίδα σας.

Το WedMyWay είναι το πρώτο project που σε καθοδηγεί step by step στην ολοκλήρωση του γάμου σου. Παρέχουμε στους μελλόνυμφους δωρεάν, ολοκληρωμένα, διασκεδαστικά και δημιουργικά ψηφιακά εργαλεία για να οργανώσουν τον γάμο τους όπως το επιθυμούν.

Από ένα wedding calendar μέχρι την επαγγελματική οργάνωση των τραπεζιών της δεξίωσης, όλα σε ένα ευχάριστο και εύκολο για τον χρήστη ψηφιακό περιβάλλον στην οθόνη του κινητού του.

Advertisements
Ad 14

Πώς πήρατε την απόφαση να ασχοληθείτε με την οργάνωση γάμου;

Αρχικά να πούμε ότι είμαστε χρόνια στον χώρο του γάμου, ο κάθε ένας από εμάς από διαφορετικό μετερίζι. Το 2018, όμως, έτυχε να βρεθούμε οι μέχρι τότε άγνωστοι μεταξύ μας τρεις ιδρυτές του WedMyWay σε ένα νησί με αφορμή έναν γάμο.

Ο γάμος αυτός ξέφυγε κατά πολύ από το αναμενόμενο guestlist και τότε πρώτη φορά συνεργαστήκαμε για να βοηθήσουμε το ζευγάρι να κοντρολάρει την κατάσταση. Και κάπου εκεί μας ήρθε η ιδέα.

Το WedMyWay είναι δημιούργημα ενός γάμου που με τον δικό μας τρόπο, τον κάναμε παιχνίδι. Καιρός να κάνουμε και τον δικό σου!

Όπως μπορεί να δει κάποιος και στην ιστοσελίδα, η ομάδα σας είναι σχετικά μικρή. Είναι εύκολη η διαχείριση, η δημιουργία αλλά και η εξέλιξη ενός τέτοιου εγχειρήματος από μία τόσο μικρή ομάδα;

Η μόνη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε με το WedMyWay δεν ήταν άλλη από την παγκόσμια κρίση στον τομέα της υγείας το 2019. Για αυτόν τον λόγο έπρεπε πολλές φορές να αναγκαστούμε να «τρενάρουμε» τη δημιουργικότητά και την όρεξη μας να υλοποιήσουμε όλα όσα είχαμε σκεφτεί με το team μας μέχρι τα πράγματα να γίνουν όπως πριν.

Διαβάστε επίσης  Στέλιος Τσουκιάς: "Η νοσταλγία με έκανε να γράφω τραγούδια"

Βλέποντας κάποιος το site σας, αμέσως διαπιστώνει πως δεν αφορά μόνο την οργάνωση του γάμου, αλλά περιέχει και πολύ ωραία άρθρα σχετικά με αυτό. Τι άλλο μπορούμε να βρούμε;

Στο WedMyWay οι μελλόνυμφοι μπορούν να βρουν εκτός από τα άρθρα της ομάδας μας, exclusive WedMyWayTips, ψηφιακά εργαλεία που αφορούν στην οργάνωση του γάμου από το μηδέν κυριολεκτικά, τη νέα μας προσθήκη που έχει να κάνει με την γρήγορη εύρεση experts του χώρου. Δηλαδή επαγγελματίες.

Λειτουργούμε σαν μια έμπιστη μηχανή αναζήτησης, όπου το ζευγάρι μπορεί να βρει με ένα κλικ από νυφικό, κοστούμι, παπούτσια μέχρι και χώρο δεξίωσης. Γενικά ό,τι είναι απαραίτητο για να ολοκληρωθεί ο γάμος με απόλυτη επιτυχία.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την κατηγορία, την τοποθεσία που σε ενδιαφέρει και  αυτό που κάνουμε εμείς είναι να σου παρουσιάσουμε τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες.

Μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας μαζί τους δίνοντας κάποιες βασικές πληροφορίες όπως το πότε είναι η ημερομηνία του γάμου σας για παράδειγμα, μέσα από τη σελίδα του WedMyWay.

Όλα αυτά θα τα βρείτε δωρεάν στην επιλογή WedMyBusiness.

Η ιστοσελίδα και η όλη διαδικασία, θυμίζει λίγο τα παιχνίδια που συναντά κανείς στο διαδίκτυο. Κάτι τέτοιο μετατρέπει αμέσως μία φαινομενικά δύσκολη διαδικασία σε πιο διασκεδαστική. Από που εμπνευστήκατε την ιδέα αυτή;

Προσωπικό στοίχημα του WedMyWay ήταν να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο και εύκολο για τον χρήστη ψηφιακό περιβάλλον. Σε συνεργασία με μία πολύ έμπειρη ομάδα τεχνικών καταφέραμε και φτιάξαμε ένα website και μια εφαρμογή που αντανακλά το μότο μας: να είναι η οργάνωση του γάμου παιχνίδι.

Χαιρόμαστε πολύ που το καταφέραμε και παίρνουμε τόσο θετικό feedback από το κοινό που μας ακολουθεί!

Όταν μιλάμε για γάμο, οι περισσότεροι φαντάζονται κάτι πολυέξοδο. Υπάρχουν όμως και πιο οικονομικές λύσεις για ένα εξίσου εντυπωσιακό μυστήριο;

Για να κάνεις έναν οικονομικό γάμο, σήμερα, θα χρειαστείς: πολύ DIY, φαντασία και σίγουρα το WedMyWay!

Διαβάστε επίσης  Μαίρη Καραμπάτη -Κολοβού: "Καθρεφτίσματα"

Το αν θα είναι κάτι εξίσου εντυπωσιακό αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι να γίνει ο γάμος όπως τον θέλει πραγματικά το ζευγάρι και βάσει εννοείται του budget τους.

Και οι minimal και οι maximal προσεγγίσεις μπορούν να σταθούν επάξια σε έναν γάμο.

Αυτό που όμως στο τέλος θα «κλέψει» τις εντυπώσεις είναι η ευτυχία στο βλέμμα του ζευγαριού.

Σε κάθε περίπτωση εμείς σας παραπέμπουμε στο WedMyWay όπου η wedding editor Νίκη έχει κάνει μια εξαιρετική έρευνα πάνω στο κομμάτι οικονομικός γάμος και σας παρουσιάζει μέσα από τα άρθρα της όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Η σύνδεση στο site, αλλά και όλες οι λειτουργίες φαίνονται πολύ απλές και εύκολες για τον οποιονδήποτε. Με μια πρώτη ματιά, η ατζέντα του γάμου αποτελείται από 63 εργασίες, οι οποίες μπορούν να ανατεθούν είτε στην νύφη είτε στον γαμπρό. Με ποιο κριτήριο και τι περίπου αφορούν αυτές οι εργασίες;

Η WedMyWay ατζέντα μας περιλαμβάνει όλα τα βήματα που είναι απαραίτητα για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του γάμου σας. Είναι ένας χρήσιμος και δωρεάν οδηγός ιδίως για εσάς που θα «τρέξετε» μόνοι σας όλη τη διαδικασία.

To μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μία σύνδεση είτε μέσω email είτε μέσω του Facebook και σε λιγότερο από ένα λεπτό έχετε μπροστά σας ένα εργαλείο που θυμίζει τα αντίστοιχα των επαγγελματιών που διοργανώνουν γάμους από το Α έως το Ω.

Πολλοί όταν σκέφτονται το γάμο δεν γνωρίζουν τι ακριβώς θα χρειαστούν πέρα από τα βασικά, αλλά αντιμετωπίζουν και δυσκολία στο να μοιράσουν το ποσό που διαθέτουν. Μόλις κάποιος προσθέσει το budget του στη σελίδα σας αυτό διαιρείται σε διάφορα έξοδο που έχει ένας γάμος. Πιστεύετε ότι αυτό δίνει μία έξτρα βοήθεια στο ζευγάρι;

Πραγματικά ότι θα βρείτε στο WedMyWay έχει απώτερο σκοπό να βοηθήσει απολύτως δωρεάν τα νέα ζευγάρια να καταφέρουν ότι έχουν στο μυαλό τους για τον γάμο τους.

To WedMyWay budget είναι ένα από τα «καμάρια» μας! Δοκιμάστε το!

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη ημερομηνία για τον γάμο και τα χρήματα τα οποία θα διαθέσουμε. Μπορούμε να κάνουμε εγγραφή και να αρχίσουμε να οργανώνουμε τον γάμο χωρίς αυτές τις πληροφορίες;

Βεβαίως μπορείτε να κάνετε εγγραφή και να ξεκινήσετε με ότι γνωρίζετε για τον γάμο σας.

Διαβάστε επίσης  Παθολογική ζήλια : Μπορεί να γίνει επικίνδυνη;

Είναι, επίσης, σημαντικό να αναφερθεί ότι μπορείτε να προσκαλέσετε και τον/την σύντροφό σας στην ατζέντα σας και να βλέπετε real time τις σημειώσεις σας.

Τέλος, δίνουμε την επιλογή της λήψης με τη μορφή pdf, της εκτύπωσης αλλά και της δωρεάν βοήθειας αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή έχετε περισσότερες απορίες σχετικά με τις λειτουργίες των ψηφιακών εργαλείων μας.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή διαπιστώνει κανείς ότι η δημιουργία λίστας καλεσμένων, αλλά και το μοίρασμά τους σε τραπέζια δεν έχουν υπάρξει ποτέ πιο εύκολα. Πόσο δύσκολο όμως είναι να δημιουργήσεις κάτι τόσο εύκολο στην χρήση;

Ας είναι καλά το team του WedMyWay! Κοινός παρονομαστής μας είναι η τρέλα και η φαντασία μας. Είμαστε σχεδόν όλοι από διαφορετική γωνία της Ελλάδας αλλά όλοι μοιραζόμαστε την ίδια δημιουργικότητα.

Σύντομα θα υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας ηλεκτρονικού προσκλητηρίου από την πλατφόρμα. Μπορείτε να μας πείτε τι περίπου να περιμένουμε για αυτό;

Το ηλεκτρονικό προσκλητήριο είναι ένα νέο feature που θα προστεθεί σύντομα στο WedMyWay. Θα είναι δωρεάν, θα υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία από templates, που θα μπορεί να επιλέγει ο χρήστης ανάλογα με την προσωπική του αισθητική. Από εκεί και πέρα θα μπορεί να γράψει ότι θέλει με διάφορα χρώματα και γραμματοσειρές και είτε να  το στείλει ηλεκτρονικά στους καλεσμένους του είτε να το εκτυπώνει και να το μοιράσει με τον κλασικό τρόπο.

Κλείνοντας, θα θέλατε να μας πείτε τα μελλοντικά σας σχέδια για το site; Τι άλλο να περιμένουμε να δούμε;

Ετοιμάζουμε κάτι πάρα πολύ δυνατό που θα λύσει και άλλο τα χέρια των ζευγαριών μας. Σε συνεργασία με την cordella.gr, την πρώτη online λίστα γάμου στην Ελλάδα, επαναφέρουμε την εμπειρία των γαμήλιων δώρων. Για αυτό, για να μην το χάσετε, ακολουθείστε μας στα social media του WedMyWay και γίνετε μέλος στην πιο fun ομάδα!

Οι φωτογραφίες στάλθηκαν από το WedMyDay.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

20 παράξενα γεγονότα από την ιστορία

Υπάρχουν κάποια ιστορικά γεγονότα που δεν είναι γνωστά σε όλους

Indie Films: Είναι overrated ο ανεξάρτητος κινηματογράφος;

Οι indie ταινίες, aka ο ανεξάρτητος κινηματογράφος, έχουν πολλά χαρακτηριστικά